Leamus - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om leamus.

Silje skrev:

Jeg begynner å bli seriøst å bli lei. Jeg har hatt leamus i tommelen min i snart ei uke. Håper virkelig det går over, er virkelig irriterende.. Men jeg har ikke drukket melk på over et halvår, fordi jeg ikke tåler det. Burde jeg ta kalsiumtabletter?

Leamusa skrev:

Det var virkelig godt å lese at andre også sliter med dette selv om jeg virkelig håper at det gir seg for dere og meg. Jeg har hatt omtrent konstant leamus i over en måned på venstre øvre øyelokk. Dette kom plutselig nå i en meget stressende periode for kroppen. Jeg har sluttet å ta beroligende tabletter (har gått daglig på B-preparat i over 3 år) i tillegg gikk jeg ca 3 mnd på andre medisiner, og nå har jeg trappet ned og sluttet med dem også. Håper at dette er grunnen til at jeg har leamus fortsatt og at det vil roe seg på sikt når kroppen blir vant til å klare seg uten medisiner. Sliter med angst, svimmelhet og utmattelse til daglig så dette med øyet var grusomt ubehagelig å stri med i tillegg. Nå har jeg prøvd saltvann på en bomullspad, og magnesium tar jeg fast hver kveld. Lykke til dere også.

Piis skrev:

Jeg lurer, er leamus egentlig farlig? Jeg synes det er litt morsomt, men det kan jo bli irriterende etterhvert. Er det noe farlig?

NoSleepingBeauty skrev:

Tror jeg er på min tredje måned med leamus som kommer og går på venstre øyelokk. Noen dager mer, andre dager mindre. Kanskje det er søvn, håper i hvert fall det. Går vel over da jeg pensjonerer meg og det er bare 40 år til.

Ma skrev:

Jeg har også slitt med leamus under venstre øye i noen uker nå, blir gal. Skal forsøke meg på magnesium og si fra hvordan det går. Har vært inne i en veldig stressende periode nå, så håper det går over når jeg stresser ned.

Shl skrev:

Etter 6 uker med vibrering under venstre øye er nå alt bra. Kun 5 timer etter at jeg tok 2 tabeletter med "trippel Magnesium" med zink, vitamin B6 "D" fra Biopharma. Dette er kosttilskudd som finnes i den lokale Kiwi butikken. CASE CLOSED for min del.

Kallenavn skrev:

Foreslår magnesium, da dette er med på at muskelimpulsene går (bedre? husker ikke helt korrekt, men det har med det å gjøre), fremfor kalsium som har med skjelettet å gjøre?

Karina skrev:

Jeg er godt på vei inn i tredje måned med leamus under venstre øye. Det er helt håpløst, ingenting virker.

Polly skrev:

Så godt å høre at jeg ikke er alene. Føler jo at øyelokket går opp og att i vilden sky, og i dag følte jeg at det begynte så smått det i andre øyet også. Men det har vært mye indre stress i det siste.

Kjetil skrev:

Jeg har vært plaget med leamus i pekefingeren i over 1 år nå. Det kommer og går ca. annenhver dag. Nå skal jeg prøve magnesium.

Espen skrev:

Jeg har vært plaget med leamus på øvre del av høyre øye, dette er forferdelig.

Linn skrev:

Jeg har hatt leamus i høyre lår nå i 3 dager. Holder på å bli gal. Jeg driver med Ridning og det hemmer meg ganske mye i galoppen da jeg må stå i salen. Jeg har flere ganger mistet konsentrasjonen når jeg får leamus i låret. Noen gode råd?

KJ skrev:

Vil gjøre oppmerksom på at det finnes noe som heter BFS ( benign fascikulasjons syndrom) som er godt kjent i utlandet. Har du konstant leamus, spesielt i beina, ofte fulgt av kramper og rare følelser i musklene kan BFS være svaret. Godartet, irriterende og desverre ikke noe å gjøre med.

GI skrev:

Magnesium fungerer. Det motvirker muskelkramper.

Vilde skrev:

Henger med på moten jeg assa, under venstre øye og i øyelokket på høyre øye. Har hatt det før men da har det bare vart i et par sekunder, nå har jeg hatt det i noen månder og jeg er bare så sykt irritert. Jeg får ikke sove om nettene pga det, men jeg får vel prøve de rådene som står her og se om det virker.

Michael skrev:

Veldig mye forslag her. Virker som om mye har placebo effekt.

Redd skrev:

Jeg har vært plaget med leamus i 2 år. Det kan gå 3-4 måneder melom hver gang, men når det begynner, så er det på høyre øye og ned på kinnet. Det er så ubehagelig. Jeg drikker mye melk og vann hver dag og har begynt med omega 3, b-vitaminer, c-vitaminer, men ingen ting hjelper.

Nedkjølet skrev:

Jeg hadde leasmus i 12 timer i dag. La på en vaskeklut, fuktet i kaldt vann, en liten stund. Det hjalp faktisk.

Holkapolka skrev:

Jeg har svaret, alle med leamus se her. Leamus kan være et resultat av mangel på tiamin, B1 vitamin. Så skaff B1 vitamin så raskt som mulig, jeg prøvde magnesium, funket ikke. Prøvde å kutte ut kaffe'en noe legen mente kunne forverre situasjonen, det hjalp men ikke bra nok. Så mens jeg lagde en nettside og kopierte en bok om vitaminer så kom jeg på å lese det med tiamin b1 vitamin.

Kikki skrev:

Jeg takker for alle ivrige tips. Leamus driving me crazy.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...