Hvitere tenner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hvitere tenner.

Saltmonsteret skrev:

Salt hjelper også. Bare fukt fingeren, dypp den i salt og gni på tennene. Det sliter vell litt på emaljen, men man merker forskjell med en gang. Det er også en tannkrem som heter Pepsodent White Now, som hjelper med en gang.

Bente skrev:

Jeg har prøvd dette nå. Det funker. 1 tsk bakepulver blandes med 1 dl vann. Dypp tannbørsten i vannet og puss ivei, dypp børsten flere ganger til du føler at munnen er ren. Skyll munnen godt med resten av blandingen og spytt ut. Puss tennene på vanlig vis etterpå. Jeg røyker og drikker kaffe og det jeg spyttet ut var det litt brunfarge på. Tungen er faktisk der de fleste bakteriene sitter. Dette svei overhodet ikke så jeg skal gjøre dette et par tre ganger pr. uke nå. Gullende rent ble det og ja jeg fikk hvitere tenner etter første gangen. Om det er farlig dr.... jeg i, er 45 år og må jeg ha gebiss etter dette, javel hva så.

L skrev:

Skal teste dette kjerringrådet på skolen. Er det noen som vet om det er bakepulver i whitening tannkrem? Er denne metoden forsket på, og er den skadelig for tennene?

Lurer skrev:

Skal jeg bare ta litt bake pulver på tuppen av fingern og ta det på hver tann? Skal jeg spytte det ut og så pusse tenna?

Meg 15 år skrev:

Jeg vil prøve denne metoden i kveld og jeg vil komme med tilbake meldinger etter første bruken.

Gutt 15 år skrev:

Jeg har veldig gule tenner og flau når jeg smiler, prøver å skjule det. Vil dette virke? Jeg pusser tenne daglig to ganger om dagen, men merker ingen forskjell. Er det noen tannkrem eller noe dere vil anbefale meg?

Fornøyd med tennene skrev:

Ærlig talt kvinnfolk, skjerpings. "Å neeei, tennene mine er ikke like hvite som snø" Katastrofe. Verden går under. Jeg tør påstå at det er værre å miste emaljen. I tilfelle dere ikke vet det, så kommer ikke emaljen tilbake når den først er borte.

Jeg skrev:

Jeg har hvite tenner, men vil ha hvitere. Jeg skal prøve det nå, så skriver jeg igjen etter jeg har prøvd dette. Jeg har lest alle komentarene over helt fra første kommentar, er noen som er tannleger her og noen av de sier det er greit å prøve, mens andre sier ikke prøv. Da er det jo bare en ting å gjøre, det er å prøve en gang, ser du ikke forskjell å liker det ikke, kan du bare slutte å gjøre det, liker du det, bør du spørre din egen tannlege å forklare hva du gjore, spørre han/hun hva de synes og gjøre som du vil deretter. Da har du sikret deg et mulig bra svar fra tannlegen din. For alt vi vet av å lese her kan de som sier de er tannleger, ikke være det. Jeg skriver etter jeg har prøvd dette første gang (bakepulver metoden).

Les dette skrev:

Jeg prøvde dette 2 ganger hver dag i 2 uker. Jeg er en 13 gammel jente. Dette anbefales ikke. For det første: Jeg tok bilder før og etter. Jeg så ingen stor forskjell. Bakepulveret blir sement der det ender opp i rørene i vasken så jeg kan ikke bruke vasken før om noen dager på bade helt til en rørlegger kommer. Dette er rett og slett et kjerringråd som ikke funker.

Prøveprøveprøve skrev:

Jeg skal prøve bakepulver, men har hørt det skadet tennene. Men ser at tannlegen anbefaler det, litt lenger opp. Hvordan skal man gjøre det, bare helle på tannbørste og ta litt vann på eller?

C skrev:

Jeg bruker hydrogenperoksid 6 % på en q-tips og gnikker på tennene i fem min 2-3 ganger for dagen. Etter kun 2 dager er det enorm forskjell. Det er samme stoff som er i bleiking hos tannlegene så det bør gå fint. mDet er viktig å ikke svelge det. Det er kryss på flasken for irriterende for hud.

Anonyym1 skrev:

Men virker det om man snuser eller røyker?

Kamille skrev:

Det å pusse tennene 2 ganger om dagen med tannkrem virker. 90% av alle her gjør det ikke.

Nina skrev:

Jeg prøvde det akkurat. Ble så gira på å prøve det når jeg så hvordan folk snakket om det. Brus, Juice og kaffe ødelegger jo også emaljen? Hvorfor skal jeg liksom ødelegge emaljen min å få gule tenner, når jeg kan ødelegge den og få hvitere tenner?

Tannfeen skrev:

Strø bakepulver i hånda, dypp den våte tannkosten nedi, og puss i vei.

Ragnhild skrev:

Har brukt bakepulver i noen dager nå og det funker virkelig. Venninna mi la merke til at tennene mine var hvitere allerede etter første bruken.

Magnus skrev:

Når man skal pusse tennene med bakepuler, skal man ha vann da?

Meg#2 skrev:

Jeg har veldig lyst til å prøve denne metoden, men jeg har også en annen metode som er å anbefale. Sandskrubbing skal hjelpe veldig mye, jeg var i montenegro for litt siden og testet ut denne metoden, må si den funket ganske bra. OBS: Husk at jeg brukte sand fra et annet land, og hentet det et stykke borte fra land.

Morten B skrev:

Skal jeg dyppe tannbørsten i et glass med vann og ta bakepulver på, deretter pusse. Når jeg er ferdig skal jeg pusse med tannkrem?

Magnus skrev:

Men det er da vel ikke bakepulver man skal bruke? Jeg trodde det var natron, eller har jeg feil her? Skulle gjerna ha prøvd det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...