Småmark - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om småmark.

Mamma skrev 18. juli:

Vi har funnet en kur som hjelper mot småmark. Har ei jente som har hatt dette er par ganger nå. Har funnet ut at brennesle-te hjelper vel så bra som vermox, leste det et sted og tenkte å prøve det, og det virket. Hun drakk 2-3 kopper te i et par dager, så forsvant de. Det er verdt å prøve.

Lei skrev 13. juni:

Jeg føler med dere. Dette er noen grufulle skapninger. Jeg er nå 39 år og har hatt mark i magen så lenge jeg kan huske. Har ikke tall på hvor mange kurer med vermox jeg har tatt. En ting jeg har lagt merke til er at når jeg spiset spagetti, så klør det ekstra mye dagen etterpå. Kanskje det har med melet å gjøre? Nå er jeg blitt sammen med en utenlandsk mann. Han lager veldig sterk mat(mye chilli). Jeg føler faktisk at det har hjulpet, eller er det tilfeldig?

Nurse Betty skrev 03. juni:

Kutt opp rå løk i små biter og putt opp i endetarmen. Ikke mye, bare en stikkpillestor bit.

Jente 12 år skrev 27. mai:

Jeg har også småmark. Jeg har vel hatt det i 6 mnd. Jeg har sagt det til mamma, men det gikk helt fint uten at hun fikk helt fnatt. Vi dro til legen der vi fikk utskrift på medisin. Har bare hatt den medisinen i magen i 1 dag, men håper det virker. Jeg blir helt frustrert, trodde jeg var unormal, men det er faktisk helt vanlig. Oppfordrer alle til å dra til lege, eller si ifra til noen dere står nær som kan hjelpe dere. For legen er det absolutt helt vanlig.

Gutt20 skrev 20. april:

Enig, man må også være forsiktig med å selvdiagnotisere. Oppsøk lege og få en diagnose.

Trist skrev 13. april:

Jeg må rett og slett innrømme at jeg finner hele denne diskusjonen trist. Folk her er uvitende og tror at de er de eneste som blir sjuke og greier. Slutt å være så redde for sykdommer. Vær åpne, google symptomer om dere er redde. Ikke sitt og tro dere er de eneste og at å gå til legen er eneste vei ut dersom dere ikke tør å innrømme at dere har fått noe ukjent i analen. Det er en lege, den kommer ikke til å le av deg eller drite deg ut. Det her er jobben til en lege, og de kommer til å gi deg en seriøs diagnose og informasjon om hva du kan gjøre og evt. behandling.

14 åring skrev 11. april:

Jeg vil ikke spise løk hele tide, kan jeg ikke gjør noe annet? Vil ikke fortelle foreldre mine om det.

Drittlei skrev 01. april:

Jeg har også fått det tilbake etter bare to måneder. Jeg hater dem. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med løken.

Anne skrev 07. februar:

Har også hatt mark flere ganger som ung, og nå har det kommet tilbake i en alder av 30. Nå kommer det tilbake to mnd etter endt kur. Jeg har vært hos lege med det, men hun vet ikke hva jeg skal gjøre.

Hennie skrev 04. februar:

Det har jeg også lest, men hver gang katten vår hadde mark fikk en eller flere i familien det også.

Tulla skrev 29. januar:

Jeg har tidligere lest at disse markene ikke kommer fra dyr. Dyr har ikke denne typen mark.

Hey skrev 13. desember:

Om dere har katter, er det der marken også kan komme fra.

Kathrine skrev 26. november:

Jeg har hatt småmark lenge. Er utrolig lei av det. Det klør, og værst av alt de gir seg ikke, de kommer hver eneste kveld/natt. Spørmålet mitt er: Kan det hende at markene spister opp maten i magen min, så jeg stadig blir mer sulten? Jeg skal kjøpe og prøve Vermox.

Fortvilet skrev 24. november:

Jeg har også små mark. Som mange av dere her sier har dere tatt forbehold for alt. Har vasket alt, desifisert toaletter når jeg har hatt det, men allikevel kommer de tilbake. Hva gjør vi galt? Det står at det kun smitter ved at man har fingrene nær endetarmen og deretter har dem i munnen.

Jeg tror neppe noen av oss her inne gjør det. Det må da være andre måter å få dem på. Jeg har nå tatt kur og venter på å ta en ny. Men Jeg sitter bare her og tenker, om en liten stund kommer det igjen. Dette har blitt så vanskelig at jeg blir deprimert av det. Det verste av alt er at jeg vasker meg for mye også. Det er da du begynner å lure på hvor disse greiene her dukker opp til alle tider. Jeg syns virkelig synd på dere her inne. Det må jeg virkelig få skrevet før jeg avslutter. Håper vi en gang kan for alltid blir kvitt det. Lykke til dere alle.

Jeg skrev 11. november:

Som mange andre spør om: hvordan bruker jeg løken? Jeg har hatt småmark i nesten 1 år nå og begynner å bli litt lei av det.

Beate skrev 29. oktober:

Løken brukes på den måten at man spiser den. Jeg tror det er best med vanlig løk, men mulig det fungerer med hvitløk mot småmark også.

Hjelp skrev 28. oktober:

Men hvordan skal man bruke løken?

Tina skrev 26. oktober:

Er det samme hvilke løk man bruker, eller er det bare hvitløk som funker?

Oppgitt skrev 09. oktober:

Datteren i huset har nå fått dette svineriet, igjen. Hvordan tar man knekken på det?

Utålmodig skrev 06. oktober:

Har nå tatt Vanquin for ca 14 timer siden men har det nå verre enn noen sinne. Er det noen som har erfaring med hvor lang tid det tar før det begynner og virke?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...