Hvitere tenner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hvitere tenner.

Trix skrev:

Jeg fant utav det med bakepulver sjøl. En gang i uka, og tennene blir så fine så. Jeg bruker en liten klut å pusse med. Pass på tannkjøttet. Ike gni det i stykker. Man bruker jo bakepulver for å få flekker av mye annet rart også.

Cecilie skrev:

Jeg prøvde for første gang i dag og har tenkt til å gjøre dette et par ganger i uka. Ikke 2 ganger om dagen som jeg ser flere folk skriver. Jeg bruker heller ikke mye bakepulver. Ta tannbørsten under springen og så dypp den i bakepulver. Da vil du se at bakepulveret begynner å boble. Vent til det har boblet seg ferdig og dunk tannbørsten et par ganger i vasken så det meste detter av. Da vil hvert eneste børstehår ha bakepulver på seg men ingen ekle klumper som du må svelge. Etterpå tar jeg å skyller munnen med vann. Så pusser jeg tennene som vanlig. Deretter bruker jeg munnskyllevann som styrker emaljen. Jeg tror at man bør være litt forsiktig når man tester ut dette, men hvem vil vel ikke ha fine hvite tenner?

Maya skrev:

Jeg har prøvd med bakepulver en gang og det virka kanskje litt, men jeg hadde ikke så mye på tannnkosten heller. Skader ikke bakepulver emaljen på tenna for det er jo natron og surhetstoff eller noe?

Obs skrev:

Dere som pusser tennene med bakepulver er ok, men At dere burde vente ca. 15 min. etter det og pusse tennene med vanlig tannkrem. Ikke gjør det for hardt eller grundig. Det vil skade tennene. Det er ganske normalt at folk har gule tenner og det er ikke farlig, bare pass på å pusse tennene daglig og godt.

Saltmonsteret skrev:

Salt hjelper også. Bare fukt fingeren, dypp den i salt og gni på tennene. Det sliter vell litt på emaljen, men man merker forskjell med en gang. Det er også en tannkrem som heter Pepsodent White Now, som hjelper med en gang.

Bente skrev:

Jeg har prøvd dette nå. Det funker. 1 tsk bakepulver blandes med 1 dl vann. Dypp tannbørsten i vannet og puss ivei, dypp børsten flere ganger til du føler at munnen er ren. Skyll munnen godt med resten av blandingen og spytt ut. Puss tennene på vanlig vis etterpå. Jeg røyker og drikker kaffe og det jeg spyttet ut var det litt brunfarge på. Tungen er faktisk der de fleste bakteriene sitter. Dette svei overhodet ikke så jeg skal gjøre dette et par tre ganger pr. uke nå. Gullende rent ble det og ja jeg fikk hvitere tenner etter første gangen. Om det er farlig dr.... jeg i, er 45 år og må jeg ha gebiss etter dette, javel hva så.

L skrev:

Skal teste dette kjerringrådet på skolen. Er det noen som vet om det er bakepulver i whitening tannkrem? Er denne metoden forsket på, og er den skadelig for tennene?

Lurer skrev:

Skal jeg bare ta litt bake pulver på tuppen av fingern og ta det på hver tann? Skal jeg spytte det ut og så pusse tenna?

Meg 15 år skrev:

Jeg vil prøve denne metoden i kveld og jeg vil komme med tilbake meldinger etter første bruken.

Gutt 15 år skrev:

Jeg har veldig gule tenner og flau når jeg smiler, prøver å skjule det. Vil dette virke? Jeg pusser tenne daglig to ganger om dagen, men merker ingen forskjell. Er det noen tannkrem eller noe dere vil anbefale meg?

Fornøyd med tennene skrev:

Ærlig talt kvinnfolk, skjerpings. "Å neeei, tennene mine er ikke like hvite som snø" Katastrofe. Verden går under. Jeg tør påstå at det er værre å miste emaljen. I tilfelle dere ikke vet det, så kommer ikke emaljen tilbake når den først er borte.

Jeg skrev:

Jeg har hvite tenner, men vil ha hvitere. Jeg skal prøve det nå, så skriver jeg igjen etter jeg har prøvd dette. Jeg har lest alle komentarene over helt fra første kommentar, er noen som er tannleger her og noen av de sier det er greit å prøve, mens andre sier ikke prøv. Da er det jo bare en ting å gjøre, det er å prøve en gang, ser du ikke forskjell å liker det ikke, kan du bare slutte å gjøre det, liker du det, bør du spørre din egen tannlege å forklare hva du gjore, spørre han/hun hva de synes og gjøre som du vil deretter. Da har du sikret deg et mulig bra svar fra tannlegen din. For alt vi vet av å lese her kan de som sier de er tannleger, ikke være det. Jeg skriver etter jeg har prøvd dette første gang (bakepulver metoden).

Les dette skrev:

Jeg prøvde dette 2 ganger hver dag i 2 uker. Jeg er en 13 gammel jente. Dette anbefales ikke. For det første: Jeg tok bilder før og etter. Jeg så ingen stor forskjell. Bakepulveret blir sement der det ender opp i rørene i vasken så jeg kan ikke bruke vasken før om noen dager på bade helt til en rørlegger kommer. Dette er rett og slett et kjerringråd som ikke funker.

Prøveprøveprøve skrev:

Jeg skal prøve bakepulver, men har hørt det skadet tennene. Men ser at tannlegen anbefaler det, litt lenger opp. Hvordan skal man gjøre det, bare helle på tannbørste og ta litt vann på eller?

C skrev:

Jeg bruker hydrogenperoksid 6 % på en q-tips og gnikker på tennene i fem min 2-3 ganger for dagen. Etter kun 2 dager er det enorm forskjell. Det er samme stoff som er i bleiking hos tannlegene så det bør gå fint. mDet er viktig å ikke svelge det. Det er kryss på flasken for irriterende for hud.

Anonyym1 skrev:

Men virker det om man snuser eller røyker?

Kamille skrev:

Det å pusse tennene 2 ganger om dagen med tannkrem virker. 90% av alle her gjør det ikke.

Nina skrev:

Jeg prøvde det akkurat. Ble så gira på å prøve det når jeg så hvordan folk snakket om det. Brus, Juice og kaffe ødelegger jo også emaljen? Hvorfor skal jeg liksom ødelegge emaljen min å få gule tenner, når jeg kan ødelegge den og få hvitere tenner?

Tannfeen skrev:

Strø bakepulver i hånda, dypp den våte tannkosten nedi, og puss i vei.

Ragnhild skrev:

Har brukt bakepulver i noen dager nå og det funker virkelig. Venninna mi la merke til at tennene mine var hvitere allerede etter første bruken.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...