Kjerringråd logo

kjerringråd > forkjølelse

Forkjølelse - kjerringråd

Forkjølelse

Forkjølelse

Forkjølelse får vi alle fra tid til annen. Da er det godt å vite at det finnes hjelp mot problemet. Forkjølelse smitter gjennom dråpesmitte. Les om et kjerringråd som hjelper. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Er du forkjølet eller prøver du bare å finne hjelp mot forkjølelse for en annen. Da har du kommet til riktig nettsted. Her på Kjerringråd kan du få hjelp mot forkjølelse og andre sykdommer. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Forkjølelse svekker almenntilstanden betraktelig, men her finner du hjelp mot problemet. Her er en oppskrift på en forkjølelseste som ikke bare er helbredende, men også ganske god. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Det finnes mange kjerringråd mot forkjølelse her på www.kjerringrad.com. Søk og se om du finner det du er ute etter. Vi garanterer ingenting, men husk at tro kan flytte fjell. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Forkjølelse blir vi nå og da enten vi vil det eller ikke. Dette er et kjerringråd som er til hjelp mot forkjølelse. Det skader i hvertfall ikke å prøve. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Forkjølelse er vel folkesykdom nummer 1 i Norge. Det er vel sikkert derfor det finnes så mange kjerringråd om det. Lag denne forkjølelsesdrikken og se om det hjelper. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Her er et kjerringråd mot forkjølelse. Ta noen granskudd og kok en te på dem, eller tygg dem som de er. Se også om du finner flere kjerringråd mot forkjølelse på disse sidene. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Ved slim i brystet eller bronkitt, kan to kopper isop(hyssopus officinalis)- te daglig være velgjørende. 3 ts.... Les mer om forkjølelse.

Forkjølelse

Forkjølelse

Har du en forkjølese som du vil bli kvitt? Sår hals og rennende nese og øyne er ikke veldig behagelig. Derfor er det så greit at det finnes kjerringråd. Les mer om forkjølelse.

Forkjølelsessår

Forkjølelsessår

Forkjølelsessår oppstår i kjølvannet av, ja nettopp, en forkjølelse. Dette arter seg som et munnsår som kan være veldig vondt. Les mer om forkjølelsessår.

Forkjølelse spedbarn

Forkjølelse spedbarn

Hvis du har ett forkjølet spedbarn kan du sprute morsmelk opp i nesen på barnet, det renser bra oppi nesen. Du... Les mer om forkjølelse spedbarn.

Begynnende forkjølelse

Begynnende forkjølelse

Svelg 15 hele pepperkorn med et glass vann.... Les mer om begynnende forkjølelse.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse følger ofte i kjølvannet av en forkjølelse. Da er det greit å vite at det finnes kjerringråd som er til god hjelp. Det er mulig å bli kvitt tett nese på grunn av bihulebetennelse Les mer om bihulebetennelse.

Sår hals

Sår hals

Sår og tørr hals er ikke særlig behagelig. Ofte kan det være kløe i halsen i tillegg. Les om dette kjerringrådet og bli kvitt plagene en gang for alle. Sår hals er ikke noe problem lenger. Les mer om sår hals.

Tett nese

Tett nese

Er du tett i nesa? Tett nese kan komme av f.eks. forkjølelse eller allergi. Les mer om tett nese.

Reisesyke

Reisesyke

Et vanlig middel mot reisesyke/sjøsyke er ingefær. Du kan kjøpe den i kapselform på helsekostbutikk, eller du ... Les mer om reisesyke.

Tørrhoste

Tørrhoste

Plages du med tørrhoste? Tørrhoste kan være så ille at man ikke får sove så her trengs det gode råd. Les mer om tørrhoste.

Influensa

Influensa

Influensa er en virussykdom som spres raskt gjennom dråpesmitte. Influensa kan føre til omfattende sykdomsutbr... Les mer om influensa.

Øreverk

Øreverk

Øreverk er svært smertefullt. Og dette særlig for barn og spedbarn. Øreverk kommer ofte i forbindelse med en f... Les mer om Øreverk.

Vond hals

Vond hals

Vond hals er noe vi alle har av og til. Vond hals kommer ofte samtidig med influensa, forkjølelse eller andre ... Les mer om vond hals.

Stemmeløshet

Stemmeløshet

Har du mistet stemmen og blitt helt stemmeløs? Stemme båndene blir av og til umedgjørlige når man har f.eks så... Les mer om stemmeløshet.

Astma

Astma

Har du astma eller anstrengelsesastma? Det er ikke alltid medisiner er det eneste svaret. Her er et tips mot astma. Les mer om astma.

Hovne mandler

Hovne mandler

Har du hovne mandler? En leser har sendt oss en oppskrift på en enkel te mot hovne mandler og sår hals. Les mer om hovne mandler.

Herpes

Herpes

Har du herpes i form av munnsår? Det kommer av viruset herpes simplex. Her er et lite tips mot munnsåret som er innsendt av en av våre lesere. Les mer om herpes.

Tette ører

Tette ører

Har du tette ører? Om det er på grunn av forkjølelse eller voks så kan du ta en titt på dette tipset. Ørene er nesten garantert ikke like tette etterpå. Les mer om tette ører.

Trykk i øret

Trykk i øret

Plages du med trykk i ørene? Det kan ha forskjellige årsaker, men trykk i et øre på grunn av forkjølelse eller lignende er mulig å bli kvitt, sier en innsender. Les mer om trykk i øret.

Kløe i halsen

Kløe i halsen

Kløe i halsen er irriterende, men det er mulig å bli kvitt problemet med et enkelt middel som finnes i de fleste hjem. Her kan du bli kvitt kløe i halsen. Les mer om kløe i halsen.

Vondt i halsen

Vondt i halsen

Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i halsen. Les mer om vondt i halsen.

Hovne øyelokk

Hovne øyelokk

Har du hovne øyelokk når du våkner om morgenen? Årsaken kan være væskeansamling. Her er det noen kjerringråd og tips hvis dine øyelokk er hovne. Les mer om hovne øyelokk.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere