Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om sorte prikker og hudormer.

Maren skrev:

Det funka, jeg elsker dette, men må man ta på ofte? :D

Alfen skrev:

Jeg har hørt om olje og salt. Spesielt bra for hendene, også til å skrubbe seg i ansiktet med. Får kjøpt noe lignende i østauropa, med olje som dufter godt.

Ona skrev:

Melk er værre enn sukker når det gjelder uren hud. Kutt melken og huden blir bedre.

Kat skrev:

Basiron ødelegger klær/ håndklær og jeg fikk desto mer kviser av å benytte den. Jeg bruker Sensai fra Kanebo, denne er laget for å fjerne hudormer og OM den funker! Prisen er dessverre alt for høy (300kr) men kan definitivt anbefales.

Bea skrev:

Har prøvd det meste av disse kjerringerådene nå, huden blir myk, ja, men slik skrubbing filer nermest sagt bare bort overflaten på hudormene, prikkene mine vises ennå, selv om huden er silkemyk. Et tips: Ikke bruk basiron hvis du har kviser, jeg fikk kviser av den! Matolje meg her, det var vanskelig å fjerne den feite huden etter den behandlingen.

Madelen skrev:

Takk Snoopy, det hjalp, skal teste dette ut med en gang.

Tante skrev:

Oljen er bare for å få sukkeret til å henge sammen når du legger det på som maske. Du trenger derfor ikke bruke mye olje. Samtidig skal maska bare brukes i en kort periode, altså et kvarters tid. Oljen får ikke sjanse til å gjøra noe skade på denne vesle tida. Det eneste som er helt sikkert, er at dette ikke er skadelig. Du kommer til å få myk hud, men skal du få vekk hudormene må du gjøra behandlinga over en lenger periode. Lykke til =)

Johanne skrev:

Noen må gi meg et tips snart!

Johanne skrev:

Jeg er en 10 år gammel jente som har hudormer, men noen sier at matoljen ødlegger porene og jeg vil liksom ikke se rar ut heller. Vi skal snart ta klassebilde, hva skal jeg gjøre?

Snoopy skrev:

Til Madelen: du skal bare legge et håndkle over hodet, som en hette mens du lener deg over fatet med det varme vannet. Håndkle skal henge over deg så vanndampen damper i ansiktet ditt og ikke alle andre steder. Håper det var til hjelp.

Madelen :) skrev:

Når dere snaker om å sitte over vamt vann og skal ha håndkle over hodet, er det da bare over hode ikke over ansiktet liksom? eller er hode hele den runde greia over skuldrene?

=) skrev:

Kok opp varmt vann med hvitløksbåter. Damp fjeset og pust samtidig godt inn så får du renset litt opp innvendig også. De store svarte som sitter bom fast, ta en tynn tynn nålespiss og stikk forsiktig ett lite hull og knip deretter ut.

Star skrev:

Basiron! Dette er en gel krem med bacimycin som rett og slett tørker ut hudormen. Du får kjøpt den på apoteket for rund 60-70 kroner. Denne har fungert kjempebra for meg og jeg smører bare på et tynt lag før jeg legger meg om kvelden. Eneste er at man er nødt til å opprettholde bruken, med en gang jeg slutter er de tilbake etter en uke ca. Men når jeg bruker basiron hver 2. natt holder de seg unna.

Tidligere plaget skrev:

OBS! Ang. vademecum, vær forsiktig. Jeg la på pads med vademekum på, hadde det på i fire timer (ung og dum) og fikk 3. grads forbrenning. Åpne brannsår altså. Har ødelagt huden i ansiktet mitt, det synes enda nå over ti år etter. Så vær veldig forsiktig, og for guds skyld ikke la det ligge på, kun vask med det og skyll godt etterpå.

Tuslemor skrev:

Nei takk, har nok feit hud fra før, olje og sukker for ansiktet blir jo som karius og baktus for tenna.

Anonym skrev:

Av dette tipset, sukker og matolje. Man får vel ikke kviser av dette?

Gjest skrev:

Har brukt produkter av tea tree oil fra, det funka kjempebra for meg.

Lear skrev:

En desj håndsåpe på en elektrisk tannbørste funker for meg.

Solveig skrev:

Prøv clearasil. Finnes pads, servietter, dekkstift og mange forskjellige kremer. Dette funker kjempebra, og du får fin hud etterpå. Selges i dagligvarebutikker :)

Kamille skrev:

Hei! kok opp vann i kjele,hell vannet over i et vaskefat eller balje og strø over sånn cirka 4 - spiseskjeer KAMILLETE (fåes kjøpt på helsekost eller dagligvare, det er blomsten fra planten). Ta et stort håndkle over hodet og sitt bøyd over fatet i ca 15 -20 min,. Det avhenger av hvor lenge du klarer sitte. Det fungerer som badstu for ansikt. Det hjelper hvis du er veldig forkjølt, er kjempebra for huden/sorte prikker og håret Kamilledampbad mot forkjølelse er tingen. Etter det føler du deg som ny. Lykke til ! :))

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...