Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om sorte prikker og hudormer.

Hinna2010 skrev 08. april:

Jeg har prøvet alt slags mulige kremer får å fjerne hudormene men nå er det sånn tvilling broren min har sluttet med sukker for et år nå og har nesten ingen hudormer igjen. Jeg derimot fulgte ikke hans råd og prøvde kremer isteden. Nå sitter jeg med antibac å fjerner hudormer så mye som mulig men slik er det altså at hvis du kutter ned sukker forbruket og har god toldmodighet så lønner det seg.

Mille skrev 04. april:

Prøvde nettopp vadecum, men det funket ikke i det hele tatt. Jeg har tørr hud og nå kjennes huden bare kjempestram rundt nesa. Min søster er hudpleier og hun sier man skal dampe i 10 min, så klemme, men jeg synes ikke alltid det virker så bra det heller. Har prøvd rensekrem fra vicky og den virker litt, men synes ikke det går fort nok. Det der tipset med sukker og olje virket heller ikke for meg, det eneste som skjer er at huden kjennes mykere ut, pga oljen. Men det er supert å bruke på kroppen før selvbruning.

Noe skrev 23. februar:

Er det noen som har råd mot arr?

Shaun skrev 03. februar:

Har ikke matolje, men funker det med soyaolje, olivenolje eller rapsolje?

Maria skrev 15. januar:

Jeg prøvde olje og sukker og det funket kjempebra oppå nesa, men ikke på sidene. Dampet ikke så lenge da, så jeg skal dampe litt lenger i dag. Jeg tror heller ikke man trenger urter.

Citrus skrev 04. januar:

Kjøp en fersk sitron, del den i to og skvis ut litt saft. Dypp en bommulspad eller dott i saften og smør på de urene partiene. Vent i noen minutter og skyll ansiktet godt med vann. Dette svir litt, men fungerer godt.

:) skrev 04. januar:

For å unngå hudormene så hjelper det og spise blodappelsin i følge hudpleiern min.

Mioh skrev 29. desember:

Gå til legen, å si at du plages med dette. Da får du medisin til det du trenger for at det skal gå bort. Dyrt, men det funker. Jeg er kjempefornøyd med det. Det er mot kviser også.

Linda skrev 24. desember:

Kommer vel an fra person til person om hva som hjelper mot hudormer og kviser. Har du nok så fet hud fra før, anbefales ikke olje. Som jeg har lest tidligere reagerer kviser mer på fete ting. Mulig kviseproduksjonen øker dersom du bruker olje. Jeg har hørt at sol lys hjelper mot kviser og hudormer. Jeg har selv problemer med kviser og hudormer. Kvisene er lettere å få vekk, men hudormene er umulige. Går ikke å klemme de.

Glenn skrev 17. desember:

Jeg hater hudormer og kviser. Ingenting hjelper egentlig og jeg har prøvd alt.

Frøken skrev 12. november:

Sukker og olje var ikke så verst, akurat prøvd det. Men hele greia er jo at du peeler huden. Sukkret trekker jo ikke inn i huden, det er jo fordi det er kornete og sliper huden. Gjør ikke dette for ofte. Da kan du få sensitiv og ømfintlig hud. Vadumecum har ingen ting i ansiktet å gjøre.

Beate skrev 13. oktober:

Til Mia: Det kan være noe som heter mollusker. Dette ligner litt på kviser, bare at de er mye mindre. Bare søk etter mollusker her på kjerringrad.com. Det finnes også kjerringråd mot det, tror jeg.

Mia skrev 12. oktober:

Jeg har sånne nupper på armene og når jeg klemmer på de kommer det ut guffe. Men tror ikke det er kviser, for de blir ikke hvite øverst. kan det være hudormer på armene?

MarianneKM skrev 05. oktober:

Wow, dette er det første tipset som faktisk har funket for meg. Takk!

Jente 29 skrev 11. september:

Ok, mange gode råd. Hva om jeg kamilletedamper ansiktet først, deretter peeler med sukkerolje, så tar jeg vademecum i en times tid, og tilslutt natt krem? (Grunnen natt krem, fordi har tenkt å gjøre det før jeg legger meg!) For meg hørtes det ut som en knall bra idè.

Maren skrev 07. august:

Det funka, jeg elsker dette, men må man ta på ofte? :D

Alfen skrev 22. juni:

Jeg har hørt om olje og salt. Spesielt bra for hendene, også til å skrubbe seg i ansiktet med. Får kjøpt noe lignende i østauropa, med olje som dufter godt.

Ona skrev 08. juni:

Melk er værre enn sukker når det gjelder uren hud. Kutt melken og huden blir bedre.

Kat skrev 05. juni:

Basiron ødelegger klær/ håndklær og jeg fikk desto mer kviser av å benytte den. Jeg bruker Sensai fra Kanebo, denne er laget for å fjerne hudormer og OM den funker! Prisen er dessverre alt for høy (300kr) men kan definitivt anbefales.

Bea skrev 30. april:

Har prøvd det meste av disse kjerringerådene nå, huden blir myk, ja, men slik skrubbing filer nermest sagt bare bort overflaten på hudormene, prikkene mine vises ennå, selv om huden er silkemyk. Et tips: Ikke bruk basiron hvis du har kviser, jeg fikk kviser av den! Matolje meg her, det var vanskelig å fjerne den feite huden etter den behandlingen.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...