Leamus - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om leamus.

Kari skrev:

Har hatt lemus på øyet snart i 2 uker nå og det er virkelig plagsomt. Det er høyre øye og kanskje det kan være for at det øyet ofte er plaget med tett tårekanal? Er det noen av dere som har prøvd rådene her inne er jeg takknemlig for svar.

Vivien skrev:

Jeg kan ikke si deg hvor lenge jeg har hatt dette. Over en periode på 2 år, har jeg hatt leamus på alle slags tenkelig steder. Under føttene, på ræva, på halsen, låra, på magen under navlen, ribbeina, ryggen. Jeg blir gal. Går dette aldri vekk? Nå, sliter jeg med at jeg har leamus under begge øynene, men spesielt på øyelokket på mitt høyre øye. Jeg klarer ikke å ha en vanlig samtale med folk uten at det kommer og jeg vet det veldig synlig. Det pågår konstant, tar aldri pause og er så irriterende at jeg har ikke ord.

Trulte skrev:

Kan hende det hjelper med saltvann, men synes det kan være noe i magnesium-mangel. Dette kan måles i en vanlig blodprøve. Omega 3 er heller ikke dumt, så nå er det hjem til fettsyrene igjen.

Marius skrev:

Hadde leamus under venstre øye i flere måneder, jeg kan tenke meg det var rundt 4-5 måneder, så ga det seg. Jeg kan innbille meg at jeg har brukt den muskelen på en spesiell måte, når man myser for eksempel, jeg gjorde det mye pga lite bruk av solbriller, og noen ganger brukte jeg den samme muskelen for å lage et uttrykk, eller bare dirre i muskelen for moro skyld.

Jeg føler at dette kan være årsaken min til leamus under det øyet. Men når det ga seg så var jeg fri fra det i flere måneder, men nå er jeg visst i gang igjen. Kanskje det ga seg når jeg begynte å spise sunt og trene? Og når jeg nå begynte å spise litt mer usunt og trene mindre så har det kanskje kommet tilbake? Hmm..

Oda skrev:

Jeg også, takk for flotte råd folkens. Hadde leamus i venstre rumpeball i nesten tre måneder i strekk. Agurkomslag hjalp som bare det, May Brit, takk takk.

Roar skrev:

Har hatt leamus på øynene i mange uker nå, flere mnd. Slitsomt. Hva skal jeg gjøre? Sover godt nok, har ikke tid til å sove 12 timer pr dag.

Knemus skrev:

Har leamus i vesntresiden av høyre kne. Veldig plagsomt. Dunk, dunk, dunk. Ser ut som at den pumper noe XD

Sindre skrev:

Jeg har sånn slags leamus greier rett under ribbeina rett over magesekken. Er det normalt eller kan det være noe annet?

Birgitte skrev:

Jeg tror leamus kommer av mangel på søvn, eller iallefall at du sover dårlig. Jeg har slitt med en psykisk lidelse i det siste, og har sovet generelt dårlig på natten, og leamusen herje i øyet og overalt som bare det.

Fender 22 skrev:

Jeg har strevd med daglig leamus i høyre nedre øyekrok i snart to år, og har også vært til lege med det. Der fikk jeg høre at leamus er et av de kroppslige fenomener som den medisinske verden ikke har noen som helst anelse om hva kommer av. Legen sa at den vanligste teorien er at det kan komme av stress, men at dette er langt fra bekreftet.

Knebeib 39 år skrev:

Hei, jeg fikk en vridning i kneet for tre dager siden, og har hatt konstant leamus medialt over kneet. Det hopper og spretter dag og natt. Pollen i kneet? Eller kanskje på tide å hoppe strikk igjen?

Fanny skrev:

jeg har hatt leamus lenge nå, det kommer mest om våren, når pollen kommer, så jeg tror jeg har en allergisk reaksjon.

Tulipanen skrev:

Jeg har hatt leamus rundt venstre øye i godt over en uke. Slitsomt ja, har fått tips nå om å prøve å legge på en brukt tepose. Mulig det hjelper. Sender tipset videre :)

Matt skrev:

Har hatt leamus i høyre øye på den åttende uka nå. Før greide jeg alltid å kurere leamus ved å bruke en spesiell yoga øvelse(peke og langfinger mot panna, mens ring og tommelfinger vekselsvis åpner og lukker nesebor for inn og utpust. Må pustes ut og inn på denne måten minst 11 ganger).

Janette skrev:

Våknet i dag, kjempe fornøyd, leamus borte. Endelig!

Janette skrev:

Ukene går å det gir seg ikke, prøvd saltvann og sovet mye mer, lege sier at det er ikke noe å gjøre, uten at det vil gi seg av seg selv. Det er utrolig plagsomt.

Leamusa skrev:

Jeg joyner klubben. Dag nr 2 med leamus, veldig irriterende. Søstra mi hadde det i 2mnd. Det var ingentling som hjalp. Det må visst gå over av seg selv. Huff for noe dritt!

Janette skrev:

Hatt leamus i noen mndr nå, under venstre øye, aldri fred å få. Så nå varmer jeg saltvann og skal prøve om det kan hjelpe, håper virkelig jeg kan våkne uten leamus i morgen.

Harald skrev:

Karve har krampeløsende egenskaper, og egner seg derfor. Drikk to-tre kopper karvete om dagen (ikke lenger enn 4 uker i strekk), og prøv å slappe av. Strekk ut muskelen dersom det er mulig.

Inie skrev:

Jeg har hatt leamus i øyet i en hel uke nå. Begynner å bli gal.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...