Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om sorte prikker og hudormer.

Pia735 skrev:

Jeg er en 12 år gammel jente, og jeg har noen småsvarte flekker rett over haka. Jeg lurer på om det er hudorm, og hvordan den enkleste naturligste måten å få dem bort?

Nuppe problem skrev:

Tusen takk for hjelpen. Setter vikelig pris på det.

Gjest0001 skrev:

Har problemer med hudårmer selv, spesielt på nesen og munviken. Klarer å klemme ut de ved munnviken, men de vokser bare tilbake?! På nesen trodde jeg først det var fregner, men det viste seg å være umenskelig mange hudormer som lå ved siden av fregner, som så like ut. Så nesten uansett hvor jeg klemmer med neglene på nesen kommer tyn vit veske ut. Har også kanskje 7-10 større på brystet. Klarer ikke klekke de helt ut, som om det ligger igjen et lite frø som fortsetter å vokse hele tiden.

Gutt skrev:

Skal prøve det i morgen. Håper det fungerer.

Alternativ kvinne skrev:

Jeg har slitt med mine sorte prikker i ansiktet i flere år nå. Tusen takk for godt kjerring råd med olje og sukker. Dette renser godt. Det er ikke så godt under ned pussingen av gammel hud, men fy søren og det funket. Endelig ser jeg fin ut i huden. Det anbefales på det sterkeste. Man trenger ikke masse olje bare så det binder seg såvidt. Man kan sikkert bruke urtevann og blande sukkeret med.

Emilie skrev:

Jeg sitter med sukker og matolje på nesen nå. Skal gå å vaske det av, håper det funker.

Trine27 skrev:

På apoteket ble jeg anbefalt et produkt som heter: EFFACLAR K (La Roche-Posay) mot sorte prikker/hudormer. Man renser først huden, deretter smører man kremen på de utsatte stedene morgen og kveld. Jeg gir kremen en sjans noen uker, spent på resultat.

Maria skrev:

Det der sukker og matolje greiene, hvor mye sukker, og hvor mye olje skal du sånn cirka ha?

Frøken22 skrev:

Jeg er plaget med hudormer, eller whiteheads som det heter. Har prøvd alt, flere legemidler, sikkert alle produktene på apoteket, og mange andre merker som skal være effektive uten å oppnå noe resultat. Noen som har noen gode råd som jeg ikke har prøvd? Forsiktig med basiron. Jeg har prøvd det et par ganger, og hver gang fikk jeg mild forbrenning i ansiktet selv etter bare en time. Tips: Unngå produkter med mineraloljer i.

Elaiiiii skrev:

Hei, nå sitter jeg her og prøver og klemme ut hudormene, men jeg blir bare rød og får masse røde flekker på nesen. Finnes det annen kur eller måter og ta det vekk på?

Meg skrev:

Hvor store kopper trenger man og skal man bruke alt?

Someone skrev:

Klem de ut da. Sett proppen i vasken, fyll den med varmt vann og damp annsiktet. Da åpner du porene og de hudormene blir fortere borte. Så skal jeg bare si at clearasil funker også veldig bra.

Jente 25 skrev:

For de som ikke har lest bruksanvisbningen på Basiron-kremen så fungerer den slik at den først gir utslag med at man får noen nye kviser, for så å ha en behandlene effekt. De fleste den type medisiner fungerer slik. Jeg har vært på endel beghandlinger på privatklinikker og de anbefaler sterkt Basiron.

Bailey1 skrev:

Jeg er litt skeptisk på noe, for eksempel salt og tomat. Salt er ikke bra å få i porene. Det svir og irriterer.

Kristin skrev:

Hjemmelaga Nivea-strips (fungerer like bra/ok). Brukt tørkepapir og eggehvite. Pensle eggehvite på huden og legg et lag tørkepapir på. Pensle et lag til med eggehvite. La det størkne.

Jeg har prøvd det en gang, og det var like godt som Nivea-strips. Nå synes jeg ikke Nivea strips er så fantastisk. De fjerner noe, men er veldig dyre.

Damper du huden først blir nok resultatet enda bedre. Lykke til.

Reka skrev:

Men dere, hvis de sitter på insiden av lårene da og ikke i ansiktet? Er det noen som har det problemet?

Anniken skrev:

Damp huden i minst 10 minutt, finn fram qtips og klem ut alle hudormene med de 2 qtipsene du skal bruke for at det ikke skal komme stor slitasje og arr på huden. Husk god krem for huden.

TannkremTilhengeren skrev:

Bland litt tannkrem med salt og bland godt sammen. Påfør mixen på hudormene der de er, vent så i 5 minutter. Deretter gnis det inn med sirkelbevegelser, før det skylles av med varmt vann. Når alt er borte skal en skylle med kaldt vann.

Axel skrev:

Sukker og olje er helt genialt. Huden kjentes ut som på en nyfødt baby. Hudormende forsvant også. Dette burde alle skeptikere ta mot til seg og prøve. Han/hun som fant opp metoden er virkelig en sann sjønnhets-ekspert.

Vivian skrev:

Jeg hadde masse små svarte prikker ved sidene på nesen min. Jeg hadde også noen hudormer. Jeg prøvde nettopp det sukker greiene, og det funka perfekt. Jeg har nå ingen svarte flekker! (kjempefornøyd)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...