Leamus - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om leamus.

Camilla skrev:

Jeg har hatt leamus på øyetlokket nå i 2 uker i strekk. Hva skal jeg gjøre for at det skal gå vekk?

Silje skrev:

Nå har jeg hatt leamus nederst i venstre øyelokk i 4 mnd og jeg begynner å bli mektig lei. Har kanskje drukket lite melk den siste tiden så det skal jeg prøve. Jobber skift så søvn blir litt varierende. Tror også det må ha kommet av litt stress. Skal prøve ut saltvannsoppløsningen! Så får jeg se, begynner jo mildt sagt å bli gal her. Plagsomt, har hatt det ofte før, men aldri i flere måneder. Så alle råd tas med stor takk :)

Frøken pøken skrev:

Jeg har hørt at har du leamus må du spise frukt/epler!

Hypo skrev:

Prøv magnesiumtilskudd. Magnesium kan motvirke kramper i muskulatur. Det hjalp for meg etter månedsvis med stadige leamus.

Marion skrev:

Har hørt at leamus kan komme av mangel på krom. Har til tider vært plaget av leamus og forsøkte - etter råd - Møllers Omega 3 og Krom (fås i en pakke), og dette hjalp faktisk. I alle fall uskadelig å prøve.

Drexen skrev:

Har hatt leamus i venstre øyekant i venstre øye i ca 2 uker, og på høyre siden av haken i 3 uker. Utrolig frustrerende og forstyrrende. Har iblant våknet av dette på natten også.

Har hatt langvarig leamus ved ene øye for noen år tilbake, var redd det skulle bli kronisk, men ga seg heldigvis etter en måned ca.

Har vel sånt noen ganger i året ett og annet sted, men gir seg på noen timer vanligvis da. Skal prøve med kalsiumtilskudd og saltvann. Flere tips mottas med takk ;)

May Britt skrev:

Jeg har slitt med leamus i over 2 døgn i strekk nå. Har det i nederste øyelokk på det venstre øyet. Det går max et minutt mellom hver gang det trekker seg sammen. Jeg holder på å bli gal. Av og til dirrer det veldig lenge. Det er så ubehagelig. Jeg vet ikke om jeg vil prøve det som Alf skrev her, for jeg vil helst ikke få salt i øynene. Jeg vil bare at det skal gå bort. Jeg har det til og med når jeg sover, så jeg våkner av det. Melk drikker jeg nok av, og det er ikke noe problem med salt heller. Kan noen hjelpe meg? Jeg syns det er så unødvendig å gå til legen.

Guland skrev:

Saltvannsomslag - to ganger om dagen, hjelper visst for noen.

Mikael skrev:

Hei, jeg har slitt med leamus nå i mange måneder. Drikker selv mye melk. Og har beinhinnebetennelse i beina, så sover nok mer enn gjennomsnittet av de andre jeg kjenner som er 20 år. Men mulig jeg ikke sover tungt nok. Noen som har råd eller?

Alf skrev:

Har funnet fram til en meget effektiv metode når det gjelder fascikulasjon/leamus. Den er som følger, symptomstest av Dr. Herbstreit: Før leggetid dyppes en bandasje i lunken saltvannsløsning og legges deretter på kroppsdelen det gjelder. Altså vanlig bordsalt og vann inntil huden. Dette har jeg erfaring med er effektfullt helt inntil leddene. Kom gjerne med tilbakemeldinger dersom denne metoden gir utslag.

Snuppetutta skrev:

Har leamus hver dag overalt på kroppen og jeg sover masse og drikker masse melk så de rådene virker ikke for meg.

Lillegut skrev:

Leamus kan man da få over hele kroppen, er ikke bare med øyelokksmusklene det skjer. Og som Kim her sier, sov mer. I tillegg kan det også være saltmangel! At det er kalsium som er svaret er tull, da jeg drikker minst 1 liter H-melk hver dag, og jeg har leamus rett som det er. Søvnmangel derimot, har jeg mye av! ;)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Myggstikk

Prøv med Vademecum på bomullsdotter. Det funker veldig bra mot myggstikk....

Brent av humle

Vet noen hva humlens gift består av? Jeg vet at bier og maur bruker maursyre. M...

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...