Kjerringråd logo

Litt om Kjerringråd

Kjerringråd ble startet for moro skyld, for å prøve å samle en del av de kjerringråd som er i omløp i det norske folk. Sidene er brukerdrevet så vi ser frem til motta et råd som har fungert for nettopp deg.

Vi fraskriver oss all form for ansvar for disse rådene, de brukes kun på eget ansvar. Ofte er det råd som har gått fra munn til munn helt fra oldemors tid, så muligheten for at noe har blitt lagt til eller glemt er vel ganske stor. Vi fraskriver oss også all form for ansvar for innholdet som blir publisert i kommentarene som legges inn. Ellers vil vi også henvise til vår personvernerklæring som gjelder bruken av kjerringrad.com

For at dette skal bli et mest mulig komplett kjerrinrådleksikon så er vi avhengig av at folk sender inn kjerringråd. Skulle du ha..

..Eller lignende så setter vi stor pris på at du lager en link til oss på disse stedene slik at du hjelper oss å gjøre siden kjent. Dette gjør at det kan komme inn flere kjerringråd. Kanskje kommer det inn et som er til hjelp for deg også?

Men mest av alt: Husk at tro kan flytte fjell!

Innholdet på kjerringrad.com er beskyttet av Åndsverksloven, men det må gjerne henvises til innholdet på dette nettstedet. Skal dette gjøres i digitale medier må det legges inn en hyperkobling/lenke til www.kjerringrad.com.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com