Kjerringråd logo

kjerringråd > kviser

Kviser - kjerringråd

Kviser

Kviser

Gjærsopp kan hjelpe mot kviser. Les om hvordan kvisene kan bli borte ved hjelp av enkle kjerringråd. På disse sidene er det flere oppskrifter mot problemet. Les mer om kviser.

Kviser

Kviser

Her er et tips som kanskje kan hjelpe deg å bli kvitt kviser. Ost skal visst være det som gir mye kviser, men hvis man spiser ost uten løpe, så skal det hjelpe. Les mer om kviser.

Kviser

Kviser

Har du kviser som du vil bli kvitt? Vel, de fleste vil jo bli kvitt alle kvisene, og her er noe som muligens hjelper. Les mer om kviser.

Kviser eller akne

Kviser eller akne

Her har du et enkelt råd mot kviser, eller akne som noen sier. Finn ut hvordan tannkrem kan brukes som et middel til hjelp mot kviser og akne. Les mer om kviser eller akne.

Uren hud

Uren hud

Uren hud eller acne vulgaris som det heter på latin, er en veldig vanlig hudsykdom. Fet og uren hud med hudorm... Les mer om uren hud.

Blemmer på tunga

Blemmer på tunga

Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. Overtro skal ha det til at små vonde blemmer på tu... Les mer om blemmer på tunga.

Molusker

Molusker

Molusker er små runde utslett i huden. Disse har ofte samme fargen som huden, og er på størrelse med et halvt riskorn. Hjelp mot mollusker her. Les mer om molusker.

Fet hud

Fet hud

Har du med fet hud? Her er et tips til en hjemmelaget ansiktsmaske som du kan bruke som hudpleie eller ansiktspleie for å bli kvitt fet hud i ansiktet. Les mer om fet hud.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere