Leamus - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om leamus.

Anita skrev:

Jeg synes det hjelper å bruke briller. Jeg er mest plaget når jeg bruker linser (har hatt leamus i høyre øvre øyelokk de siste 3 ukene). Men jeg liker best å bruke linser, da. Noen som har opplevd det samme?

Cesilie skrev:

Jeg pleier å klemme på stedet der det er leamus og det hjelper ei lang stund faktisk, men nå har jeg hatt det i ei uke under øyet og, ja, det er iriterende som flere skriver.

Shivani skrev:

Det kan hjelpe å klistre en liten papirbit akkurat der hvor det dirrer/rykker. La den være der en stund. Dette er et indisk råd. Har hjulpet meg når det rykker på øyet.

Emmeline skrev:

Ja jeg har faktisk blitt bitt av flått 3 ganger, men jeg har tatt ryggmargsprøve og blodprøve. Men det er 4 års siden og jeg har hatt en flått etter det.

Sara skrev:

Emmeline, har du noen gang blitt bitt av flått?

Mori skrev:

Jeg har hatt leamus under venstre øyet så å si hele livet. Jeg legger ikke merke til det lenger, annet enn at folk kan begynne å stirre på det når de snakker med meg istedet for å høre på det jeg sier. Jeg har hele livet drukket masse melk, spist frukt og som tenåring sov jeg gjerne 10 til 12 timer i helgene. Men ellers var det en del søvnmangel og har store deler av livet vært stresset.

Emmeline skrev:

Fikk plutselig leamus i høyre lår og venstre skulder for 14 dager siden - holdt på i tre dager. Når de gikk vekk så kom det plutselig leamus overalt i hele kroppen. Mange er bare små dirringer i sekunder og noen varer lenger. Flytter seg hit og dit over alt. Jeg holder på å bli gal. Noen som har opplevd lignende? Redd for nevrologisk sykdom som als osv.

Gjest skrev:

Noen som har opplevd leamus pluss "stikking" i kroppen?

Lillemeg skrev:

har vært plaget med leamus i venstre øyelokk siden september 09, og nå har det spredt seg til på siden av venstre øye. Har prøvd å dra litt i muskelen, og massere litt, men uten hell. Skal prøve noen av de andre tipsene som er gitt her.

Maje skrev:

Har hatt leamus under venstre øye i 2 uker nå og blir snart gal. Har fått mange gode tips her og godt å ikke føle seg alene om problemet.

Irritert av leamus skrev:

Jeg har hatt leamus mer eller mindre siden jul. I går fikk jeg råd om magnesium. Men samtidig har jeg vært litt hoven rundt det samme øyet. Dette er noe jeg har vært plaget av flere ganger og gjerne på samme årstid. I dag morges masserte jeg rundt øyet presset litt hardt på tårekanalen gjentok presset en stund. Nå er det borte.

Plaget skrev:

Jeg har de siste fire ukene vært plaget med leamus. Både høyre, venstre, øvre og nedre øyelokk. I mitt tilfelle kan det umulig være et vinter- eller stressfenomen. Jeg fikk det nemlig et par dager etter at jeg ankom Thailand. Under oppholdet har jeg spist yogurt og müsli hver dag. Har altså fått tilstrekkelig med kalsium. Envidere har min mor vært plaget i fem år. Har noen forslag til hvorfor jeg har blitt utsatt, og hva jeg kan gjøre for å bli kvitt problemet?

Elvis skrev:

Jeg har hatt leamus på begge øynene i en lang periode. Jeg har hatt en periode med mye stress på jobb og privat og jeg er overbevist om at dette har utløst det. Jeg tror nok at leamus for de fleste blir utløst av en eller annen type for stress, men at det nødvendigvis ikke slutter med en gang den stressende situasjonen er over. For meg er det et vinterfenomen også. Så de som sier solarium har muligens rett?

Trude 86 skrev:

Jeg har gått med konstant leamus på høyre øyet i over 7 uke nå og er lei. Jeg jobber med masse kunder og det vil ikke bort. Kan noen hjelpe?

Kim skrev:

Jeg har slitt med leamus i flere år, men nå har det blitt verre på undersiden av høyre øye. Jeg har hørt med legen, og det sies at innsprøytning av botox er en mulighet hvis det fortsetter. Prøver heller tips som har kommet frem her først. Men da vet dere det. Om det ikke går bort ved kjerringråd.

Lisa skrev:

Jeg har hatt leamus overalt i kroppen, ryggen, armene, magen men mest i beina. Små rykk flere ganger om dagen. Blitt ganske vant til det nå. Kjøpte meg faktisk magnesium på apoteket. Tenkte å prøve det ut. Tok tre tabletter på en gang da. Kanskje ikke så lurt. Endte med at jeg fikk diare etter 5 timers tid. Men faktisk så har det roet seg litt. Har kjent noen i dag, men kan ikke måles med det jeg har hatt. Kjenner også ut som musklene er mer avslappet og rolige. Tror det aline skriver er riktig ang. magnesium er kroppens eget muskelavslappende tilskudd. Kanskje det gir seg helt til slutt om en ukes tid?

Aline skrev:

Har du ikke nok magnesium i kroppen vil ikke kalsiumen tas godt nok opp i kroppen. Magnesium hjelper opptaket av kalsium og finnes ikke i melk, dersom du da ikke spiser nok grønnsaker med kalsium og magnesim vil ikke kroppen ta opp nok. Magnesium er dessuten kroppens eget muskelavslappende tilskudd. Kjøp dermed gjerne tilskudd med kalsium, magnesium og D3, som blandt annet hjelper å binde kalsium i leddene. Eller begynn å spise mye broccoli sammen med melk.

Inger skrev:

Har hatt lemus i en mnd nå og det er ikke noe koselig. Skal prøve alt dere har skrevet så får jeg håpe noe av det hjelper.

Ozzie skrev:

Jeg plages også med leamus i øyelokkene. Hjelper som regel å nappe ut de tynneste hårene oppe og nede innerst mot nesen, de krøller seg gjerne sånn at de ubevisst irriterer i øyekroken.

Marie skrev:

Jeg har leamus ovenfor venstre øye, og under høyre øye. Blir snart gal jeg og. Det pågår hele tiden og tar sjeldent pauser. Ved å lese alle kommentarene, så er det vel ikke mye som hjelper. Men skulle ønske det, jeg går snart på veggene.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...