Kjerringråd logo

kjerringråd > flekker av blekk > flekker av blekk

Flekker av blekk - kjerringråd

Flekker av blekk på broderier kan være vanskelig å få bort. Den blå opptegningen som viser mønsteret på broderier, kan enkelt fjernes ved at man setter stoffet inn med grønnsåpe (fast eller flytende). La den sitte på en liten stund og gni forsiktig. Deretter vaskes plagget på vanlig måte.

Flekker av blekk

Ingrid skrev 2008-04-09:

Hei. jeg har fått kulepennflekk på skinnjakken min, hvordan får jeg bort det? Har forsøkt med zalo og neglelakkfjerner, det siste var absolutt ikke bra.

Hennie skrev 2008-07-03:

hei jenta mi har fått tyggis i håret hvordan kan vi få det bort uten å måtte klippe håret?

Zara skrev 2008-07-21:

Hjelp! Har fått to store tusjpenn-blekk flekker på den nye, HVITE sofaen jeg leier sammen med leiligheten. Hva kan jeg fjerne det med? Trekket er heldigvis avtagbart, så det hjelper kanskje litt. Prøvde først med en fuktig klut, men da smittet det bare av og blødde utover. Noen som har gode råd? Det ville jeg virkelig satt stor pris på.

Flekkfjerning skrev 2008-09-10:

Flekkfjerning kan være en hel vitenskap, spør du meg. Jeg vil bare si at ei bok som heter Flekkfri er på plass i hjemmet mitt, og den har jeg slått opp i mang en gang.

Tove skrev 2009-07-01:

Hva med tusjflekk /blekk på veloursofapute?

Blekk finger nummer 1 skrev 2009-07-01:

Jeg fikk blått blekk på meg da jeg skulle skikfte blekk på kopimaskinen i dag. Hvordan får jeg det bort fra fingrene??

Tone skrev 2011-04-10:

Dette rådet virker. Jeg hadde lagt ermet av en strikket cardigan oppi en stempelpute og fått en stor rød blekkflekk på den. La genseren i grønnsåpevann over natten, gned litt på flekken på morgen og da løste den seg opp. Vasket så genseren normalt i vaskemaskin og nå er den helt flekkfri.

ina skrev 2011-09-14:

Hva med kulepenn streker på baderomsmøbler? Noen som vet?


Diskuter flekker av blekk

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com