Øreverk - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om Øreverk.

Flash skrev:

Fikk en pluttselig verk inni øret for kanskje 40 min. siden. Det er skikkelig trykk i øret som når man får en vond dott i øret på fly og slikt, bare litt verre. Hva skal jeg gjøre og hva kan det være? Hjelp!

Lille meg skrev:

Jeg er 13 år og det verker i øret mitt, det føles helt tritt og gjør kjempe vondt Kan noen hjelpe meg? Jeg far ikke sove, klokken er 2 på natta.

Ole skrev:

Helt forferdelig, får ikke sove. Det høres ut som en foss inni øret.

Får ikke sove skrev:

Jeg er desperat nå siden jeg ikke får sove på grunn av den forferdelige øreverken, så jeg har et spørsmål. Når man tar matoljen på bomullen, skal man bare stappe den dotten inn i øret eller presse dem rett utenfor øret eller skal man dryppe matolje rett i øret? Hjelp meg fort vær så snill. Smerten er forferdelig.

Timon skrev:

Vet ikke om jeg vil få øreverk eller ikke, men det har begynt med småsmerter i øret som nå har vart i en god del timer. Jeg er redd for at det skal bli verre, noen tips?

Ola skrev:

Hvis du har vondt rundt osv, så kan det være lurt å gå til legen for da kan det hende du må ha antibiotika siden betennelsen har spredd seg.

HB skrev:

Dette med at det kjennes ut som om noen stikker en strikkepinne inn i øret, høres ut som noe jeg har hatt ofte. Og det er ikke bare øreverk. Det jeg hadde var nervesmerter i samme området og det er veldig vondt. Det eneste som kan hjelpe litt mot dette er å legge på noe kaldt som stagnerer/fjerner hevelsen rundt nervene og som da lindrer. Ellers er det bare å holde ut.

Lene skrev:

Kjennes ut som om noen stikker strikkepinner inn i øret mitt, hva gjør jeg?

Espen skrev:

Hei, jeg fikk øreverk/betenelse kl.22 prøvde et kjering råd som het koppe trikset eller noe sånt men funka ikke. Vær så snill og hjelp meg. Jeg kommer til å se om noen har skrevet noe hver time til jeg sovner.

Charlotte skrev:

Bomull og matolje er og blir en vinner :-)

Marte skrev:

Jeg er 15 år å har fått øreverk i natt. Klokka er nå kvart på 9 om morgenen og har vært oppe siden 6. Det er helt forferdelig, det er bare på det ene øret. Når jeg gjesper høyt, føles det som trykket letter litt men rett etter på er det like ille. Noen som har noen råd som de har prøvd selv som de vet hjelper? På forhånd takk :)

Adrian skrev:

Noen som har noe bra tips når man skal sove med øreverk. Har bare sovet 6 timer på 2 netter nå.

Maiken skrev:

Denne metoden advarer leger imot. Ta heller barnet med til legen så legen får sjekket ørene. Det gjelder også voksne!

Jeg skrev:

Varm opp litt matolje og slå inn i øret, det hjelper mot øreverk.

Tonje skrev:

Lag en ball havsalt i et kjøkken håndkle og varm den litt i en kjele. Det trekker ut fuktigheten. Bruk heller oljen om det ikke hjelper etterpå. God bedring.

Anonym skrev:

Dere bør vere forsiktig å putte noe i øret.

Anonym skrev:

Bare drypp bar tre dråper i øret og maser øret med håndflaten. Små runde bevegelser gjør at oljen trekker seg godt husk å ligge på det andre øret. Ikke sitt og gjør dette for da vil jo alt renne ut og føre til null effekt

Anonym skrev:

Som liten jente, "vokste jeg opp" med ørebetennelse. Husker ett "kjerringråd" jeg fikk når det sto på som verst. Hver gang jeg kjente symtomer på en ny runde ørebetennelse, finhakket jeg opp en halv løk som jeg pakket inn i gasbind. Denne pakka la jeg bak øret som var vondt. Om det var løken eller "trua" som gjorde at jeg ble bedre vet jeg ikke - men det hjalp.

Anonym skrev:

Man skal generelt være forsiktige med å putte noe i ørene. Pass på så ikke bomull blir sittende igjen inne i øregangen. Parasett i flytende eller stikkpilleform kan være det beste for de små. Det tar toppene av smertene.

"Et voksent ørebarn" skrev:

Prøv å dryppe kamillete (nedkjølt til kroppstemperatur!) i det verkende øret så fort symptomene kommer. Det har hjulpet meg mange ganger. Nå har jeg ikke hatt øreverk på mange år! Kamille virker godt mot betennelse.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...