Hvitere tenner - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om hvitere tenner.

Meg skrev:

Får man fortere hull av det?

Tuppa skrev:

Jeg begynte å blø i tannkjøttet, det smaker helt forferdelig. Prøvde to dager og innbiller meg at det virker. Har hørt om en metode tannlegen bruker, noe rens eller saltskrubbing som skal være rimelig og hjelpe bra. Har også prøvd noen strips jeg kjøpte i USA som skal ligge på tennene en halvtime, det funker. Lar det være på noen timer, det kan ise forferdelig men det er det verdt. Har ikke funnet noe sted på nett å kjøpe dette dessverre. Gult på tennene kan også være tannstein, da er det bare å gå til en tannpleier å få en grundig rens og polering, hjalp veldig til meg nedi kantene og er ikke vondt i det hele tatt! Blør du mye i tannkjøttet kan dette være grunnen.

Madelen skrev:

Noen av dere som har prøvd dette som har fått problemer? Blei veldig gira på dette, men de siste komentarene gjorde meg litt nervøs, hehe :)

Linn skrev:

Jeg har hørt at man begynner å blø i tannkjøttet og får sår som svir.

Sara skrev:

Jeg fikk veldig rødt tannkjøtt av dette, gjør det noe? Og, får jeg hull i tennene av det?

Eh skrev:

Eh, både natron og bakepulver er svært skadelig for tennene, i og med at det rett og slett etser bort emaljen, slik at det hvite underlaget kommer til syne. Vær obs på at dersom man prøver dette, kan resultatet bli noe ujevnt, og man kan bli stående igjen med det som ser ut som flekkete tenner. Bare en advarsel, tenk over det i det minste.

Celine skrev:

Alle i familien min har litt gule tenner, og jeg har kanskje arvet det. Er for ung til å bleke dem så dette skal jeg prøve. Det hadde vært morsomt om det funket.

Marita skrev:

Natron er tingen, prøv, det er helt sant. Venninna til mora mi er tannlege. Hun sa natron funker. Jeg har brukt det, funker toppers.

Simen skrev:

Dette er rett å slett en skam, bleking av tenner er skadelig for tennene og emaljen. Dette har en etsende effekt på tennene og er slettes ikke å anbefale. Har lang erfaring som tannlege, og vi pleier å ikke anbefale bleking av tenner siden det ødelegger tennene rett og slett.

Glis skrev:

Men er det ikke en måte å styrke emaljen igjen da? Hvis det svekker den når man bruker dette kjerringrådet. Håper på svar snart.

Siri skrev:

Skal på butikken og kjøpe bakepulver, ja :)

Oda skrev:

Fukt tannbørsten, dypp den i bakepulver og puss i vei :)

Arev skrev:

Jeg har nå begynt min kur med bakepulver, smakte hemsk, men er full av optimisme. Gir lyd når jeg er ferdig, var det ca 2.uker som gav best resultat?

Charlie skrev:

Jeg har prøvd dette i bare en uke nå, og jeg kan se at det virker. Men det kommer vel kanskje ann på hvor godt det virker fra person til person.

Anette K. skrev:

Jeg har prøvd dette produktet å det fungere utrolig bra, tennenen mine er så hvite at du ser nessten ikke fosjell på snøen og tennene:P Jeg er sikkelig fornøyd med det og angrer ikke et sekund :) Jeg har fådt et helt nytt liv så og si. Før måtte jeg holde for munnen mens jeg lo. Nå kan jeg le helt åpent :D Enndelig det glinser av både meg og tennene. Det går både fort og er billig.

Jo skrev:

Jo, så godt som all tannbleking svekker emaljen.

Jenna skrev:

Etser ikke all tannbleking emaljen da?

Emilie skrev:

Tenkte jeg skulle prøve det i dag jeg ;) men skal jeg blande bakepulveret med vann i et glass eller?

Marielle skrev:

Så det skal funke, ja. Det må jeg prøve, vettu. Har alltid drømt om et hvit fint smil.

Asd skrev:

Mamma er tannlege og hun sier at dere ikke må finne på å pusse tennene med bakepulver. Det etser bort emalien og gjør at det føre dårlig tannhelse.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...