Leamus - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om leamus.

Hege skrev 06. november:

Jeg har leamus i venstre arm, grusomt ekkelt. Har ofte leamus i høgre øye også.

Lea Mus skrev 05. november:

Har hatt leamus på venstre øye i 8 uker i strekk nå. Det begynte i det andre øyet i tilegg for 4 uker siden. Jeg sover nok, men drikker ikke melk, skal prøve kalsium, kanskje det hjelper.

Emma skrev 01. november:

Jeg har plutselig fått leamus i høyre tommel og litt i pekefingeren. Det er akkurat som om tommelen blir trekt innover slik at den blir liggende langs de andre fingrene inni hånda. Utrolig irriterende og slitsomt. Håper dette gir seg rimelig fort, for nå er jeg lei.

Maria skrev 28. oktober:

Henriette - sant det med melka. Jeg har drukket melk hele livet mitt til jeg plutselig stoppet for et par år siden. Da jeg så prøvde å drikke det et halvt år etter ble jeg skikkelig dårlig. Så det er nok en sannhet i det. Man bør heller kjøpe calsiumtilskudd på apoteket med d-vitamin (de selger det sammen).

Selv har jeg hatt leamus under høyre øyet mitt en uke nå. Etter å ha fått hint om at stress, mulignes dårlig syn og kanskje for mye pc- eller tv-titting (for mitt vedkommende pc i forhold til studie) kan ha hatt invirkninger, blir det nå tatt tak i. Med andre ord skal jeg nå teste ut dette, pluss noen av tipsene fra denne siden. Så får vi se om det har noen positiv virkning.

Kan forresten nevne, for den personen som var nervøs for saltvann i øyet: det er ikke farlig. Kok vann med salt og la det skjølne før du drypper det på øyet (eller lettere: fyll et eggeglass med vannet og blunk opp i det). det er vanlig å bruke det til å rense øyet både ved stim eller rensing av kontaktlinser. Så ikke noe farlig, og bare å kjøre på. Ellers takk for alle råd. De skal testes ut.

Hei skrev 28. oktober:

Kalsiumen i melk kan ikke brukes så lenge man ikke inntar D vitamin samtidig.

Arve skrev 26. oktober:

Har hatt lemus i høyre øyet i snart to år nå. Prøvd alt, men ingenting har funka. Man blir ganske vant med det etterhvert.

Lemusfigther skrev 15. oktober:

Har hatt den lemusen på øyet i et par uker nå. Prøvde akkurat å legge en iskald agurkskive der lemusen var og det kan se ut som det funket.

Oti skrev 12. oktober:

Pussig at så mange er plaget med leamus under venstre øye, det har jeg også hatt i to uker nå. Hva kommer det av da tro? Jeg sover ikke lite og er ikke stresset, tror jeg da.

Meg skrev 12. oktober:

Jeg har hatt Lemus i 3 dager nå. Jeg blir gal, hva gjør jeg?

Katja skrev 29. september:

Leamus i øret og under øyet samtidig er flotte greier. Håper virkelig det tar av snart.

Henriette skrev 26. september:

Hehe, litt morsomt å lese om dem som mener det ikke kommer av Kalsium mangel fordi de drikker melk. For den kalsium som er i melk kan ikke kroppen bruke til noe. Den kan omdannes til den kalsium vi trenger hvis vi får vitamin D samtidig. Men hvem drikker melk ute i sola?

Desverre, ingen voksne mennesker tåler melk. Det er skapt for babyer og kalver. Men da det er en så integrert ingrediens i kostholdet vårt får vi ikke de reaksjonene på det som vi ville fått hvis vi holdt oss borte fra det i et par uker. Alle forskningsresultatene om at melk gir kalsium og sånn er altså kjøpt og betalt av Tine. Tror du meg ikke? Så tenk over denne: Få land drikker så mye melk som vi i Norden gjør. Og ingen har så høyt antall av benskjørhet som vi har. Den henger vel ikke helt sammen vel? Så hurra for de rike som kan kjøpe seg resultater. Spis broccoli dere.

Li-beth skrev 16. september:

For et par-tre år siden var jeg plaget med leamus under venstre øye i ca 2 mnd, gikk til slutt til legen som sa jeg måtte ta solarium(?). Det ga seg før jeg kom i gang med det, men har i ettertid merket at det rundt det ene øyet, blir jeg fortere gammel. I sommer fikk jeg samme problem, men nå på høyre øyelokk. Har hatt leamus der nå i 2-3 mnd. Drikker melk, prøvd magnesiumstilskudd og vitaminer, men må nå prøve alt det andre som står her. Ekkelt med den rykninga i øet hele tida, ser jo ut som man blinker til alle, jo.

Kari skrev 08. september:

Har hatt lemus på øyet snart i 2 uker nå og det er virkelig plagsomt. Det er høyre øye og kanskje det kan være for at det øyet ofte er plaget med tett tårekanal? Er det noen av dere som har prøvd rådene her inne er jeg takknemlig for svar.

Vivien skrev 23. august:

Jeg kan ikke si deg hvor lenge jeg har hatt dette. Over en periode på 2 år, har jeg hatt leamus på alle slags tenkelig steder. Under føttene, på ræva, på halsen, låra, på magen under navlen, ribbeina, ryggen. Jeg blir gal. Går dette aldri vekk? Nå, sliter jeg med at jeg har leamus under begge øynene, men spesielt på øyelokket på mitt høyre øye. Jeg klarer ikke å ha en vanlig samtale med folk uten at det kommer og jeg vet det veldig synlig. Det pågår konstant, tar aldri pause og er så irriterende at jeg har ikke ord.

Trulte skrev 10. august:

Kan hende det hjelper med saltvann, men synes det kan være noe i magnesium-mangel. Dette kan måles i en vanlig blodprøve. Omega 3 er heller ikke dumt, så nå er det hjem til fettsyrene igjen.

Marius skrev 03. august:

Hadde leamus under venstre øye i flere måneder, jeg kan tenke meg det var rundt 4-5 måneder, så ga det seg. Jeg kan innbille meg at jeg har brukt den muskelen på en spesiell måte, når man myser for eksempel, jeg gjorde det mye pga lite bruk av solbriller, og noen ganger brukte jeg den samme muskelen for å lage et uttrykk, eller bare dirre i muskelen for moro skyld.

Jeg føler at dette kan være årsaken min til leamus under det øyet. Men når det ga seg så var jeg fri fra det i flere måneder, men nå er jeg visst i gang igjen. Kanskje det ga seg når jeg begynte å spise sunt og trene? Og når jeg nå begynte å spise litt mer usunt og trene mindre så har det kanskje kommet tilbake? Hmm..

Oda skrev 23. mai:

Jeg også, takk for flotte råd folkens. Hadde leamus i venstre rumpeball i nesten tre måneder i strekk. Agurkomslag hjalp som bare det, May Brit, takk takk.

Roar skrev 11. mai:

Har hatt leamus på øynene i mange uker nå, flere mnd. Slitsomt. Hva skal jeg gjøre? Sover godt nok, har ikke tid til å sove 12 timer pr dag.

Knemus skrev 07. mai:

Har leamus i vesntresiden av høyre kne. Veldig plagsomt. Dunk, dunk, dunk. Ser ut som at den pumper noe XD

Sindre skrev 06. mai:

Jeg har sånn slags leamus greier rett under ribbeina rett over magesekken. Er det normalt eller kan det være noe annet?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...