Kjerringråd logo

kjerringråd > munnsår

Munnsår - kjerringråd

Munnsår

Munnsår

Munnsår er svært ubehagelig. Det er av og til så ille at man nesten ikke tør å gape høyt. Les mer om munnsår.

Munnsår

Munnsår

Av å til oppstår munnsår når man minst ønsker det. Egentlig er vel aldri munnsår noe man ønsker, men her er et tips i alle fall. Les mer om munnsår.

Munnsår

Munnsår

Munnsår er sår i munnen eller på leppene. Som et middel mot munnsår kan man strø vanlig koksalt i såret. Dette... Les mer om munnsår.

Munnsår

Munnsår

Et godt kjerringråd mot munnsår eller sprukken hud rundt munnen er en salve eller krem som heter Eight Hour Cr... Les mer om munnsår.

Munnsår

Munnsår

Munnsår kan lett kureres med grapekjerneekstrakt. Grapefruktkjerneekstrakt kan brukes som medisin mot plagen. ... Les mer om munnsår.

Forkjølelsessår

Forkjølelsessår

Forkjølelsessår oppstår i kjølvannet av, ja nettopp, en forkjølelse. Dette arter seg som et munnsår som kan være veldig vondt. Les mer om forkjølelsessår.

Sprekker i munnviken

Sprekker i munnviken

Sprekker du opp i munnviken og er du generelt tørr på leppene. Det finnes faktisk enklere hjelp enn du tror. Les mer om sprekker i munnviken.

Sår i munnen

Sår i munnen

Munnsår kan nok kureres med effektiv medisin, men det går jo også an å prøve dette tipset. Les mer om sår i munnen.

Sår i munnen

Sår i munnen

Har du fått sår i munnen? Tannkrem hjelper ikke bare med å få tennene hvite og uten hull, det kan hjelpe mot munnsår også. Les mer om sår i munnen.

Sår i munnen

Sår i munnen

Herpes og sår i munnen er veldig smittsomt. Og er man smittet så er muligens dette rådet til hjelp Les mer om sår i munnen.

Herpes

Herpes

Har du herpes i form av munnsår? Det kommer av viruset herpes simplex. Her er et lite tips mot munnsåret som er innsendt av en av våre lesere. Les mer om herpes.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere