Hvitere tenner - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hvitere tenner.

Jeg skrev 21. november:

Jeg har hvite tenner, men vil ha hvitere. Jeg skal prøve det nå, så skriver jeg igjen etter jeg har prøvd dette. Jeg har lest alle komentarene over helt fra første kommentar, er noen som er tannleger her og noen av de sier det er greit å prøve, mens andre sier ikke prøv. Da er det jo bare en ting å gjøre, det er å prøve en gang, ser du ikke forskjell å liker det ikke, kan du bare slutte å gjøre det, liker du det, bør du spørre din egen tannlege å forklare hva du gjore, spørre han/hun hva de synes og gjøre som du vil deretter. Da har du sikret deg et mulig bra svar fra tannlegen din. For alt vi vet av å lese her kan de som sier de er tannleger, ikke være det. Jeg skriver etter jeg har prøvd dette første gang (bakepulver metoden).

Les dette skrev 27. oktober:

Jeg prøvde dette 2 ganger hver dag i 2 uker. Jeg er en 13 gammel jente. Dette anbefales ikke. For det første: Jeg tok bilder før og etter. Jeg så ingen stor forskjell. Bakepulveret blir sement der det ender opp i rørene i vasken så jeg kan ikke bruke vasken før om noen dager på bade helt til en rørlegger kommer. Dette er rett og slett et kjerringråd som ikke funker.

Prøveprøveprøve skrev 18. oktober:

Jeg skal prøve bakepulver, men har hørt det skadet tennene. Men ser at tannlegen anbefaler det, litt lenger opp. Hvordan skal man gjøre det, bare helle på tannbørste og ta litt vann på eller?

C skrev 14. oktober:

Jeg bruker hydrogenperoksid 6 % på en q-tips og gnikker på tennene i fem min 2-3 ganger for dagen. Etter kun 2 dager er det enorm forskjell. Det er samme stoff som er i bleiking hos tannlegene så det bør gå fint. mDet er viktig å ikke svelge det. Det er kryss på flasken for irriterende for hud.

Anonyym1 skrev 14. oktober:

Men virker det om man snuser eller røyker?

Kamille skrev 11. oktober:

Det å pusse tennene 2 ganger om dagen med tannkrem virker. 90% av alle her gjør det ikke.

Nina skrev 10. oktober:

Jeg prøvde det akkurat. Ble så gira på å prøve det når jeg så hvordan folk snakket om det. Brus, Juice og kaffe ødelegger jo også emaljen? Hvorfor skal jeg liksom ødelegge emaljen min å få gule tenner, når jeg kan ødelegge den og få hvitere tenner?

Tannfeen skrev 14. september:

Strø bakepulver i hånda, dypp den våte tannkosten nedi, og puss i vei.

Ragnhild skrev 13. september:

Har brukt bakepulver i noen dager nå og det funker virkelig. Venninna mi la merke til at tennene mine var hvitere allerede etter første bruken.

Magnus skrev 06. september:

Når man skal pusse tennene med bakepuler, skal man ha vann da?

Meg#2 skrev 18. august:

Jeg har veldig lyst til å prøve denne metoden, men jeg har også en annen metode som er å anbefale. Sandskrubbing skal hjelpe veldig mye, jeg var i montenegro for litt siden og testet ut denne metoden, må si den funket ganske bra. OBS: Husk at jeg brukte sand fra et annet land, og hentet det et stykke borte fra land.

Morten B skrev 09. august:

Skal jeg dyppe tannbørsten i et glass med vann og ta bakepulver på, deretter pusse. Når jeg er ferdig skal jeg pusse med tannkrem?

Magnus skrev 09. august:

Men det er da vel ikke bakepulver man skal bruke? Jeg trodde det var natron, eller har jeg feil her? Skulle gjerna ha prøvd det.

Anonym skrev 07. august:

Jeg prøvde det for fem minutter siden, og jeg merket en viss forskjell med en gang, men det svir litt i tannkjøttet nå. Men begynner å svi mindre nå. Jeg vil ikke ha sår.

Anon-ym skrev 03. august:

Til dere som får sår: hva med å ikke pusse tennene med bakepulver, men rense hver enkelt tann med q-tips? F.eks? Dette ønsker jeg å prøve.

Tina 54 skrev 18. juli:

Garantert hvite tenner. Bruk den mildeste tannkremen som fåes kjøpt på apoteket som heter Zendium. Ta tannkrem på børsten uten og ta vann på, puss dem godt. Etterpå pusser du/ skyller godt med vann. To ganger for dagen, etter ca en uke ser en godt resultatet. Fortsett slik så har du alltid hvite tenner som ikke skader emaljen.

Mustaparta skrev 21. juni:

Bakopulveret tærer på emaljen, så når du slutter med dette er det en stor sjanse for at tennene dine blir gulere enn før.

Lagunilla skrev 17. juni:

Tro det eller ei, du ser forskjellen etter 2 dager. Det smaker forferdelig, men hvit blir det. Hva mer er det å klage på?

Kristine skrev 10. juni:

Jeg har sett en video med en tannlegeassistent som forklarer hvordan denne metoden utføres, og at det ikke er skadelig. Du skal ikke ta bakepulver direkte på tannbørsten og pusse. Du skal blande bakepulver sammen med vann i et glass, til det får en litt tjukk/seig konsistens, og så dypper du tannbørsta nedi dette og pusser. Det funket på meg. Tennene ser ordentlig rene ut og fargen er jo selfølgelig ikke store forskjellen siden jeg kun har prøvd en gang, men det er forskjell. Ikke fikk jeg vondt, og ikke begynte jeg å blø. Eneste er at det smaker grusomt.

Emilie skrev 03. juni:

Jeg har regulering og lurer på om det går å pusse med bakepulver da? Blir det ikke gule firkanter på tennene når man tar reguleringa av?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...