Hvitere tenner - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om hvitere tenner.

Magnus skrev:

Når man skal pusse tennene med bakepuler, skal man ha vann da?

Meg#2 skrev:

Jeg har veldig lyst til å prøve denne metoden, men jeg har også en annen metode som er å anbefale. Sandskrubbing skal hjelpe veldig mye, jeg var i montenegro for litt siden og testet ut denne metoden, må si den funket ganske bra. OBS: Husk at jeg brukte sand fra et annet land, og hentet det et stykke borte fra land.

Morten B skrev:

Skal jeg dyppe tannbørsten i et glass med vann og ta bakepulver på, deretter pusse. Når jeg er ferdig skal jeg pusse med tannkrem?

Magnus skrev:

Men det er da vel ikke bakepulver man skal bruke? Jeg trodde det var natron, eller har jeg feil her? Skulle gjerna ha prøvd det.

Anonym skrev:

Jeg prøvde det for fem minutter siden, og jeg merket en viss forskjell med en gang, men det svir litt i tannkjøttet nå. Men begynner å svi mindre nå. Jeg vil ikke ha sår.

Anon-ym skrev:

Til dere som får sår: hva med å ikke pusse tennene med bakepulver, men rense hver enkelt tann med q-tips? F.eks? Dette ønsker jeg å prøve.

Tina 54 skrev:

Garantert hvite tenner. Bruk den mildeste tannkremen som fåes kjøpt på apoteket som heter Zendium. Ta tannkrem på børsten uten og ta vann på, puss dem godt. Etterpå pusser du/ skyller godt med vann. To ganger for dagen, etter ca en uke ser en godt resultatet. Fortsett slik så har du alltid hvite tenner som ikke skader emaljen.

Mustaparta skrev:

Bakopulveret tærer på emaljen, så når du slutter med dette er det en stor sjanse for at tennene dine blir gulere enn før.

Lagunilla skrev:

Tro det eller ei, du ser forskjellen etter 2 dager. Det smaker forferdelig, men hvit blir det. Hva mer er det å klage på?

Kristine skrev:

Jeg har sett en video med en tannlegeassistent som forklarer hvordan denne metoden utføres, og at det ikke er skadelig. Du skal ikke ta bakepulver direkte på tannbørsten og pusse. Du skal blande bakepulver sammen med vann i et glass, til det får en litt tjukk/seig konsistens, og så dypper du tannbørsta nedi dette og pusser. Det funket på meg. Tennene ser ordentlig rene ut og fargen er jo selfølgelig ikke store forskjellen siden jeg kun har prøvd en gang, men det er forskjell. Ikke fikk jeg vondt, og ikke begynte jeg å blø. Eneste er at det smaker grusomt.

Emilie skrev:

Jeg har regulering og lurer på om det går å pusse med bakepulver da? Blir det ikke gule firkanter på tennene når man tar reguleringa av?

14 åring skrev:

Selvfølgelig er det ikke bra. Det etser jo bort emaljen, som er tannens rustning. Men det gjør sikkert ingen skade 1 gang i måneden om du skyller godt etterpå. Tror det å røyke/drikke brus jevnlig er værre. Et annent kjærringråd er å skylle munnen med saltvann fra havet vær dag. Bestefaren min tar med en liters kanne hjem fra hytta og pusser med det før tannpuss. Han er 80 og har ganske hvite tenner. Det kan godt hende at det også er skadelig, da.

;P skrev:

Jeg er født med gule tenner, og er ganske irriterende når jeg smiler til folk, pga gulfargen. Jeg har 2 spørsmål: funker det på arvelige gule tenner, og 2: skal jeg kun bruke bakepulver eller bakepulver med vann? Skal skrive hvordan det gikk om ca 2 uker. Jeg har også hørt at hydrogen peroxide blandet med bakepulver skal man få hvitere tenner etter kun en uke. Men hva er hydrogen peroxide? Litt redd for at det er et eller annet etsende (selv om at jeg vet at bakepulver er etsende).

Me skrev:

Gjør det vont eller? Har lyst og prøve, men er litt usikker. Hva skal jeg?

Anita skrev:

Har selv prøvd og ja jeg merket fort forskjell. Men er usikker på om dette er bra for tennene.

Stine skrev:

Jeg har ei lillesøster med helt sinnsykt hvite tenner. Hun spiser sitroner hele tiden og bare legger innsiden av sitronskallet over tennene ei lita stund. Det funker helt sinnsykt bra. Bare pass på å ikke ha skallet der for lenge.

Gjest skrev:

Jeg har prøvd selv og det virker faktisk, en gang skader vel ikke. Men det er forskjell på hver dag og en- fem ganger i livet. Jeg er selv veldig fornøyd med ressultatet.

Snow skrev:

Ikke blek tennene dine før du er 18 år. Først da er tennene ferdig utviklet. I mellomtiden kan du heller tenke på hva du putter i munnen din som kan gi misfarging: Cola, kaffe, røyk, fargesterkt godteri osv.

Dette fikk jeg vite da jeg spurte i en salong i Oslo. De må være seriøse siden de ikke bleker alle selv om de kunne tjene mere penger på det.

Helena skrev:

Man skal strø bakepulver på tennene og pusse. Det svir, blør og smaker helt forferdelig. Første 5-6 gangene hadde jeg skikkelig vondt. og emaljelaget etset nesten bort. Tennene blir hvite, men de er ødelagte for resten av livet. Jeg er bare 16 år, har kritthvite tenner og kan ikke tygge pga at det iser helt forferdelig.

Katarina skrev:

Jeg prøvde det netopp ,og det virket mye bedre enn å bare pusse vanlig. Skal prøve det i noen uker og gi tilbakemelding.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...