Leamus - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om leamus.

Kikki skrev:

Jeg takker for alle ivrige tips. Leamus driving me crazy.

Monica skrev:

Magnesium var løsningen! Har tatt to tabletter daglig de to siste dagene, og nå er det mye roligere og sjeldnere - nesten borte. Har ikke forsøkt saltvann, for jeg ville teste ut en ting av gangen for å se hva som virket.

Monica skrev:

Å så masse gode råd det var her. Jeg skal prøve saltvann og magnesium når jeg kommer hjem fra jobb. Nå har jeg akkurat vært til lunsj og det er veldig forstyrrende å skulle konversere når øyet dirrer som besatt. Føler jeg ser helt sinnsyk ut. I tillegg til at det selvfølgelig er plagsomt. Har hatt et i over en uke nå.

Siri skrev:

Jeg har bare skummet gjennom 1. side med kommentarer, men jeg mener 100% at det er magnesium og ikke kalsium man skal ta. Magnesium og kalsium jobber sammen, mens kalsium jobber i skjellettet er det magnesium som tar for seg muskler. Magnesium virker muskelavslappende, og som regel, og spesielt hvis man drikker melk og spiser melkeprodukter mangler man litt magnesium. Et tegn på magnesiummangel er muskelkramper.

321 skrev:

Jeg har hatt Leamus i høyre øye i ca 4 dager i strekk nå. Dette er noe helt uvanlig etter det jeg har hatt før. Før har det gått over på noen få timer, mens denne gangen har det vart lenge. Jeg går på skole og det ødelegger veldig på konsentrasjonen min. Jeg er veldig deprimert for tiden, vet ikke om det kan ha effekt på Leamus, er jo ikke akkurat stresset, men deprimert. Jeg tar Omega tre og mange vitaminer om dagen for å holde kosttilskuddet oppe, så det er ikke noe galt med det. Melk drikker jeg nok av. Kanskje litt mangel på søvn, men er ikke enkelt med Leamus i øyet når man skal sove. Jeg sier takk til alle enkle og nyttige råd for å hjelpe meg med dette.

Evy skrev:

Nå har eg hatt leamus konstant i hele dag i øvre venstre øyelokk og det gir seg ikke. Det er veldig frustrerende og jeg har alldri hatt det så lenge før.

Vanligvis så gir det seg med en gang omtrent, men idag har det vært konstant rykninger i øyelokket fra jeg stod opp i 8 tiden idag tidelig og det holder på fremdelest. Er det noen som har gode råd?

Serine skrev:

Jeg har gått hele dagen med vibreringer i øyet. Det er utrolig irriterende.

Dagmar skrev:

Dere sier dere har hatt det i 15-16 timer. Jeg har hatt det i 26 år.

Caroline skrev:

Jeg får leamus i øyet når det er på tide å bytte brilleglass. Det er ingen som skjønner det, men det kommer plutselig, blir ikke borte. Første gang hadde jeg det i måneder så fikk jeg beskjed om at jeg trengte briller. Etter det ble det borte. Så kom det tilbake og var der lenge. Så måtte jeg bytte glass. Vips så var det borte igjen.

Tom skrev:

Det er utrolig irriterende med leamus. Det ser ut som det er det venstre øyet som går igjenn her. Det samme skjer med meg. Har hatt det i lang tid nå.

Tonje skrev:

De 2-3 siste dagene har jeg hatt leamus omtrent konstant. De siste dagene har jeg også stressa mye, og vært mye sliten, + lite søvn. Regner med at dette har en sammenheng.

Augemo skrev:

Nå har jeg massert og satt en papirbit på skulderen min med leamus, det funker.

Elisabeth skrev:

Jeg har hatt leamus i venstre øyelokk i 3 dager nå. Når jeg har hatt det tidligere, så har det hjulpet å massere området, men ikke denne gangen. Helt utrolig irriterende. Men jeg drikker masse vann og ikke melk. Har hørt at stress forårsaker leamus. Dere som skriver her, opplever dere stress for tiden? Jeg er veldig stresset for tiden, og tror det kan ha noe med det å gjøre.

Tara skrev:

Har leamus rett over øyenbrynet på høyre side, og har hatt det i 15 timer nå. Det kommer ca. en gang i minuttet og er kjempeirriterende. Jeg trenger virkelig noen gode råd.

Betty skrev:

Gå til legen og få tatt en blodprøve for å sjekke sink og magnesium. Det manglet hos meg for noen år siden, og jeg ble helt kvitt leamusen etter en runde med ekstra mineraltilskudd. Kan få det igjen av og til, og kjører da på med vanlig vitamintablett. Vann er også viktig.

Silje skrev:

Leamus er vel en form for krampe, noe man får om man har for lite magnesium i kroppen. Det vil si, du drikker for lite vann. Dette lærte jeg fra Dr. Atkins sin bok, og det stemmer. Hvis jeg drikker for lite vann så får jeg fort krampe i lår eller legg, og leamus.

Shavell skrev:

Får alltid leamus i venstre rompeball. Kjempeartig, og nå har det vart to dager.

Mæij skrev:

Jeg har hatt lemus så lenge jeg kan huske. Men har begynt og merke det først nå. Det er bak på ryggen, (Veldig irriterendes når jeg skal slappe av) i tommelen, foten, tuppen av fingrene og over begge øynene. Men jeg tror jeg skal prøve ut det tipset om søvnmangel.

Beate skrev:

Jeg var veldig plaget med leamus, dvs. jeg trodde det var det. Etter noen uker med muskelrykninger ved øyet fikk jeg musletrekninger i halve ansiktet. Fikk da stillt diagnose bells paralyse. Nå et år etter er jeg mye bedre, men sliter med nedsatt bevegelighet i halve ansiktet. Helt tydelig stress relatert for mitt vedkommende. Så stress ned om du plages mye av leamus. Ta pauser og lytt til kroppens signaler.

Rita skrev:

Dere snakker om 4 uker og 8 uker, prøv da å ha lemus i øvre, høyre øyelokket i 1½ år. Jeg holder på å bli sprø. Det der med magnesium høres veldig interessant ut. Jeg har nemlig migrene og har hørt at magnesium (med tilsatt kalcium) skal være veldig bra mot migrene, og det kanskje hjelper mot lemus også, hvem vet?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...