Leamus - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om leamus.

Birgitte skrev 04. mai:

Jeg tror leamus kommer av mangel på søvn, eller iallefall at du sover dårlig. Jeg har slitt med en psykisk lidelse i det siste, og har sovet generelt dårlig på natten, og leamusen herje i øyet og overalt som bare det.

Fender 22 skrev 20. april:

Jeg har strevd med daglig leamus i høyre nedre øyekrok i snart to år, og har også vært til lege med det. Der fikk jeg høre at leamus er et av de kroppslige fenomener som den medisinske verden ikke har noen som helst anelse om hva kommer av. Legen sa at den vanligste teorien er at det kan komme av stress, men at dette er langt fra bekreftet.

Knebeib 39 år skrev 14. april:

Hei, jeg fikk en vridning i kneet for tre dager siden, og har hatt konstant leamus medialt over kneet. Det hopper og spretter dag og natt. Pollen i kneet? Eller kanskje på tide å hoppe strikk igjen?

Fanny skrev 03. april:

jeg har hatt leamus lenge nå, det kommer mest om våren, når pollen kommer, så jeg tror jeg har en allergisk reaksjon.

Tulipanen skrev 20. mars:

Jeg har hatt leamus rundt venstre øye i godt over en uke. Slitsomt ja, har fått tips nå om å prøve å legge på en brukt tepose. Mulig det hjelper. Sender tipset videre :)

Matt skrev 20. mars:

Har hatt leamus i høyre øye på den åttende uka nå. Før greide jeg alltid å kurere leamus ved å bruke en spesiell yoga øvelse(peke og langfinger mot panna, mens ring og tommelfinger vekselsvis åpner og lukker nesebor for inn og utpust. Må pustes ut og inn på denne måten minst 11 ganger).

Janette skrev 26. februar:

Våknet i dag, kjempe fornøyd, leamus borte. Endelig!

Janette skrev 19. februar:

Ukene går å det gir seg ikke, prøvd saltvann og sovet mye mer, lege sier at det er ikke noe å gjøre, uten at det vil gi seg av seg selv. Det er utrolig plagsomt.

Leamusa skrev 17. februar:

Jeg joyner klubben. Dag nr 2 med leamus, veldig irriterende. Søstra mi hadde det i 2mnd. Det var ingentling som hjalp. Det må visst gå over av seg selv. Huff for noe dritt!

Janette skrev 10. februar:

Hatt leamus i noen mndr nå, under venstre øye, aldri fred å få. Så nå varmer jeg saltvann og skal prøve om det kan hjelpe, håper virkelig jeg kan våkne uten leamus i morgen.

Harald skrev 03. februar:

Karve har krampeløsende egenskaper, og egner seg derfor. Drikk to-tre kopper karvete om dagen (ikke lenger enn 4 uker i strekk), og prøv å slappe av. Strekk ut muskelen dersom det er mulig.

Inie skrev 29. januar:

Jeg har hatt leamus i øyet i en hel uke nå. Begynner å bli gal.

Leander skrev 05. desember:

May briit, hvorfor er du redd for salt i øyene? Det er salt i øyene fra før i tårer, så det er ikke farlig. Har prøvd agurkvann omslag, det hjelper.

Camilla skrev 03. november:

Jeg har hatt leamus på øyetlokket nå i 2 uker i strekk. Hva skal jeg gjøre for at det skal gå vekk?

Silje skrev 17. september:

Nå har jeg hatt leamus nederst i venstre øyelokk i 4 mnd og jeg begynner å bli mektig lei. Har kanskje drukket lite melk den siste tiden så det skal jeg prøve. Jobber skift så søvn blir litt varierende. Tror også det må ha kommet av litt stress. Skal prøve ut saltvannsoppløsningen! Så får jeg se, begynner jo mildt sagt å bli gal her. Plagsomt, har hatt det ofte før, men aldri i flere måneder. Så alle råd tas med stor takk :)

Frøken pøken skrev 11. september:

Jeg har hørt at har du leamus må du spise frukt/epler!

Hypo skrev 07. juli:

Prøv magnesiumtilskudd. Magnesium kan motvirke kramper i muskulatur. Det hjalp for meg etter månedsvis med stadige leamus.

Marion skrev 24. juni:

Har hørt at leamus kan komme av mangel på krom. Har til tider vært plaget av leamus og forsøkte - etter råd - Møllers Omega 3 og Krom (fås i en pakke), og dette hjalp faktisk. I alle fall uskadelig å prøve.

Drexen skrev 20. juni:

Har hatt leamus i venstre øyekant i venstre øye i ca 2 uker, og på høyre siden av haken i 3 uker. Utrolig frustrerende og forstyrrende. Har iblant våknet av dette på natten også.

Har hatt langvarig leamus ved ene øye for noen år tilbake, var redd det skulle bli kronisk, men ga seg heldigvis etter en måned ca.

Har vel sånt noen ganger i året ett og annet sted, men gir seg på noen timer vanligvis da. Skal prøve med kalsiumtilskudd og saltvann. Flere tips mottas med takk ;)

May Britt skrev 04. juni:

Jeg har slitt med leamus i over 2 døgn i strekk nå. Har det i nederste øyelokk på det venstre øyet. Det går max et minutt mellom hver gang det trekker seg sammen. Jeg holder på å bli gal. Av og til dirrer det veldig lenge. Det er så ubehagelig. Jeg vet ikke om jeg vil prøve det som Alf skrev her, for jeg vil helst ikke få salt i øynene. Jeg vil bare at det skal gå bort. Jeg har det til og med når jeg sover, så jeg våkner av det. Melk drikker jeg nok av, og det er ikke noe problem med salt heller. Kan noen hjelpe meg? Jeg syns det er så unødvendig å gå til legen.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...