Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om sorte prikker og hudormer.

Vademecum skrev 08. oktober:

Smør vademecum på hudormene før du legger deg.

Søt jente med hudormer skrev 06. oktober:

Hei, fins det ikke en tube med noe inni eller noe sånt mot hudorm? Er det noe som blir anbefalt?

Ormen skrev 19. september:

Dette hørtes kjempelurt ut! Skal prøve det med en gang :)

Anonym skrev 14. september:

De nivea clean stripes funker ikke at all. Tror de har noe på ebay eller noe man kan få kjøpt, de er mye bedre. Jeg prøvde de nivea greiene og de funker hvis du har ekstremt med hudormer, men de fjerner bare noen. Jeg har vanlig med hudormer, og det var ikke noe av de som ble fjernet.

Jane skrev 06. september:

Hvis sukker er den verste fienden. Kan man da bruke salt istedet?

Lenejinta skrev 19. august:

TIPS: Det beste og eneste du kan gjøre er å dampe ansiktet ved å fylle vasken med varmt vann (nesten koke nivå) og sette deg på kne over det med håndkle på hodet. Sitt i ca 10 min - slik at porene får tid til å åpne seg skikkelig. Etter ca 10 min tørker du av huden med en tørr klut før du begynner å klemme ut ormene. I og med at vann tørker ut huden er det viktig med en fuktighetskrem etterpå. Jeg bruker ikke annet enn en fuktighets-maske som jeg sover med om natten. Av og til trenger hud å puste uten noen ting om natten, også. Ellers er sukker vår verste fiende fiende når det kommer til hudproblemer. Spis kiwi, stoffet i kiwi løser opp talg/fett i huden. Ble litt ivrig her nå. Lykke til!

Gjest skrev 18. august:

Det funka veldig på de små hudormene men jeg har en svær stor en som jeg ikke får vekk :'( Gi meg råd dere

Thomas skrev 13. august:

Jeg kjøpte Avene greier på apoteket. Dyrt men det beste sa flere. Nå har jeg brukt den et år og er like ille. Det blir ikke borte selvom det tar bort litt. Jeg spiser sunt og alt. Men å åpne porene bare med damp kan hjelpe. Man trenger nok ikke noe urter. Man skal visst klemme forsiktig siden det er så tynn hud. Og så klemme det ut mens porene er oppe. Dama mi har det også. Vi pleier ikke akuratt å ha nesekos.

Leah skrev 27. juli:

Dette funket kjempebra! Aldri hatt så myk hud før, og ble kvitt mange hudormer.

Elisabeth skrev 25. juli:

Natasha: Olje kan kanskje tilstoppe porene, men denne skal ikke trekke inn ;) Oljen er bare til for at sukkeret skal være lettere å smøre inn. Man skal bare skrubbe seg med det, og vaske det godt vekk etterpå.

Gjest skrev 22. juli:

Du, Natasha eller noen andre, hvor får man kjøpt kamille urter ? Og skal man ha det i kjelen etter at vannet har koket opp eller? Og hvor lenge skal man sitte slik med hodet over kjelen? Og så lurer jeg på om noen vet av noe man kan spise eller drikke eller noe som hjelper mot uren hud, en type frukt eller noe slikt?

Thessa skrev 19. juni:

Noen som har opplevd det samme? Du som skrev at du prøvde vademecum, hvordan gjorde du det? bare "renset" du huden med det, med bomullsdott? Eller la du en slags maske med det?

Thessa skrev 19. juni:

Jeg har alltid hatt fin og problemfri hud inntil for ett år siden ca. Nå er begge kinnene pluss kjevepartiene fulle av nupper(hudormer?). Tett i tett, jeg er kjempefrustrert, jeg er 22 år gammel.

Dj skrev 15. juni:

Jeg prøvde vademecum (et middel som kan brukes til både å rense uren hud og som munnskyllevann) det funka med en gang, men man må gå med den i ansiktet i minst en time, helst flere. Huden kommer til å lukte mint etterpå så jeg annbefaler en dusj etterpå.

Gjest skrev 20. mai:

Hva slags urter da i så fall? Og hvor kan man kjøpe det?

Natasha skrev 14. mai:

Nei, olje er så fett og kan veldig lett tilstoppe porene. Det aller beste er å dampe huden med kamille urter, spesielle urter som trekker ut all form for sorte prikker osv. Kok opp en kjele med vann og urter, putt hodet ditt over kjelen med ett håndkle over. Har funket som bare det for meg i over ett år nå. Sliter til tider veldig med uren hud. Det vil ligge på overflaten av huden etterpå, det skraper man av med ett rent håndkle. Og skyller med kaldt vann etterpå, husk krem.

Jlo skrev 04. mai:

Kan man bruke olivenolje?

Lotte skrev 18. april:

;)

Gjest skrev 18. april:

Ja, jeg vasket det vekk rett etterpå at jeg gjorde behandlingen i allefall, og det funket for meg

Lotte skrev 17. april:

Men skal man smøre på og så vakse det vekk, eller skal det trekkes inn?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...