Kjerringråd logo

kjerringråd > neseblod > neseblod

Neseblod - kjerringråd

Neseblod kan stoppes med et enkelt lite grep. Ta en kald klut og legg den i nakken. Dette vil få neseblodet til å stoppe nesten umiddelbart. En årsak til dette sies å være at kroppen vil prøve å få blodet til det kalde stedet slik at trykket i nesen blir mindre.

Til den som blør mye neseblod er det viktig å få i seg mye jern. Dette stoffet er med på å bygge opp de røde blodcellene slik at blodets evne til å frakte oksygen øker til normalt nivå. Leverpostei er derfor en av flere måter å få i seg jern på.

Neseblod

Jarle skrev 2007-08-07:

Rådet virket tror jeg. Eller det kan være at det stoppet av all den tiden jeg satt med nesa i været og klep igjen nesen...

Maia :) skrev 2007-09-25:

Jeg har blødd Neseblod konstant helt siden jeg var 3 år :/ Det er ganske så kjedelig. Jeg har prøvd rådet, det funker :) Litt i alle fall :)

Pez skrev 2008-08-31:

Prøv salt på underleppen. Fukt leppen, la saltet ligge litt på (1min) skyll munnen og blås nesen. Prøvd det på barn og voksne. Rene trylleformelen.

Ruth skrev 2010-03-25:

Disse tipsene var nokså dårlige så jeg bruker mitt tips som jeg har brukt i over 40 år. Prøv å hold hodet litt opp ned og skyll litt kaldt vann oppe på eller inni nesen. Hilsen ruth på 64 år.

Nesa skrev 2010-11-21:

Det funka ikke til meg, men jeg tror ikke jeg brukte kald nok klut.


Diskuter neseblod

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com