Småmark - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om småmark.

14 åring skrev:

Jeg vil ikke spise løk hele tide, kan jeg ikke gjør noe annet? Vil ikke fortelle foreldre mine om det.

Drittlei skrev:

Jeg har også fått det tilbake etter bare to måneder. Jeg hater dem. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre med løken.

Anne skrev:

Har også hatt mark flere ganger som ung, og nå har det kommet tilbake i en alder av 30. Nå kommer det tilbake to mnd etter endt kur. Jeg har vært hos lege med det, men hun vet ikke hva jeg skal gjøre.

Hennie skrev:

Det har jeg også lest, men hver gang katten vår hadde mark fikk en eller flere i familien det også.

Tulla skrev:

Jeg har tidligere lest at disse markene ikke kommer fra dyr. Dyr har ikke denne typen mark.

Hey skrev:

Om dere har katter, er det der marken også kan komme fra.

Kathrine skrev:

Jeg har hatt småmark lenge. Er utrolig lei av det. Det klør, og værst av alt de gir seg ikke, de kommer hver eneste kveld/natt. Spørmålet mitt er: Kan det hende at markene spister opp maten i magen min, så jeg stadig blir mer sulten? Jeg skal kjøpe og prøve Vermox.

Fortvilet skrev:

Jeg har også små mark. Som mange av dere her sier har dere tatt forbehold for alt. Har vasket alt, desifisert toaletter når jeg har hatt det, men allikevel kommer de tilbake. Hva gjør vi galt? Det står at det kun smitter ved at man har fingrene nær endetarmen og deretter har dem i munnen.

Jeg tror neppe noen av oss her inne gjør det. Det må da være andre måter å få dem på. Jeg har nå tatt kur og venter på å ta en ny. Men Jeg sitter bare her og tenker, om en liten stund kommer det igjen. Dette har blitt så vanskelig at jeg blir deprimert av det. Det verste av alt er at jeg vasker meg for mye også. Det er da du begynner å lure på hvor disse greiene her dukker opp til alle tider. Jeg syns virkelig synd på dere her inne. Det må jeg virkelig få skrevet før jeg avslutter. Håper vi en gang kan for alltid blir kvitt det. Lykke til dere alle.

Jeg skrev:

Som mange andre spør om: hvordan bruker jeg løken? Jeg har hatt småmark i nesten 1 år nå og begynner å bli litt lei av det.

Beate skrev:

Løken brukes på den måten at man spiser den. Jeg tror det er best med vanlig løk, men mulig det fungerer med hvitløk mot småmark også.

Hjelp skrev:

Men hvordan skal man bruke løken?

Tina skrev:

Er det samme hvilke løk man bruker, eller er det bare hvitløk som funker?

Oppgitt skrev:

Datteren i huset har nå fått dette svineriet, igjen. Hvordan tar man knekken på det?

Utålmodig skrev:

Har nå tatt Vanquin for ca 14 timer siden men har det nå verre enn noen sinne. Er det noen som har erfaring med hvor lang tid det tar før det begynner og virke?

Anonym skrev:

Jeg har småmark, og det er så ekkelt. Jeg var helt lettet når jeg så dette forumet. Jeg trodde jeg var den eneste med ekle mark i magen.

Frustrert jente skrev:

Hei. jeg sliter veldig med slike mark selv, er 17 år snart 18. Har drevet og lest en del om vitaminer i det siste og kom da over noe om småmark/barneorm. Det jeg leste var det at spiser man mye sukker så liker markene seg, og at Vitamin - A skal hjelpe :). Jeg skal prøve nå så lenge jeg begynner og bli ganske desperat. Det er 3. eller 4. gangen jeg får dette nå. Jeg har brukt Vermox hver gang og vasket tøy og sengetøy og alt man skal gjøre. Men fordet vender det tilbake etter noen mnd.

Missye skrev:

Jeg har hatt det flere ganger, og de er ekle. Nå er dattera mi veldig plaget, og hun er kjempefortvila. Hum er 11 år. Hos meg hjelper det med gresskarkjernefrø (helsekost).

Mor 31 skrev:

Hei folkens, jeg er så glad jeg har funnet denne siden. Jeg skal fortelle dere at jeg har hatt småmakk siden jeg var liten, ca 5 år gammel. Nå er jeg 31. Jeg har tatt alle mesidsiner som er. Allikevel er de der. Nå som voksen mer sjeldent, men 1 gang i året er de der. Det er fustrerende. Nå har jeg 2 barn og de har det innimellom også. Prøv vermox, den hjelper en stund. Etter du har tatt vermox så tar det vanligvis flere måneder før de kommer tilbake. Den koster 80 kr på apoteket reseptfritt. Hvis du klør mye om natten prøv å få noen av de ut med q tips eller toalett papir. De er vanligvis rett i endetarm åpningen. Eller at du ligger på rygg og hold varmen med dynen, jeg har alltid hatt følelsen at vis jeg fryser så beveger de seg mer.

Gutt 18 år. skrev:

Jeg har hatt småmark jeg også siden så tidlig som jeg kan huske. De kommer ca hver 4 måned med meg. Det har vært litt mye siste tiden nå har jeg merket. Jeg får helt fnatt når jeg merker at de krypene har kommet tilbake, men heldigvis har jeg funnet min egen stilling eller måte for å overleve dette om natten. Slik det blir ivertfall litt mer behagelig for meg. Har aldri brukt det Vermox greiene, men kanskje jeg skal prøve løken. Jeg føler med dere alle som sliter med samme problemet. Jeg var litt skeptisk for jeg trodde at dette var bare meg.

18 år skrev:

Finnes det noe sterkere enn vermox på apoteket, så jeg kan unngå å gå til lege? Jeg har nemmelig hatt infeksjon opptil 3 ganger nå. Og jeg er litt redd for at jeg kanskje kan være imun mot medisinen. Jeg tør ikke snakke med hele familien om det, selv om det vel egentlig er en nokså egoistisk tanke.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...