Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om sorte prikker og hudormer.

Alternativ kvinne skrev 07. februar:

Jeg har slitt med mine sorte prikker i ansiktet i flere år nå. Tusen takk for godt kjerring råd med olje og sukker. Dette renser godt. Det er ikke så godt under ned pussingen av gammel hud, men fy søren og det funket. Endelig ser jeg fin ut i huden. Det anbefales på det sterkeste. Man trenger ikke masse olje bare så det binder seg såvidt. Man kan sikkert bruke urtevann og blande sukkeret med.

Emilie skrev 01. februar:

Jeg sitter med sukker og matolje på nesen nå. Skal gå å vaske det av, håper det funker.

Trine27 skrev 27. januar:

På apoteket ble jeg anbefalt et produkt som heter: EFFACLAR K (La Roche-Posay) mot sorte prikker/hudormer. Man renser først huden, deretter smører man kremen på de utsatte stedene morgen og kveld. Jeg gir kremen en sjans noen uker, spent på resultat.

Maria skrev 14. januar:

Det der sukker og matolje greiene, hvor mye sukker, og hvor mye olje skal du sånn cirka ha?

Frøken22 skrev 12. januar:

Jeg er plaget med hudormer, eller whiteheads som det heter. Har prøvd alt, flere legemidler, sikkert alle produktene på apoteket, og mange andre merker som skal være effektive uten å oppnå noe resultat. Noen som har noen gode råd som jeg ikke har prøvd? Forsiktig med basiron. Jeg har prøvd det et par ganger, og hver gang fikk jeg mild forbrenning i ansiktet selv etter bare en time. Tips: Unngå produkter med mineraloljer i.

Elaiiiii skrev 05. januar:

Hei, nå sitter jeg her og prøver og klemme ut hudormene, men jeg blir bare rød og får masse røde flekker på nesen. Finnes det annen kur eller måter og ta det vekk på?

Meg skrev 08. desember:

Hvor store kopper trenger man og skal man bruke alt?

Someone skrev 12. november:

Klem de ut da. Sett proppen i vasken, fyll den med varmt vann og damp annsiktet. Da åpner du porene og de hudormene blir fortere borte. Så skal jeg bare si at clearasil funker også veldig bra.

Jente 25 skrev 27. oktober:

For de som ikke har lest bruksanvisbningen på Basiron-kremen så fungerer den slik at den først gir utslag med at man får noen nye kviser, for så å ha en behandlene effekt. De fleste den type medisiner fungerer slik. Jeg har vært på endel beghandlinger på privatklinikker og de anbefaler sterkt Basiron.

Bailey1 skrev 26. oktober:

Jeg er litt skeptisk på noe, for eksempel salt og tomat. Salt er ikke bra å få i porene. Det svir og irriterer.

Kristin skrev 29. september:

Hjemmelaga Nivea-strips (fungerer like bra/ok). Brukt tørkepapir og eggehvite. Pensle eggehvite på huden og legg et lag tørkepapir på. Pensle et lag til med eggehvite. La det størkne.

Jeg har prøvd det en gang, og det var like godt som Nivea-strips. Nå synes jeg ikke Nivea strips er så fantastisk. De fjerner noe, men er veldig dyre.

Damper du huden først blir nok resultatet enda bedre. Lykke til.

Reka skrev 10. september:

Men dere, hvis de sitter på insiden av lårene da og ikke i ansiktet? Er det noen som har det problemet?

Anniken skrev 20. august:

Damp huden i minst 10 minutt, finn fram qtips og klem ut alle hudormene med de 2 qtipsene du skal bruke for at det ikke skal komme stor slitasje og arr på huden. Husk god krem for huden.

TannkremTilhengeren skrev 07. august:

Bland litt tannkrem med salt og bland godt sammen. Påfør mixen på hudormene der de er, vent så i 5 minutter. Deretter gnis det inn med sirkelbevegelser, før det skylles av med varmt vann. Når alt er borte skal en skylle med kaldt vann.

Axel skrev 02. august:

Sukker og olje er helt genialt. Huden kjentes ut som på en nyfødt baby. Hudormende forsvant også. Dette burde alle skeptikere ta mot til seg og prøve. Han/hun som fant opp metoden er virkelig en sann sjønnhets-ekspert.

Vivian skrev 07. juli:

Jeg hadde masse små svarte prikker ved sidene på nesen min. Jeg hadde også noen hudormer. Jeg prøvde nettopp det sukker greiene, og det funka perfekt. Jeg har nå ingen svarte flekker! (kjempefornøyd)

Vilde skrev 22. juni:

Niveas clean stripes funker, de koster ca. 70 kr (overslag) og er på H&M, som jeg har sett.

Henriette Angelica skrev 15. juni:

Hvis du sliter med kviser og uren hud så burde du gjøre følgende: Drikk masse vann, det beste er å koke vannet. Spis grønnsaker som er kokt, det er nødvendig å koke grønnsakene litt for å knuse celleveggen i grønnsakcellene slik at en får tak i vitaminene inne i cellen. Spiser du grønnsakene helt rå, vil du få mindre vitaminer fordi den menneskelige fordøyelse ikke knuser grønnsakcelleveggen.

Vær ute i solen. Tilsett sitron eller lime i vannet. Når man damper huden så åpner porene seg, det er veldig viktig å få lukket porene igjen, hvis ikke man gjør det så kommer det masse dritt og møkk i porene igjen. Dette gjør du ved å skylle huden i kaldt vann.

Til dere som bruker sminke: Det er veldig fristende å dekke over kvisen med foundation og pudder, men prøv å unngå det. Selv om du syns det er ekkelt at kvisen er så synlig. Prøv å gå uten sminke et par uker. Du vil garantert merke forskjell. Mascara og lippgloss går jo sefølgelig greit.

Hehehe skrev 02. mai:

Jeg har hudormer eller prikker på nese hake og kinn, hva skal jeg gjøre? Jeg vil bli sammen med en jeg er forelska i, men tørr ikke å møte han nå som dette har oppstått, men jeg må ha noen gode råd. Jeg har prøvd alt, har til og med skrubba meg med skurekost.

Gjest 1 skrev 21. april:

Hei, jeg er en gutt på 18 år. Jeg har hatt hudormer på rygg, bryst, mage, lår og rompe i 5 år nå. De er ikke plagsomme på noen måter, men det ser ikke noe fint ut. Jeg var hos legen og han sa at det ikke fantes noe imot dette, og at det ville forsvinne av seg selv i alderen 24. På hvilken måte kan de forsvinne fortest mulig?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...