Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om sorte prikker og hudormer.

Axel skrev:

Sukker og olje er helt genialt. Huden kjentes ut som på en nyfødt baby. Hudormende forsvant også. Dette burde alle skeptikere ta mot til seg og prøve. Han/hun som fant opp metoden er virkelig en sann sjønnhets-ekspert.

Vivian skrev:

Jeg hadde masse små svarte prikker ved sidene på nesen min. Jeg hadde også noen hudormer. Jeg prøvde nettopp det sukker greiene, og det funka perfekt. Jeg har nå ingen svarte flekker! (kjempefornøyd)

Vilde skrev:

Niveas clean stripes funker, de koster ca. 70 kr (overslag) og er på H&M, som jeg har sett.

Henriette Angelica skrev:

Hvis du sliter med kviser og uren hud så burde du gjøre følgende: Drikk masse vann, det beste er å koke vannet. Spis grønnsaker som er kokt, det er nødvendig å koke grønnsakene litt for å knuse celleveggen i grønnsakcellene slik at en får tak i vitaminene inne i cellen. Spiser du grønnsakene helt rå, vil du få mindre vitaminer fordi den menneskelige fordøyelse ikke knuser grønnsakcelleveggen.

Vær ute i solen. Tilsett sitron eller lime i vannet. Når man damper huden så åpner porene seg, det er veldig viktig å få lukket porene igjen, hvis ikke man gjør det så kommer det masse dritt og møkk i porene igjen. Dette gjør du ved å skylle huden i kaldt vann.

Til dere som bruker sminke: Det er veldig fristende å dekke over kvisen med foundation og pudder, men prøv å unngå det. Selv om du syns det er ekkelt at kvisen er så synlig. Prøv å gå uten sminke et par uker. Du vil garantert merke forskjell. Mascara og lippgloss går jo sefølgelig greit.

Hehehe skrev:

Jeg har hudormer eller prikker på nese hake og kinn, hva skal jeg gjøre? Jeg vil bli sammen med en jeg er forelska i, men tørr ikke å møte han nå som dette har oppstått, men jeg må ha noen gode råd. Jeg har prøvd alt, har til og med skrubba meg med skurekost.

Gjest 1 skrev:

Hei, jeg er en gutt på 18 år. Jeg har hatt hudormer på rygg, bryst, mage, lår og rompe i 5 år nå. De er ikke plagsomme på noen måter, men det ser ikke noe fint ut. Jeg var hos legen og han sa at det ikke fantes noe imot dette, og at det ville forsvinne av seg selv i alderen 24. På hvilken måte kan de forsvinne fortest mulig?

Hinna2010 skrev:

Jeg har prøvet alt slags mulige kremer får å fjerne hudormene men nå er det sånn tvilling broren min har sluttet med sukker for et år nå og har nesten ingen hudormer igjen. Jeg derimot fulgte ikke hans råd og prøvde kremer isteden. Nå sitter jeg med antibac å fjerner hudormer så mye som mulig men slik er det altså at hvis du kutter ned sukker forbruket og har god toldmodighet så lønner det seg.

Mille skrev:

Prøvde nettopp vadecum, men det funket ikke i det hele tatt. Jeg har tørr hud og nå kjennes huden bare kjempestram rundt nesa. Min søster er hudpleier og hun sier man skal dampe i 10 min, så klemme, men jeg synes ikke alltid det virker så bra det heller. Har prøvd rensekrem fra vicky og den virker litt, men synes ikke det går fort nok. Det der tipset med sukker og olje virket heller ikke for meg, det eneste som skjer er at huden kjennes mykere ut, pga oljen. Men det er supert å bruke på kroppen før selvbruning.

Noe skrev:

Er det noen som har råd mot arr?

Shaun skrev:

Har ikke matolje, men funker det med soyaolje, olivenolje eller rapsolje?

Maria skrev:

Jeg prøvde olje og sukker og det funket kjempebra oppå nesa, men ikke på sidene. Dampet ikke så lenge da, så jeg skal dampe litt lenger i dag. Jeg tror heller ikke man trenger urter.

Citrus skrev:

Kjøp en fersk sitron, del den i to og skvis ut litt saft. Dypp en bommulspad eller dott i saften og smør på de urene partiene. Vent i noen minutter og skyll ansiktet godt med vann. Dette svir litt, men fungerer godt.

:) skrev:

For å unngå hudormene så hjelper det og spise blodappelsin i følge hudpleiern min.

Mioh skrev:

Gå til legen, å si at du plages med dette. Da får du medisin til det du trenger for at det skal gå bort. Dyrt, men det funker. Jeg er kjempefornøyd med det. Det er mot kviser også.

Linda skrev:

Kommer vel an fra person til person om hva som hjelper mot hudormer og kviser. Har du nok så fet hud fra før, anbefales ikke olje. Som jeg har lest tidligere reagerer kviser mer på fete ting. Mulig kviseproduksjonen øker dersom du bruker olje. Jeg har hørt at sol lys hjelper mot kviser og hudormer. Jeg har selv problemer med kviser og hudormer. Kvisene er lettere å få vekk, men hudormene er umulige. Går ikke å klemme de.

Glenn skrev:

Jeg hater hudormer og kviser. Ingenting hjelper egentlig og jeg har prøvd alt.

Frøken skrev:

Sukker og olje var ikke så verst, akurat prøvd det. Men hele greia er jo at du peeler huden. Sukkret trekker jo ikke inn i huden, det er jo fordi det er kornete og sliper huden. Gjør ikke dette for ofte. Da kan du få sensitiv og ømfintlig hud. Vadumecum har ingen ting i ansiktet å gjøre.

Mia skrev:

Jeg har sånne nupper på armene og når jeg klemmer på de kommer det ut guffe. Men tror ikke det er kviser, for de blir ikke hvite øverst. kan det være hudormer på armene?

MarianneKM skrev:

Wow, dette er det første tipset som faktisk har funket for meg. Takk!

Jente 29 skrev:

Ok, mange gode råd. Hva om jeg kamilletedamper ansiktet først, deretter peeler med sukkerolje, så tar jeg vademecum i en times tid, og tilslutt natt krem? (Grunnen natt krem, fordi har tenkt å gjøre det før jeg legger meg!) For meg hørtes det ut som en knall bra idè.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...