Leamus - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om leamus.

Knemus skrev:

Har leamus i vesntresiden av høyre kne. Veldig plagsomt. Dunk, dunk, dunk. Ser ut som at den pumper noe XD

Sindre skrev:

Jeg har sånn slags leamus greier rett under ribbeina rett over magesekken. Er det normalt eller kan det være noe annet?

Birgitte skrev:

Jeg tror leamus kommer av mangel på søvn, eller iallefall at du sover dårlig. Jeg har slitt med en psykisk lidelse i det siste, og har sovet generelt dårlig på natten, og leamusen herje i øyet og overalt som bare det.

Fender 22 skrev:

Jeg har strevd med daglig leamus i høyre nedre øyekrok i snart to år, og har også vært til lege med det. Der fikk jeg høre at leamus er et av de kroppslige fenomener som den medisinske verden ikke har noen som helst anelse om hva kommer av. Legen sa at den vanligste teorien er at det kan komme av stress, men at dette er langt fra bekreftet.

Knebeib 39 år skrev:

Hei, jeg fikk en vridning i kneet for tre dager siden, og har hatt konstant leamus medialt over kneet. Det hopper og spretter dag og natt. Pollen i kneet? Eller kanskje på tide å hoppe strikk igjen?

Fanny skrev:

jeg har hatt leamus lenge nå, det kommer mest om våren, når pollen kommer, så jeg tror jeg har en allergisk reaksjon.

Tulipanen skrev:

Jeg har hatt leamus rundt venstre øye i godt over en uke. Slitsomt ja, har fått tips nå om å prøve å legge på en brukt tepose. Mulig det hjelper. Sender tipset videre :)

Matt skrev:

Har hatt leamus i høyre øye på den åttende uka nå. Før greide jeg alltid å kurere leamus ved å bruke en spesiell yoga øvelse(peke og langfinger mot panna, mens ring og tommelfinger vekselsvis åpner og lukker nesebor for inn og utpust. Må pustes ut og inn på denne måten minst 11 ganger).

Janette skrev:

Våknet i dag, kjempe fornøyd, leamus borte. Endelig!

Janette skrev:

Ukene går å det gir seg ikke, prøvd saltvann og sovet mye mer, lege sier at det er ikke noe å gjøre, uten at det vil gi seg av seg selv. Det er utrolig plagsomt.

Leamusa skrev:

Jeg joyner klubben. Dag nr 2 med leamus, veldig irriterende. Søstra mi hadde det i 2mnd. Det var ingentling som hjalp. Det må visst gå over av seg selv. Huff for noe dritt!

Janette skrev:

Hatt leamus i noen mndr nå, under venstre øye, aldri fred å få. Så nå varmer jeg saltvann og skal prøve om det kan hjelpe, håper virkelig jeg kan våkne uten leamus i morgen.

Harald skrev:

Karve har krampeløsende egenskaper, og egner seg derfor. Drikk to-tre kopper karvete om dagen (ikke lenger enn 4 uker i strekk), og prøv å slappe av. Strekk ut muskelen dersom det er mulig.

Inie skrev:

Jeg har hatt leamus i øyet i en hel uke nå. Begynner å bli gal.

Leander skrev:

May briit, hvorfor er du redd for salt i øyene? Det er salt i øyene fra før i tårer, så det er ikke farlig. Har prøvd agurkvann omslag, det hjelper.

Camilla skrev:

Jeg har hatt leamus på øyetlokket nå i 2 uker i strekk. Hva skal jeg gjøre for at det skal gå vekk?

Silje skrev:

Nå har jeg hatt leamus nederst i venstre øyelokk i 4 mnd og jeg begynner å bli mektig lei. Har kanskje drukket lite melk den siste tiden så det skal jeg prøve. Jobber skift så søvn blir litt varierende. Tror også det må ha kommet av litt stress. Skal prøve ut saltvannsoppløsningen! Så får jeg se, begynner jo mildt sagt å bli gal her. Plagsomt, har hatt det ofte før, men aldri i flere måneder. Så alle råd tas med stor takk :)

Frøken pøken skrev:

Jeg har hørt at har du leamus må du spise frukt/epler!

Hypo skrev:

Prøv magnesiumtilskudd. Magnesium kan motvirke kramper i muskulatur. Det hjalp for meg etter månedsvis med stadige leamus.

Marion skrev:

Har hørt at leamus kan komme av mangel på krom. Har til tider vært plaget av leamus og forsøkte - etter råd - Møllers Omega 3 og Krom (fås i en pakke), og dette hjalp faktisk. I alle fall uskadelig å prøve.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...