Leamus - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om leamus.

Stian skrev:

Ol i Nagano 98 - Det var da det begynte med leamus i storetåa, siden har jeg hatt det. Det har forekommet på forskjellige steder på kroppen. Til og med hodeskallen har jeg fått leamus i. Nå i det siste er det ryggen som leamuser seg. Jeg har drikket mye melk i mitt liv, men har fått indikert melkealergi nå. Sover gjør jeg også, og et bra kosthold og trening har jeg og. Jeg vet ikke hva det kommer av, men man blir vant med det. Bare håper det ikke blir verre.

Valentina skrev:

Har hatt lemus i høyre øye i snart 3 uker. Det er heldigvis litt av og på, men det holder likevel på å iritere vettet av meg. Selv om jeg kjenner noen som har hatt det i 2 mnd. i strekk. Drikker masse melk og spiser mye ost. Sover dårlig da, men det har jeg gjort hele livet. Skal prøve saltvann i kveld.

Anne skrev:

Ok, kanskje det skal være sånn i alderen min da. Er i vekst periode. Men jeg har sånne leamus rykkninger i området under øyet (Der vi får svarte ringer) og utrolig mye i låret. Det er plagsomt, spesielt når je er på dans. Noen som aaner hva det er ? Sitter å nesten banner over beinet mitt.

Camilla skrev:

Har hatt leamus nå i hele dag og har nesten aldri merket noe til dette før. Jeg skjønner ikke hva det kommer av. Jeg har ikke stresset og har sovet godt. Jeg tåler heller ikke melk, så det blir vanskelig å få i seg kalsium på den måten for meg også. Det er i høyre øye, under og på siden.

Chris skrev:

Har hatt leamus i over et år, no cure.

Stephen skrev:

Har hatt lemus i, tja... 2 måneder snart, på venstre øyelokk og har etter hvert fått det på høyre øyelokk. I skrivende stund kjenner jeg krampetrekninger i øyelokket. Det er ubeskrivelig irriterende. Har også hørt at magnesiumtilskudd skal hjelpe, hmm.

Glenn skrev:

Hiver meg på venstre øye bølgen. Er det noen som har fått direkte resultater av noen av disse rådene?

Annalina skrev:

Har også hatt leamus i venstre øye i noen uker nå, veldig plagsomt. Skal prøve noen av disse kjerringrådene.

Hege skrev:

Jeg har leamus i venstre arm, grusomt ekkelt. Har ofte leamus i høgre øye også.

Lea Mus skrev:

Har hatt leamus på venstre øye i 8 uker i strekk nå. Det begynte i det andre øyet i tilegg for 4 uker siden. Jeg sover nok, men drikker ikke melk, skal prøve kalsium, kanskje det hjelper.

Emma skrev:

Jeg har plutselig fått leamus i høyre tommel og litt i pekefingeren. Det er akkurat som om tommelen blir trekt innover slik at den blir liggende langs de andre fingrene inni hånda. Utrolig irriterende og slitsomt. Håper dette gir seg rimelig fort, for nå er jeg lei.

Maria skrev:

Henriette - sant det med melka. Jeg har drukket melk hele livet mitt til jeg plutselig stoppet for et par år siden. Da jeg så prøvde å drikke det et halvt år etter ble jeg skikkelig dårlig. Så det er nok en sannhet i det. Man bør heller kjøpe calsiumtilskudd på apoteket med d-vitamin (de selger det sammen).

Selv har jeg hatt leamus under høyre øyet mitt en uke nå. Etter å ha fått hint om at stress, mulignes dårlig syn og kanskje for mye pc- eller tv-titting (for mitt vedkommende pc i forhold til studie) kan ha hatt invirkninger, blir det nå tatt tak i. Med andre ord skal jeg nå teste ut dette, pluss noen av tipsene fra denne siden. Så får vi se om det har noen positiv virkning.

Kan forresten nevne, for den personen som var nervøs for saltvann i øyet: det er ikke farlig. Kok vann med salt og la det skjølne før du drypper det på øyet (eller lettere: fyll et eggeglass med vannet og blunk opp i det). det er vanlig å bruke det til å rense øyet både ved stim eller rensing av kontaktlinser. Så ikke noe farlig, og bare å kjøre på. Ellers takk for alle råd. De skal testes ut.

Hei skrev:

Kalsiumen i melk kan ikke brukes så lenge man ikke inntar D vitamin samtidig.

Arve skrev:

Har hatt lemus i høyre øyet i snart to år nå. Prøvd alt, men ingenting har funka. Man blir ganske vant med det etterhvert.

Lemusfigther skrev:

Har hatt den lemusen på øyet i et par uker nå. Prøvde akkurat å legge en iskald agurkskive der lemusen var og det kan se ut som det funket.

Oti skrev:

Pussig at så mange er plaget med leamus under venstre øye, det har jeg også hatt i to uker nå. Hva kommer det av da tro? Jeg sover ikke lite og er ikke stresset, tror jeg da.

Meg skrev:

Jeg har hatt Lemus i 3 dager nå. Jeg blir gal, hva gjør jeg?

Katja skrev:

Leamus i øret og under øyet samtidig er flotte greier. Håper virkelig det tar av snart.

Henriette skrev:

Hehe, litt morsomt å lese om dem som mener det ikke kommer av Kalsium mangel fordi de drikker melk. For den kalsium som er i melk kan ikke kroppen bruke til noe. Den kan omdannes til den kalsium vi trenger hvis vi får vitamin D samtidig. Men hvem drikker melk ute i sola?

Desverre, ingen voksne mennesker tåler melk. Det er skapt for babyer og kalver. Men da det er en så integrert ingrediens i kostholdet vårt får vi ikke de reaksjonene på det som vi ville fått hvis vi holdt oss borte fra det i et par uker. Alle forskningsresultatene om at melk gir kalsium og sånn er altså kjøpt og betalt av Tine. Tror du meg ikke? Så tenk over denne: Få land drikker så mye melk som vi i Norden gjør. Og ingen har så høyt antall av benskjørhet som vi har. Den henger vel ikke helt sammen vel? Så hurra for de rike som kan kjøpe seg resultater. Spis broccoli dere.

Li-beth skrev:

For et par-tre år siden var jeg plaget med leamus under venstre øye i ca 2 mnd, gikk til slutt til legen som sa jeg måtte ta solarium(?). Det ga seg før jeg kom i gang med det, men har i ettertid merket at det rundt det ene øyet, blir jeg fortere gammel. I sommer fikk jeg samme problem, men nå på høyre øyelokk. Har hatt leamus der nå i 2-3 mnd. Drikker melk, prøvd magnesiumstilskudd og vitaminer, men må nå prøve alt det andre som står her. Ekkelt med den rykninga i øet hele tida, ser jo ut som man blinker til alle, jo.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...