Senebetennelse - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om senebetennelse.

Røreggern skrev:

Fikk tak i en sjelden smørestift. Blir brukt av proffe massører. Den brenner 10 ganger værre enn tigerbalm. Utrolig effektiv. Lindrer smerten og øker blodgjennomstrømmingen. Etter et par uker har jeg blitt mye bedre. Har ikke hatt noe hvile, jobber som bare det. Smører et par ganger i løpet av arbeidsdagen. Det er ikke et kjærringråd, men overaskende bra for meg.

Malle skrev:

Kålbladene virket !

Gitarist skrev:

Senebetennelse kan bli kvitt på mange måter. Man kan oppsøke, fysioterapeut, akupunktør, naprapatbehandling, kiropraktor.. Alle vil komme med forskjellige løsninger, men det kan summeres opp til noe ganske så enkelt. Betennelsen må ha hvile helt til det ikke gjør vondt lenger. Da må man sakte men sikkert trene opp de områdene som har blitt betente. Har selv hatt kronisk senebetennelse i 5 år, men er først det siste halve året jeg har fått oversikt og vet hva som må gjøres. Uansett hvilken lege du går til, så er poenget å få høy blodgjennomstrømning i området, som man får ved trening. Det gjelder bare å ha tålmodighet

Ju-ju therapist skrev:

Senebetennelse kan være mangt, ikke alltid senen. Det bør undersøkes av fagfolk slik som lege, fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, homøopat eler osteopat. Ved akutte tilfeller kan is og avlastning hjelpe.

Annie skrev:

Å si at en ALDRI kan bli frisk av noe er ganske frekt og tåpelig sagt! Vertfall her inne hvor folk søker råd når en gjerne har prøvd alt annet.Senebetennelse KAN fås vekk! Men folk er forskjellige og fordi en behandling ikke virket på noen, så kan den virke på andre. Og det er ikke 100% sikkert at det er senebetennelse en sliter med fordi legen påstår eller tror det er dette. Andre sykdommer er feks: Artrose, Slimposebetennelse, Slitasjegikt, Tennisalbue, Musesyke, Karpal tunnel syndrom, Sener i klem osv. Det er mange terapiformer en kan benytte seg av også, utenom leger og medisin. Feks: Fotsoneterapi (Som er veldig effektivt), Healing, Fysioterapitrening (Behandling og massasje er ikke å foretrekke da dette bare forverrer skaden), Homopati, Aromaterapi osv. Noen seier en bør holde armen mest mulig i ro, og noen seier en bør tøye ut å bevege seg mest mulig. Dette må man finne ut av selv. Men jeg tror en kombinasjon av de begge er det rette- Ikke bevege for mye, og ikke for lite. Uansett-lykke til:)

PS: Kål virker på de fleste jeg kjenner og har hørt om hvis det er kun betennelse det dreier seg om.

Benedikte skrev:

Jeg er overbevist om at man kan kurere senebettenelse. Jeg har det i begge albuene og hendene og skal ut i sykemelding nå. Jeg er kokk, og har heller ingen planer om å skifte yrke. Der verdt å prøve kålblader.

Viktor skrev:

Nå ble jeg deppa av de kommentarene as, jaja, da får jeg bare ha senebetennelse for resten av livet mitt. (Jeg vil trene!)

Meg skrev:

Senebetennelse forsvinner ALDRI, når man først har fått det hjelper det lite med trening og betellsesnedsettende tabletter. Det eneste man kan gjøre er å unngå de bevegelsene som framkaller betennelsen. F.eks begynne i en annen mindre belastende jobb.

Tonje skrev:

Jeg har hatt senebetennelse i skulderen i 9 mnd nå. Jeg har vært sykemeldt en liten stund også. Samme hva legene prøver på så blir det ikke bedre. Ikke engang kortisonsprøyte hjalp, blei bare verre jeg! Så dette skal jeg prøve, kan jo hende det funker. Hadde vært sprøtt om det gjorde det seff ;) hehe... men har jo prøvd alt annet så.... som jeg forstod det av innlegget så skal ikke kålbladene holdes varme. De skal bare varmes sånn at de blir myke nok til å formes rundt det området man har vondt. De vil jo kjøles ned forholdsvis fort.

Kristin skrev:

Har hatt senebetennelse i flere måneder i albuen. Det forsvant etter en kortisonsprøyte og 3 ukers hvile. Begynte igjen på jobb og fikk vondt etter 2 dager. Vil jeg aldri bli bra?

Momsa skrev:

Dette er IKKE kødd. Det er et gammelt og velprøvd middel, og jeg kjenner flere som har brukt det og blitt friske. Senest hyttenaboen vår, da han fikk trøbbel med skuldrene sine sist vinter.

Ally skrev:

Ja det må være kødd....Trodde varme gjorde betennelsen verre jeg. Synd for de som prøver ut dette og blir verre.

Anonym skrev:

Det her MÅ være kødd.

Anonym skrev:

Dette skal jeg jaggu teste, har fått kortison sprøyte idag- skader vel ikke dette.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...