Øreverk - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om Øreverk.

A skrev:

Jeg har hatt ørevevrk nå i 3-4 dager nå og jeg lurer på om noen kan hjelpe meg.

Mille skrev:

Hei er det noen som har flere gode råd mot øreverk, bruker medisin nå, men er det noe annet en også kan bruke for å lindre?

Kim skrev:

Har hatt betennelse i øre ca 10 ganger hvert år og ca 8 ganger i halsen siden jeg var 10 år. Legene har nå funnet ut at jeg trengte en operasjon. Nå er jeg 20. Så klager barna på vondt i øret er det bare og dra til en øre-nese-hals spesialist.

K skrev:

Hva virker best. Løk eller olje?

Mor 33 skrev:

Ulltepper, kosetepper for barn el.l. mot øret/ørene gir varme og hjelper på smerten.

Joppe skrev:

Finhakket løk virker som bare det. Putt løken, gjerne hvitløk, i et gassbind eller lommetørkle og hold over øret. Klem til, så vil gassen fra løken sive inn i øret og rense. Funket på min sønn da han var et par-tre år gammel. PS. husk at løken lager gulfage på hvite lommetørkler.

Inge Bjørn skrev:

Gutten vår på 5 år har hatt øreverk nå og da, og vi har en funnet et kjerringråd som fungerer hver gang. Del en løk i to og press den mot øret. Legg gjerne en filtklut med et passe stort hull imellom løken og øret for å ikke få løklukt i håret etc. Det virker som om den sterke løk-odøren tar kverken på basillene. På det meste har vi hatt løken på øret i 1 time. Prøv den som vil, det fungerer bra for oss.

Thomas skrev:

Sitter her nå med hull og betennelse i begge øretrommene pga øreverk. Ikkeputt noe som helst i ørene, spis ibux og paracet til smertene gir seg. Fortsetter smertene, gå til legen, der får du hjelp. Har selv vært hos ØNH spesialist og fått konstantert falsk mandel som årsak til trykk i ørene, som også videre forårsaker øreverk.

Karianne skrev:

Ta en ibux og en paracet. Hell litt matolje i øret og en bomullsdott. Da lover jeg at du får sove.

Anonym skrev:

Trommehinnen min sprakk nylig, og når jeg hadde ørebetennelse, virket ikke det med matoljen. Jeg tok medisin, og trommehinnen sprakk etter en dag. Jeg har hatt ørebetennelse før, og da tok jeg ikke medisiner, det varte flere dager, og da også sprakk trommehinnen. Etterpå renner det gørr ut av øret, men det gjør ikke vondt. (Jeg hadde litt feber etterpå også)

Martine skrev:

Jeg har kjempe vondt. Jeg fikk det i dag tidlig og er tretten år. Jeg skal prøve kamilleteen og håper på at det hjelper. Hvis noen har noen andre forslag om dette, plis send inn, jeg har det veldig vondt.

Maria skrev:

Hei, jeg har av og til hatt vondt i øret, ikke sånn sikkelig, men smerter, men det går over. Jeg har aldri hatt det da jeg var liten eller noe, men plutselig en dag det snødde, kjente jeg en trekk gjennom øret, og sa begynte øret og oppføre seg rart fremover. Hva kan det være? Det er små verk, og er litt tett inni der. Hva kan jeg gjøre med dette?

Anonym skrev:

Jeg er ei jente på 13 snart 14 år. Jeg og en veninne sitter barnevakt til en gutt og ei jente. Når de hadde lagt seg, da kom gutten opp meed øreverk. Jeg søkte på noen råd å fant dette rådet. Etter noen minutter sa gutten at det hjalp så han gikk å la seg etter 2 timer øreverk så skulle det ikke mere til :)

Aoo skrev:

Olje funker ikke, sitter bare her og ser dum ut.

Mr øre skrev:

Det føles som om jeg har et høyt trykk i øre og tydelig nedsatt hørsel. Har vært forkjølet i 2 dager nå. Noen som vet?

Thomas skrev:

Jeg tar paracet og fikk antibiotika av legen, men føler smertene er ille og i tillegg at jeg har en potet i øret. Skal prøve løk trikset i kveld. God bedring alle sammen.

Flash skrev:

Fikk en pluttselig verk inni øret for kanskje 40 min. siden. Det er skikkelig trykk i øret som når man får en vond dott i øret på fly og slikt, bare litt verre. Hva skal jeg gjøre og hva kan det være? Hjelp!

Lille meg skrev:

Jeg er 13 år og det verker i øret mitt, det føles helt tritt og gjør kjempe vondt Kan noen hjelpe meg? Jeg far ikke sove, klokken er 2 på natta.

Ole skrev:

Helt forferdelig, får ikke sove. Det høres ut som en foss inni øret.

Får ikke sove skrev:

Jeg er desperat nå siden jeg ikke får sove på grunn av den forferdelige øreverken, så jeg har et spørsmål. Når man tar matoljen på bomullen, skal man bare stappe den dotten inn i øret eller presse dem rett utenfor øret eller skal man dryppe matolje rett i øret? Hjelp meg fort vær så snill. Smerten er forferdelig.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Stemmeløshet

Jeg prøvde varmt vann med sitron og ingefær. Det funka bra for meg....

Leggkrampe

Hjemmestrikkede ullsokker i ren ull funker best for meg. Det holder krampen i be...

Brannsår

Jeg har en 2. grads forbrenning på hånden og 1. grad på armen. Jeg brukte tan...

Tannverk

Åh internett, jeg elsker deg. Nellik funka gull....

Hudormer

For å hindre i å få nye svarte prikker bruker jeg en ansiktsåpe fra merket L...