Øreverk - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om Øreverk.

Hjelp skrev 03. juni:

Jeg trenger hjelp. For noen timer siden var det akkurat som et slag i øret mitt og det begynte straks og gjøre vondt. Siden klokka snart er kvart på 3, er det ikke sikkert noen svarer. Jeg håper virkelig noen kan hjelpe meg. Jeg prøvde også det med matolje, men det funker ikke.

Kaja skrev 21. april:

For de som har operert i øret eller satt inn dren må ikke dryppe noe i øret uten tillatelse fra legen. Hvis det er så vondt at en ikke får sove burde en gå til legen. Renner det væske ut så må en hvertfall gå til legen fordi det kan tyde på at øret er betent. Når jeg har vondt pleier jeg å ta en ibux og to paracet. Det pleier å hjelpe.

Lise skrev 20. april:

Har hatt ekstremt vondt i ørene i 3 dager nå og i kveld er det på det verste. Jeg er 14 år og moren min vil ikke ta meg til legen. Burde jeg dra til legen?

Selena skrev 18. april:

Jeg har noe så sykt vondt i høyre øre. Holder på å dø. Akkuratt nå sa hadde det ikke gjort meg noe, dette er uutholdelig. Får ikke sove, klokka er 04:17 å alt. Jeg har brukt olje i ørene, funker i 20 minutt så er det på'n igjen med pine og smerte. Når jeg først skulle legge meg så tok jeg to gjennomsiktige poser å tok veldig varmt vann i dem, det hjalp helt til jeg lekte idiot og putta en q tips inni for å se om det var rester av olje igjenn.

Maylen skrev 17. april:

Jeg ringte legevakten nå angående min 3 år gamle datter. Dama der anbefalte nesespray for å løsne opp eventuelle snørrklyser, ligge høyt med hodet om natten, paracet og noen dråper matolje rett i øret. Matoljen er ikke skadelig annet om man setter fast bomullen i øret. Jeg dryppet bare olje inn i øret, uten bomull, og maserte forsiktig med håndflaten. Smerten forsvant på ett blunk.

Men det med løken hørtes interessant ut, så jeg må prøve det en gang.

Jenta92 skrev 04. april:

Jeg har fått øreverk nå, fikk det for noen timer siden. Jeg prøvde og varme opp matolje og ta det på en bomullsdott og legge i øret. Det lindra faktisk. Til dere som sier det er farlig, leger anbefaler faktisk det til dem som har vokspropp i øret at de tar matolje i øret dagen før dem skal skylle øret hos legen. Selvfølgelig skal man være forsiktig med hva man putter i øret.

Marie skrev 02. april:

Prøv ørelys. De kjøpes på helsekost, 2 i pakken. Behandle begge ørene. Lysene trekker ut ørevoks og letter trykket i ørene. Jeg har brukt det på 1 av mine barn samt meg selv. Det virker umiddelbart. Lurt å ha det på lager, da ørevondt ofte oppstår på natten for barn.

Mocca skrev 16. mars:

Hadde glemt hvor vondt det var. Men kan ikke måle seg med å føde sies det. Ergo: jeg skal aldri føde. Ikke putt noe som helst inn i øret sier legene.

Sidsel skrev 10. mars:

Jeg fikk et kjemperåd av en lege, sprut eller drypp nesespray i det vonde øret, ta en paracett i tilegg, og det er et vidunderråd jeg har brukt på vesla mi og meg selv.

Charlotte skrev 09. mars:

Ser det er mange tips fra noen år tilbake her. Er det noen som har noen flere, eller nyere tips kanskje? Har ikke fått sove i hele natt pga ørevondt. Tenkte å prøve olje på bomulsdotten, men ser det er noen som advarer mot det.

Anonym skrev 08. mars:

Jeg ligger våken og har så utrolig vondt i øret. Jeg skal på skolen i morra men tror ikke det går med så store smerter i øret. Det er noen som sier det hjelper hvis man legger en halv løk over øret, så skal skjekke om vi har løk. Hilsen jente på 12, som har skikkelig vond i øret.

... skrev 05. mars:

Jeg var et øre nese hals barn da jeg var liten, og mine minner fra de gangene jeg hadde øreverk (som ikke var få) var å sitte på legevakta i mange timer med lue på hode og skrike av smerte mens jeg lekte. Jeg husker ikke hva legen gjorde, men det ble bedre. Jeg har hatt uttalige dren. Jeg har også hatt litt i voksen alder og da er det på med lua og vente på at trommehinna skal sprekke, for det slår ikke feil. Må si at jeg er veldig overraska over alle tipsa om å putte ting i øra, kan skjønne den lunkne olja for den lindrer sikkert, men løken? Er det noen som har noen fornuftige svar?

Monica skrev 03. mars:

Vi har mange ganger hatt god hjelp av ørelys. Dette drenerer ut det du måtte ha i øret.

M.AA skrev 23. februar:

Jeg har hatt ørebetennelse siden jeg var liten gutt og til og med fått operert inn dren for og slippe dette prolemet. Men de senere årene har det kommet tilbake mer og mer, og jeg har brukt soya olje i kroppstemperatur og helt dette ned i øret og satt i bomullsdott etterpå. Så det folk sier at det er farlig er bare sprøyt. Jeg har gjort det i 20 år og enda ikke hatt problemer med det. Jeg skal prøve løktrikset en gang.

A Ch skrev 21. februar:

Tigerbalsam smøres rundt, på og bak øret, ikke inni.

Tips skrev 16. februar:

Nesespray, paracet + time hos fastlegen. Det var de følgende gode rådene jeg fikk da jeg ringte om tips mht barn med ørebetennelse. Ørebetennelse eller øreverk kommer vanligvis av at slim og snørr fra nesen tetter øregangene, slik at det kan oppstå trykk i øret. Nesesprayen hjelper på trykket

Ellen skrev 13. februar:

Sitter med en blanding løk/hvitløk på øret under luen, takk for alle tips. Startet med å dytte en bomullsbit med oliven olje i hvert øre og har tatt to ibux. Det er fortsatt vondt, men tannpinen og trykket i pannen er lettet så dette er kanskje siste del. Ellers blir det lege etc. om ikke noen har flere tips. Avis tipset er litt riski å prøve alene el.

Vondt i hals og øret skrev 12. februar:

Har hovne kjertler i halsen kan det være grunnen til øreverket? Det er bare på den ene siden i tillegg.

Ondt i øret skrev 07. januar:

Huff, jeg har vondt i øret. Det virker som det har gått til kjeven også.

Mathias skrev 30. desember:

Jeg har sittet våken nå siden klokka var 19:00 med øreverk, når jeg skriver dette så er klokka 05:10. Det klikker for meg, min mor ba meg om å gå ut i den friske lufta litt ettersom jeg følte meg bedre. 10 minus er ikke frisk luft når man er forkjølet, jeg sitter her å hyler og banner.

Kom med ett kongetips. Apropos bomulls dott med matolje. Ettersom klokka er så mye kan jeg bare dryppe det på bomull å stappe den inn i øret? Kan ikke begynne å varme opp osv. klokka kvart over fem om morgenen. Hilsen gal gutt 16

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...