Hvitere tenner - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hvitere tenner.

Chris H skrev:

Det fungerer veldig bra. Jeg har brukt det nå i 2 år. Har selvsagt ikke brukt det hver dag. ( Max 2 ganger i mnd ) Eller om jeg skal noe virkelig viktig. Jeg pusset tennene mine rett før jeg skulle til tannlegen og hun var ganske overrasket over hvor rene og pene de var. Jeg har aldri nevnt for tannlegen om bakepulveret, så jeg aner ikke om det er noe skadelig.

Jeg fukter tannkosten med vann og så har jeg litt bakepulver i ett lokk som jeg typper tannkosten nedi. Det blir veldig gode resultater fra dag 1. Det kan svi litt om du får det på utsiden av munnen, men det er bare til å skylle seg rundt munnen og så er alt bra. Kos dere.

Sofie skrev:

Hei alle sammen! Jeg advarer dere på det sterkeste med det å bruke bakepulver som tannbleking. Jeg prøvde ut dette her i rundt 1-2 uker og det funket bra, men tennene mine hadde det ikke bra etter dette. Etter jeg hadde prøvd ut dette, fikk jeg masse ising i tennene, og jeg måtte dra til tannlegen. Hun spurte hva jeg hadde gjort og jeg sa at jeg hadde prøvd bakepulver. Hun sa at det skulle jeg aldri ha gjort, emaljen ble helt ødelagt og jeg fikk hull i tennene pga. at emaljen ikke var bra. Jeg har aldri hatt problemer med tennene mine, men etter jeg prøvde dette ble de helt ødelagte.

Maria skrev:

Jeg kom på en ting. Funker det å blande litt bakepulver med tannkrem da?

Jeg skrev:

Jeg syntes dette her høres spennende ut. Skal prøve det ut! Men jeg lurer også litt på om jeg skal blande det ut først med vann eller ikke?

Arne skrev:

Jeg tror det beste er hvis dere bare pusser fronten på de tennene som vises når man smiler/snakker, man får jo aldri hull i de tennene uansett så skaden blir minimal.

Siki skrev:

Ble litt feil i første post. Ikke puss med tannkrem rett etterpå. Skyld godt etter miksen, eller bruk en tannbørste for å forsiktig fjerne miksen fra tennene.

Siki skrev:

Å spise epler og jordbær hjelper for å få hvitere tenner. Når det gjelder bakepulver så er det best å blande noe sitronsaft og bakepulver og smører dette på tennene før du pusser med tannkrem. MEN for å hindre å etse vekk emalen, ikke la miksen med sitronsaft og bakepulver være på tennene lengre enn 1 minutt. Ellers ødelegger du emaljen. Dette har jeg lest som råd fra amerikanske eksperter på tannpleie.

Kristin skrev:

Må i alle fall skylle godt etterpå. Det er jo litt etsende.

Maria av Isfolket. skrev:

Det funket for meg. Men forvent ikke veldig synlig resultat før et par dager. Det er utrolig viktig å pusse bak tennene også.

Linn Kristin skrev:

Jeg har forferdelige gule tenner. Jeg skal prøve med bakepulver morgen og kveld, og pusse tennene vanlig etter det selvfølgelig, før jeg skal til syden om 11 dager. Gir tilbakemelding da.

Anonym skrev:

Hvor lenge varer denne greia da? Jeg gidder jo ikke å pussen tennene med bakepulver hver dag.

Orakelet skrev:

Dere må bruke natron, ikke bakepulver! Bakepulver har syre i seg, man pusser ikke tenner med syre! Natron er basisk, altså det motsatte av syre. I USA bruker noen bakingsoda til å pusse tenna med og dette skal altså funke, men bakingsoda er altså NATRON på norsk og ikke bakepulver.

Tilde skrev:

Tennene blir hart skadet. Og lettere sjanse for hull.

Thea skrev:

Nå har jeg prøvd det, kunn en gang! Jeg anbefaler det virkelig ikke. Tannkjøttet mitt har krøpet lang oppover på tennene og det svir fortsatt å pusse tenner. Dette fungerte i hvert fall ikke for meg.

Sara skrev:

Ei veninne av meg anbefalte dette, så jeg har tenkt til å teste det ut. Men jeg har brukket halve fortannen en gang, og lurer på om blekingen vil gjøre noe med dette? Det er jo plastikk. Blir den delen bleket da, eller kommer den bare til å være som den pleier, mens resten blir bleket? Jeg vil jo ikke gå rundt med veldig vite tenner, så er det en halv fortann som er mindre hvit enn de andre.

Bakterier? skrev:

Dreper dette bakteriene også? Mamma bruker bakepulver når hun vasker, blandt annet i kjøkkenvasken, og i dusjen på blandebatteriet, og på toalettet. Det blir skinnende rent, så om dette tar bakteriene i munnen, så er det jo dobbel pott.

Nettopp nå skrev:

Testet dette nå nettopp. Jeg tok 1,5 teskjeer bakepulver, en teskje hydrogenperoxid og 8 teskjeer vann. rørte til ca. samme konsistens som tannkrem, kanskje litt mer flytende, og jeg pusset. Sved littegranne da jeg kom borti et sår i munnvika, men det gikk over da jeg skylte. Tok en slurk med lunkent vann og skylte munnen godt. Tennene ble rene og noen nyanser hvitere. Ikke dårlig til å være første behandling. Føles rent i munnen, billig og tydelig effektivt. Kan være at dette kan skade tennene noe over tid. Tror jeg blir å holde meg til å blande ut en eller to teskjeer i et glass med vann, og heller bruke som en munnskyll. Det kan kanskje redusere skaden hvis man absolutt skal gjøre dette.

Anonym skrev:

Dette skal jeg teste ut. Skriver hvordan det ble senere i kveld.

Mariell skrev:

Det står jo at man skal pusse tennene med bakepulver før den orgentlige tannpussen, og da pusser man jo bort det belegget som ikke er bra for tennene.

Anonym skrev:

Dette skader emaljen på tennene. Det er et slags lag mellom tannkjøttet og tennene som hjelper til å beskytte tennene. Uten det kan det påvirke til rotfylling og skader.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Sår som ikke vil gro

Jeg vil ikke anbefale å putte honning i såret. Det både brenner og svir....

Treg avføring

I Spania får man kjøpt på boks urter som er lakserende. De heter 10-12 lax og...

Brent av brennesle

Sist jeg brant meg på brennesle på leggen smurte jeg på antibac. Smerten ble ...

Hemmelig nummer

Det er mange fordeler med hemmelig nummer. Men det er en del ulemper også, så ...

Brent av brennesle

Litt Aloe Vera gele fungerer godt etter kontakt med brennesle....