Leamus - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om leamus.

Serine skrev:

Jeg har gått hele dagen med vibreringer i øyet. Det er utrolig irriterende.

Dagmar skrev:

Dere sier dere har hatt det i 15-16 timer. Jeg har hatt det i 26 år.

Caroline skrev:

Jeg får leamus i øyet når det er på tide å bytte brilleglass. Det er ingen som skjønner det, men det kommer plutselig, blir ikke borte. Første gang hadde jeg det i måneder så fikk jeg beskjed om at jeg trengte briller. Etter det ble det borte. Så kom det tilbake og var der lenge. Så måtte jeg bytte glass. Vips så var det borte igjen.

Tom skrev:

Det er utrolig irriterende med leamus. Det ser ut som det er det venstre øyet som går igjenn her. Det samme skjer med meg. Har hatt det i lang tid nå.

Tonje skrev:

De 2-3 siste dagene har jeg hatt leamus omtrent konstant. De siste dagene har jeg også stressa mye, og vært mye sliten, + lite søvn. Regner med at dette har en sammenheng.

Augemo skrev:

Nå har jeg massert og satt en papirbit på skulderen min med leamus, det funker.

Elisabeth skrev:

Jeg har hatt leamus i venstre øyelokk i 3 dager nå. Når jeg har hatt det tidligere, så har det hjulpet å massere området, men ikke denne gangen. Helt utrolig irriterende. Men jeg drikker masse vann og ikke melk. Har hørt at stress forårsaker leamus. Dere som skriver her, opplever dere stress for tiden? Jeg er veldig stresset for tiden, og tror det kan ha noe med det å gjøre.

Tara skrev:

Har leamus rett over øyenbrynet på høyre side, og har hatt det i 15 timer nå. Det kommer ca. en gang i minuttet og er kjempeirriterende. Jeg trenger virkelig noen gode råd.

Betty skrev:

Gå til legen og få tatt en blodprøve for å sjekke sink og magnesium. Det manglet hos meg for noen år siden, og jeg ble helt kvitt leamusen etter en runde med ekstra mineraltilskudd. Kan få det igjen av og til, og kjører da på med vanlig vitamintablett. Vann er også viktig.

Silje skrev:

Leamus er vel en form for krampe, noe man får om man har for lite magnesium i kroppen. Det vil si, du drikker for lite vann. Dette lærte jeg fra Dr. Atkins sin bok, og det stemmer. Hvis jeg drikker for lite vann så får jeg fort krampe i lår eller legg, og leamus.

Shavell skrev:

Får alltid leamus i venstre rompeball. Kjempeartig, og nå har det vart to dager.

Mæij skrev:

Jeg har hatt lemus så lenge jeg kan huske. Men har begynt og merke det først nå. Det er bak på ryggen, (Veldig irriterendes når jeg skal slappe av) i tommelen, foten, tuppen av fingrene og over begge øynene. Men jeg tror jeg skal prøve ut det tipset om søvnmangel.

Beate skrev:

Jeg var veldig plaget med leamus, dvs. jeg trodde det var det. Etter noen uker med muskelrykninger ved øyet fikk jeg musletrekninger i halve ansiktet. Fikk da stillt diagnose bells paralyse. Nå et år etter er jeg mye bedre, men sliter med nedsatt bevegelighet i halve ansiktet. Helt tydelig stress relatert for mitt vedkommende. Så stress ned om du plages mye av leamus. Ta pauser og lytt til kroppens signaler.

Rita skrev:

Dere snakker om 4 uker og 8 uker, prøv da å ha lemus i øvre, høyre øyelokket i 1½ år. Jeg holder på å bli sprø. Det der med magnesium høres veldig interessant ut. Jeg har nemlig migrene og har hørt at magnesium (med tilsatt kalcium) skal være veldig bra mot migrene, og det kanskje hjelper mot lemus også, hvem vet?

Anita skrev:

Jeg synes det hjelper å bruke briller. Jeg er mest plaget når jeg bruker linser (har hatt leamus i høyre øvre øyelokk de siste 3 ukene). Men jeg liker best å bruke linser, da. Noen som har opplevd det samme?

Cesilie skrev:

Jeg pleier å klemme på stedet der det er leamus og det hjelper ei lang stund faktisk, men nå har jeg hatt det i ei uke under øyet og, ja, det er iriterende som flere skriver.

Shivani skrev:

Det kan hjelpe å klistre en liten papirbit akkurat der hvor det dirrer/rykker. La den være der en stund. Dette er et indisk råd. Har hjulpet meg når det rykker på øyet.

Emmeline skrev:

Ja jeg har faktisk blitt bitt av flått 3 ganger, men jeg har tatt ryggmargsprøve og blodprøve. Men det er 4 års siden og jeg har hatt en flått etter det.

Sara skrev:

Emmeline, har du noen gang blitt bitt av flått?

Mori skrev:

Jeg har hatt leamus under venstre øyet så å si hele livet. Jeg legger ikke merke til det lenger, annet enn at folk kan begynne å stirre på det når de snakker med meg istedet for å høre på det jeg sier. Jeg har hele livet drukket masse melk, spist frukt og som tenåring sov jeg gjerne 10 til 12 timer i helgene. Men ellers var det en del søvnmangel og har store deler av livet vært stresset.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...