Blemmer på tunga - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om blemmer på tunga.

Juni skrev 21. mai:

Vann med sitronskiver oppi er bra.

S skrev 13. mai:

Hei, det hjalp med munnvann :P

S skrev 12. mai:

Hei, Jeg har en blemme på tungen jeg også. Den er rett ved siden av tannen, og når jeg spiser pleier jeg å bite meg i tungen akuratt der, klarer nesten ikke drikke vann. PS: Jeg pleier å få blemmer når jeg spiser godteri, men jeg prøver med sukkerbiter, jeg.

Marija skrev 08. mai:

Åh, det var bra å se at det var fler som har masse blemmer på tungen, jeg har fått mange og skjønner liksom ingenting. Trodde jeg hadde fått et hissig virus. Hehe ! Så det var bra ;D

Martin skrev 06. mai:

Jeg har ca 20 blemmer må jeg ligge 1 sukkerbit på hvær blemme eller??

Blemmegutt skrev 05. mai:

Dette funker fint.

Maren skrev 08. april:

Jeg pleier bare å ta blemmen å rive den av med neglene. Det gjør vondt der og da men etterpå er den helt borte.

Anka skrev 23. mars:

Fikk en sånn i natt. Jeg hadde ikke sukkerbit så jeg prøvde vanlig sukker og det funka, så nå sitter jeg her og legger på nytt og nytt fordi jeg svelger unna :P

Jenta skrev 24. februar:

Smør tannkrem på om kvelden før du legger deg og la det sitte på mens du sover. Det var den beste smertelindringen jeg brukte som barn. Det finnes også et veldig virksomt middel på apoteket: afta med, heter det. Det finnes både som salve og spray.

Nancy skrev 21. februar:

Det kan være det virker men det er jo kvalmt å spise en sukkerbit.

GAAIDE skrev 29. januar:

Kjøpte salt nå fikk råd om at det hjalp, så vi får se ;)

TJ skrev 22. januar:

Brukte å ha sånne svære kvite sår i munnen veldig ofte før, men skifta tannkrem til Sensodyne og det funka fint. Den verste tannkremen jag har vært borti når det gjelder dette problemet er colgate. Sårene kommer med en gang da.

Tina skrev 09. januar:

Prøv å ta Vadimecum på! Det svir ganske i noen få sekunder, men gjentar man dette (kommer an på størrelsen, osv), bruker det å hjelpe veldig. Det går også an å prøve tannkrem, det er ikke like effektivt, men funker for de langsiktige smertene.

Hei skrev 04. januar:

Jeg har slitt mye med dette. Ikke på tungen, men andre steder i munnen. Byttet til tannkremen som heter "Zeldium", og det har blitt mye, mye bedre. Det Anbefalles!

Helene skrev 28. desember:

De hvite sårene som Ella skrev om, kaller jeg skåld. Da hjelper det å gurgle med saltvann etter hvert måltid, eller så ofte man vil. Ha i en teskje salt i et glass lunkent vann. Det gjør ikke vondt, og lindrer.

Vondt! skrev 19. november:

Jeg er veldig plaget av mange små hvite prikker på spissen av tungen, nå er klokka 3 om natta og prøvde det med sukker. merker nesten ikke smertene lengre, håper at det er vekk i morgen... nå får jeg hvertfall sove :-)

Elise skrev 06. november:

Dersom dere får blemmer i munnen, må dere skifte til tannkremen Zendium. Grunnen til at vi får blemmer, er som oftest pga. at man ikke tåler såpen som er i tannkremen. Zendium inneholder ikke såpe som alle andre tannkremer, og hjelper veldig bra! :)

Kenneth skrev 04. november:

Svar til Ella: Det med den lille blemma som er mellom tennen og leppa, kalles munnskold, og er veldig vondt. Dra på apoteket og si at du skal ha noe for munnskold(husker ikke hva det heter men før så het det trøskesaft ihvertfall). Det skal skylles rundt i munnen. Etter en dag er det mye bedre allerede.

Pia skrev 02. november:

Jeg syntes ikke dette hjalp noe. Jeg har ca 8-10 blemmer, og det gjør dødsvondt fremdeles. Skal prøve med det å bytte tannkrem ;)

Julie skrev 01. november:

Skyll tungen med noe som heter Corsodyl, det får du kjøpt på apoteket. Jeg tror den fjerner bakterier i munnen. Hvis jeg har blemmer på tunga skyller jeg om kvelden, neste morgen er den vekk!

Eldre kommentarer: 1 2 3 4

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...