Hvitere tenner - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om hvitere tenner.

Jente skrev 21. juni:

Jeg prøvde å pusse tennene med bakepulver, fikk utrolig vondt i tannkjøttet. Begynte å blø osv, så jeg måtte slutte å gjøre det, men tennene føltes helt klart hvitere.

IAM skrev 20. juni:

Jeg gjorde det nå i kveld, og det hjalp bare ved 1 gang. Dette er absolutt til å anbefale.

Tenna skrev 18. juni:

Om man pusser litt med salt før man pusser vanlig en gang i mellom, funker det også.

Kristin skrev 16. juni:

Jeg har tenkt å prøve det i kveld.Det høres spennende ut. Gleder meg :D

Raggamann skrev 10. juni:

Det virker som bare de. PS: Du får bedre syn av popcorn.

Bamse skrev 03. juni:

Dette skal jeg virkelig prøve. Gleder meg til jeg skal legge meg.

Silje skrev 02. juni:

Jeg har tenner som er hvite helt til midten av tannen, så går den et kjempestor grense og tennene er skikkelig gule! jeg prøvde bakepulver nå i kveld jeg, visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg fuktet bare tannbørsten og strødde bakepulver til det lå et lag oppå. Alle de som skal prøve slik tannbleking bør aller først skjekke hvordan tannkjøttet er. Neste gang du er hos tannlegen, spør hvordan det står til med tannkjøttet. Hvis ikke kommer du til å angre når du begynner med tannbleking. Tannkjøttet vil bli veldig sårt, rødt, og blø. Mitt trakk seg også oppover, fordi det reagerte så sterkt på bakepulveret. Alle må være veldig forsiktige første gangen. Og sjekk for munnsår, jeg fant nettopp ut at bakepulver i munnsår er IKKE godt. Jeg vil fortsette å prøve dette, men gradvis.

Anonym3 skrev 01. juni:

Jeg skal begynne med bakepulver. Det er ikke et så sterkt middel, så det kan umulig skade mye. Har regulering på øverste rekke, men den skal av om ca to uker. Så da blir det bakepulverisering på høyt nivå.

Hanne skrev 29. mai:

Tror ikke man skal bry seg for mye om det etser litt. Tenk bare hvor mye brus, juice og sukker vi serverer tennene uten å bry oss.

Mago skrev 23. mai:

Puss tenna med havsalt! Unngå tunga pga smaken.

Enighet? skrev 03. mai:

Dette burde noen virkelig sjekke opp. Tannleger vil jo ofte at de skal få mye penger ut fra tannblekning etc. Det finnes jo en tannkrem som skal styrke emaljen, husker ikke navner her og nå, men den finnes. Håper noen snart skriver om resultatene.

Førvirra mæ skrev 19. april:

Ok, det er mange tannleger som har sagt sin mening her. Men de sier jo ikke det samme. Om det virkelig er farlig så gidder jeg ikke prøve, men har så kjempe lyst for fargen på tennene plager meg.

Anonym skrev 18. april:

Før jeg prøver det vil jeg få svar på om det egentlig skader tennene eller om det hjelper?

Meg skrev 29. mars:

Får man fortere hull av det?

Tuppa skrev 27. februar:

Jeg begynte å blø i tannkjøttet, det smaker helt forferdelig. Prøvde to dager og innbiller meg at det virker. Har hørt om en metode tannlegen bruker, noe rens eller saltskrubbing som skal være rimelig og hjelpe bra. Har også prøvd noen strips jeg kjøpte i USA som skal ligge på tennene en halvtime, det funker. Lar det være på noen timer, det kan ise forferdelig men det er det verdt. Har ikke funnet noe sted på nett å kjøpe dette dessverre. Gult på tennene kan også være tannstein, da er det bare å gå til en tannpleier å få en grundig rens og polering, hjalp veldig til meg nedi kantene og er ikke vondt i det hele tatt! Blør du mye i tannkjøttet kan dette være grunnen.

Madelen skrev 23. februar:

Noen av dere som har prøvd dette som har fått problemer? Blei veldig gira på dette, men de siste komentarene gjorde meg litt nervøs, hehe :)

Linn skrev 03. februar:

Jeg har hørt at man begynner å blø i tannkjøttet og får sår som svir.

Sara skrev 01. desember:

Jeg fikk veldig rødt tannkjøtt av dette, gjør det noe? Og, får jeg hull i tennene av det?

Eh skrev 24. november:

Eh, både natron og bakepulver er svært skadelig for tennene, i og med at det rett og slett etser bort emaljen, slik at det hvite underlaget kommer til syne. Vær obs på at dersom man prøver dette, kan resultatet bli noe ujevnt, og man kan bli stående igjen med det som ser ut som flekkete tenner. Bare en advarsel, tenk over det i det minste.

Celine skrev 23. november:

Alle i familien min har litt gule tenner, og jeg har kanskje arvet det. Er for ung til å bleke dem så dette skal jeg prøve. Det hadde vært morsomt om det funket.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...