Leamus - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om leamus.

Shl skrev:

Etter 6 uker med vibrering under venstre øye er nå alt bra. Kun 5 timer etter at jeg tok 2 tabeletter med "trippel Magnesium" med zink, vitamin B6 "D" fra Biopharma. Dette er kosttilskudd som finnes i den lokale Kiwi butikken. CASE CLOSED for min del.

Kallenavn skrev:

Foreslår magnesium, da dette er med på at muskelimpulsene går (bedre? husker ikke helt korrekt, men det har med det å gjøre), fremfor kalsium som har med skjelettet å gjøre?

Karina skrev:

Jeg er godt på vei inn i tredje måned med leamus under venstre øye. Det er helt håpløst, ingenting virker.

Polly skrev:

Så godt å høre at jeg ikke er alene. Føler jo at øyelokket går opp og att i vilden sky, og i dag følte jeg at det begynte så smått det i andre øyet også. Men det har vært mye indre stress i det siste.

Kjetil skrev:

Jeg har vært plaget med leamus i pekefingeren i over 1 år nå. Det kommer og går ca. annenhver dag. Nå skal jeg prøve magnesium.

Espen skrev:

Jeg har vært plaget med leamus på øvre del av høyre øye, dette er forferdelig.

Linn skrev:

Jeg har hatt leamus i høyre lår nå i 3 dager. Holder på å bli gal. Jeg driver med Ridning og det hemmer meg ganske mye i galoppen da jeg må stå i salen. Jeg har flere ganger mistet konsentrasjonen når jeg får leamus i låret. Noen gode råd?

KJ skrev:

Vil gjøre oppmerksom på at det finnes noe som heter BFS ( benign fascikulasjons syndrom) som er godt kjent i utlandet. Har du konstant leamus, spesielt i beina, ofte fulgt av kramper og rare følelser i musklene kan BFS være svaret. Godartet, irriterende og desverre ikke noe å gjøre med.

GI skrev:

Magnesium fungerer. Det motvirker muskelkramper.

Vilde skrev:

Henger med på moten jeg assa, under venstre øye og i øyelokket på høyre øye. Har hatt det før men da har det bare vart i et par sekunder, nå har jeg hatt det i noen månder og jeg er bare så sykt irritert. Jeg får ikke sove om nettene pga det, men jeg får vel prøve de rådene som står her og se om det virker.

Michael skrev:

Veldig mye forslag her. Virker som om mye har placebo effekt.

Redd skrev:

Jeg har vært plaget med leamus i 2 år. Det kan gå 3-4 måneder melom hver gang, men når det begynner, så er det på høyre øye og ned på kinnet. Det er så ubehagelig. Jeg drikker mye melk og vann hver dag og har begynt med omega 3, b-vitaminer, c-vitaminer, men ingen ting hjelper.

Nedkjølet skrev:

Jeg hadde leasmus i 12 timer i dag. La på en vaskeklut, fuktet i kaldt vann, en liten stund. Det hjalp faktisk.

Holkapolka skrev:

Jeg har svaret, alle med leamus se her. Leamus kan være et resultat av mangel på tiamin, B1 vitamin. Så skaff B1 vitamin så raskt som mulig, jeg prøvde magnesium, funket ikke. Prøvde å kutte ut kaffe'en noe legen mente kunne forverre situasjonen, det hjalp men ikke bra nok. Så mens jeg lagde en nettside og kopierte en bok om vitaminer så kom jeg på å lese det med tiamin b1 vitamin.

Kikki skrev:

Jeg takker for alle ivrige tips. Leamus driving me crazy.

Monica skrev:

Magnesium var løsningen! Har tatt to tabletter daglig de to siste dagene, og nå er det mye roligere og sjeldnere - nesten borte. Har ikke forsøkt saltvann, for jeg ville teste ut en ting av gangen for å se hva som virket.

Monica skrev:

Å så masse gode råd det var her. Jeg skal prøve saltvann og magnesium når jeg kommer hjem fra jobb. Nå har jeg akkurat vært til lunsj og det er veldig forstyrrende å skulle konversere når øyet dirrer som besatt. Føler jeg ser helt sinnsyk ut. I tillegg til at det selvfølgelig er plagsomt. Har hatt et i over en uke nå.

Siri skrev:

Jeg har bare skummet gjennom 1. side med kommentarer, men jeg mener 100% at det er magnesium og ikke kalsium man skal ta. Magnesium og kalsium jobber sammen, mens kalsium jobber i skjellettet er det magnesium som tar for seg muskler. Magnesium virker muskelavslappende, og som regel, og spesielt hvis man drikker melk og spiser melkeprodukter mangler man litt magnesium. Et tegn på magnesiummangel er muskelkramper.

321 skrev:

Jeg har hatt Leamus i høyre øye i ca 4 dager i strekk nå. Dette er noe helt uvanlig etter det jeg har hatt før. Før har det gått over på noen få timer, mens denne gangen har det vart lenge. Jeg går på skole og det ødelegger veldig på konsentrasjonen min. Jeg er veldig deprimert for tiden, vet ikke om det kan ha effekt på Leamus, er jo ikke akkurat stresset, men deprimert. Jeg tar Omega tre og mange vitaminer om dagen for å holde kosttilskuddet oppe, så det er ikke noe galt med det. Melk drikker jeg nok av. Kanskje litt mangel på søvn, men er ikke enkelt med Leamus i øyet når man skal sove. Jeg sier takk til alle enkle og nyttige råd for å hjelpe meg med dette.

Evy skrev:

Nå har eg hatt leamus konstant i hele dag i øvre venstre øyelokk og det gir seg ikke. Det er veldig frustrerende og jeg har alldri hatt det så lenge før.

Vanligvis så gir det seg med en gang omtrent, men idag har det vært konstant rykninger i øyelokket fra jeg stod opp i 8 tiden idag tidelig og det holder på fremdelest. Er det noen som har gode råd?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...