Kjerringråd logo

kjerringråd > sprekker i munnviken > sprekker i munnviken

Sprekker i munnviken - kjerringråd

Sprekker i munnviken eller rett og slett munnsår kan behandles med følgende kjerringråd: Spis gulrøtter hvis du plages med sprekker i munnviken eller munnsår. Enda mer effektivt er det å pensle sprekkene med gulrotjuice. Du kan også skylle munnen i gulrotjuice om du plages med sår i munnen. La gulrotsaften virke en stund før du eventuelt drikker annen væske slik at kjerringrådet får virke som det skal.

Sprekker i munnviken

anonym skrev 2008-01-30:

Kult, Dette virket som ett enkelt og lettvint råd. Håper det hjelper =)

Anonym skrev 2008-10-30:

Leppene og såret ble bare mye værre, nå klør det. Jeg går tilbake til det som alltid har fungert for meg, nemlig: 8 hour cream fra elisabeth arden. Den gjør huden myk og sprekkene i munnvikene forsvinner innen kort tid. Ha den alltid med deg!

Kjersti skrev 2008-10-30:

Dersom det klør, betyr det mest sannsynlig at det gror. Blir ofte verre før det blir bedre:) Fikk bort mitt med tannkrem over natta. Så ikke ut neste morgen, men etter to dager er det helt inntørket og ikke vondt mer.

Østfoldingen skrev 2009-04-13:

Dersom du er tørr på leppene, kan du jo bare smøre på vaselin på kvelden før du legger deg, da får du myke og fine lepper dagen etter.

Elizabeth skrev 2009-04-21:

Det går fint an å smøre på honning i munnviken, både på såre lepper og munnsår. Honning er et naturprodukt som kan lege alle typer utvendige sår.

Silje skrev 2009-06-02:

Jeg sitter med munnsår nå. I sta skulle jeg prøve tannbleking med bakepulver, og fant ut at jeg hadde munnsår i munnviken. Det var absolutt ikke godt med bakepulver i det. Plaster på såret må jeg si. Jeg bruker nesten alltid vaselin som en slags balsam før jeg legger meg, og jeg bruker det hele tiden om vinteren før jeg skal gå ut. Det er mye bedre en å fukte leppene med leppene, da slipper du sår rundt munnen.

Maria skrev 2011-01-02:

Elizabet arden- fuunker ikke for folk som plages med allergier. Aselli sårsalve er universalmiddel for ting som er utenpå munnen. Smør på om kvelden og la det virke.

Siv Katrine skrev 2011-08-18:

Jeg får sår hver gang jeg blir forkjølet, og det eneste jeg kan gjøre er å vente til det går over. Men mentholatum hjelper å kjøle det litt så det ikke blir like vondt.


Diskuter sprekker i munnviken

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere