Kjerringråd logo

kjerringråd > store porer > store porer

Store porer - kjerringråd

Store porer i huden kan behandles ganske enkelt. Som hjelp mot problemet kan man klappe potetmel på huden før man går og legger seg. Dette vil både tørke og rense huden slik at de store porene forsvinner.

Store porer opptrer som oftest i panna eller på nesa. Hvis potetmel ikke hjelper så må man kanskje gå så langt som å søke profesjonell hjelp. Det er flere typer behandlinger som skal hjelpe og her er noen av dem:

Men hvis potetmelet hjelper, hva skal man da med disse behandlingene? Innsenderen av rådet sier at hun brukte behandlingen med potetmel i en uke og kunne allerede da se at det resulterte i en mye finere hud.

Store porer

Voe skrev 2008-02-05:

Det som har fungert for meg er en toner fra Meaningful Beauty. Denne anbefaler jeg.

anonym skrev 2008-10-17:

Hjalp det? Er det noen andre som har prøvd?

Pora skrev 2008-10-17:

Jeg har ikke prøvd dette kjerringrådet av den enkle grunn at jeg ikke liker å ha mat i ansiktet ;) Men jeg har prøvd Bio Specific som hun lenger opp her henviser til og det fungerer ikke så verst.

lille pore skrev 2008-10-26:

Jeg syns dette høres scary ut jeg, er det sikkert at ikke potetmel er skadeli for huden?

Solveig skrev 2009-01-04:

Haha, tror ikke potetmelet vil være på huden når jeg våkner opp.

Store porer skrev 2009-02-24:

Potetmel er ikke skadelig for huden, har selv brukt det på halsen til babyen min ved fuktutslett, fungerte kjempebra. Har problemer med store porer, men frister lite å gni potetmel utover hele senga i natt.

Svetta skrev 2009-05-10:

Svetter mye i panna. Jeg har gjordt det nesten hele livet. Jeg er redd for å få potetmelet i øynene når jeg sover.

Gabbe skrev 2011-01-21:

Jeg har prøvd potetmel i ansiktet og det hjalp litt. Ikke fikk jeg det i hele senga og ikke fikk jeg det i øya. Potetmel er ikke skadelig for huden for det er uten noen bivirkninger. Ha et håndkle på puta så går det bra. Det er verdt å prøve.

Lan skrev 2011-04-10:

Jeg har prøvd potetmel en stund. Det virket veldig bra på svarte prikker. Følte ikke det hjalp så mye mot store porer da.

Foss skrev 2011-05-07:

Litt morsomt at Pora ikke vil ha potetmel i ansiktet, men andre produkter som er mye mindre rene, mye mer kjemikalske, det som sparkler best, går an?

Ingrid skrev 2011-06-18:

Åh, dette fikk jeg veldig lyst til å prøve. Jeg er bare 12 år, og har veldig store porer. Det ligger i slekta mi. Porer ser stygt ut.

baileyyy skrev 2011-07-12:

Dette skal jeg prøve, og et tips med svette i om sommeren er sånn baby pudder.

Mollly skrev 2011-07-25:

Det med potetmel var kjeempegreier. Jeg brukte det hver kveld før jeg la meg i en ukes tid. Nå bruker jeg det to ganger i uken. Jeg tar det på med en pudderkost rett før leggetid. Resultatet er myk glatt hud og de store porene mine er nesten helt vekk.

Krølla skrev 2011-12-20:

Så utrolig fantastisk, jeg gleder meg til å prøve ut. Det er ikke noen som vet hva potetmel er på engelsk? Er det noe så enkelt som potatoflour? Er i Amerika, og vil ikke dytte et genemanipulert amerikansk produkt i ansiktet.

Em skrev 2012-01-07:

Leste denne siden i går kveld, og prøvde det ut i 12 tiden i dag, og allerede til middagstider var huden min bedre. Jeg gikk uten fondation i kveld da jeg var ute fordi jeg følte huden min var så fin uten. Altså, potetmel, er det beste jeg noen gang har hadd på huden min.


Diskuter store porer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere