Kjerringråd logo

kjerringråd > blærekatarr > blærekatarr

Blærekatarr - kjerringråd

Ta noe surt og det kan hjelpe mot blærekatarr. Det er lett å bli utsatt for blærekatarr hvis urinen blir for basisk. Det kan lønne seg å forebygge ved å surgjøre urinen. Spis en halv grapefrukt eller drikk saften fra en halv sitron daglig. Ekstra tilskudd av vitamin C kan også hjelpe. Noen sier også at appelsinjuice hjelper.

Blærekatarr

Sphinx skrev 2008-01-21:

Er det noe mer man kan gjøre med bærekatar hvis man ikke har sitron hjemme?

Tranebær skrev 2008-05-29:

En vidundermedisin som jeg bruker er tranebær, det er også et gammelt kjerringråd.

Linda skrev 2009-03-03:

Kjærringrokk te er også veldig bra for blærekatarr. Og ikke minst drikke masse appelsinjuice. Da er det best å bruke de som er billigmerker, for de er mye surere enn feks. meirienes.

Astrid skrev 2009-04-05:

Har hatt en fæl dag med svie, hyppig vannlating hver 10 min osv. Drakk minst 2 liter vann + 1 liter appelsinjus som skal hjelpe. Jeg kom så på et gamal råd. Tappa varmt vann i ei bøtte og satte meg så opp på denne. Dette lindra godt og jeg gjorde dette 4 til 5 ganger i løpet av en time og tru det eller ei, det hjalp umiddelbart. Jeg bruker ellers tranebær, men har slurva med dette siste halvåret. Dette er et billig råd som iallefall hjalp meg.

Uvi skrev 2009-05-15:

Prøvde dette kjerringrådet etter utallige kurer. En halv teskje bakepulver i et glass vann. Gjenta dette i et par dager. Har prøvd mange forskjellige kjærringråd, men dette er det eneste som har virket.

Gunn skrev 2009-07-15:

En liten teskje natron utrørt i vann, morgen og kveld ved symtoner, har hjulpet meg mange ganger.

RS skrev 2011-01-11:

Jeg har ofte vært plaget av blærekatarr. De siate 5-6 gangene har jeg kurert det med å ta nartin utrørt i vann. 1.dag: 3-4 ganger kombinert med mye vann pluss sterk kaffe (vanndrivende). Deretter 1 ts. ved symptom.

Tove skrev 2011-01-23:

Jeg har nå fått blærekatarr for første gang i voksen alder. Jeg har drukket sitronvann et par dager nå - og da har jeg brukt sitron fra flaske (slik som man bruker i te mm). Det har vist seg å være kjempeeffektiv og kan trygt anbefales.

Marit skrev 2011-06-25:

Hvor mye sitronsaft drikker du om gangen? Min datter sliter litt med det og vil ikke ha pencilin.

Arnhild skrev 2011-10-17:

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Det svir når jeg tisser, lukter vondt å er grumsete tiss. dvs symptomer på blærekatarr. Jeg har bare appelsinjus hjemme pga. at det er søndag. Jeg hadde en vill lørdag og nå sitter jeg igjen med blærekatarr, null stemme og kneskålene er hovnet opp. Men det ser ut til at appelsin juicen funker. Jeg får vel ringe legen i morgen tidlig.

Takker tips skrev 2012-01-16:

Astrid, takker for tipset. Dette hjalp meg også, dette lindret i hvert fall svien. Jeg brukte 2 liter vann i løpet av den timen der jeg gikk 4-5 ganger å satte meg over bøtta med varmt vann, i tilegg til mange skjeer med sitronsaft.


Diskuter blærekatarr

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere