Kjerringråd logo

Personvernerklæring

Her på kjerringrad.com er vi opptatt av personvern. Denne personvernerklæringen vil utdype hvilke typer av personlig informasjon som blir mottatt og lagret og hvordan den blir brukt her på kjerringrad.com.

Log filer

Slik som de fleste webservere gjør så bruker også kjerringrad.com log filer. Informasjonen i en log fil inkluderer IP-adresse, hvilken nettleser, internettleverandør, dato og tid, hvilken side brukeren kom fra og hvor han/hun forlot siden. Denne informasjonen blir brukt til å analysere bruksmønster på siden, administrere nettstedet og samle demografisk data på brukerne av nettstedet. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke mulig å spore tilbake til en person eller e-post adresse med mindre dette blir oppgitt i kontakt med oss.

Informasjonskapsler og nettvarslere

Vi bruker tredjeparts annonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Tredjeparter kan opprette og lese informasjonskapsler i din nettleser, eller bruke nettvarslere (web beacons) for å samle informasjon. Dette er normal prosedyre på de fleste nettsted og kjerringrad.com har ingen kontroll eller tilgang til å bruke informasjonen som samles inn av tredjeparter.

Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler så er dette mulig å gjøre i din nettleser. Mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler for en spesifikk nettleser kan man finne på den respektive nettlesers nettside.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere