Molusker - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om molusker.

Guttemamma skrev:

At de skylder feilernæring er i alle fall bare tull. Til sjuende og sist forsvinner de ikke for godt før kroppen begynner å danne antistoffer selv. Eksembarn sprer dem gjerne mer og bruker gjerne lengre tid på å bli kvitt dem. Forferdelig plagsomt og skjemmende for barna.

Anette skrev:

Min sønn har hatt vannvorter i 2 år. Legen sa at de bare skulle gå vekk av seg selv. Men til sist hadde han flere hundre og det endte med at legen skrapte dem av. Siden har han ikke hatt noen. Han ble smurt inn i en bedøvelseskrem før og han merket ikke noe. Raskt og effektivt.

Hanne skrev:

Vi har prøvd tetreolje (utblandet) på min 3-årige sønn. Det har ikke hjulpet.

Gutt14 skrev:

Hei! Jeg har hatt molusker over hele kroppen siden jeg var 12. For omtrent et år siden, gikk jeg til doktor, hvor jeg ble fortalt at de skulle forsvinne etter et år. Dette gjorde de ikke, så jeg begynte å se etter løsninger på nettet. Der fikk jeg et tips som innebar at jeg skulle klemme ut de små kulene som befinner seg inne i moluskene. Jeg fikk ikke til å bare klemme de ut, siden jeg biter negler, så jeg hentet negleklipperen og klipte av hele molusken.Det funket.

Olga skrev:

Jeg er 10 år og har 2 molusker på hver av underarmene mine. Det er ganske flaut og ha det når jeg har gym, for å strekke meg foreksempel.

Go Gang skrev:

Har en jente på 6 år som hadde mange molusker bak det ene kneet pluss et noen andre steder i mindre antall. Prøvde det jeg ble anbefalt av krem etc i mange måneder. Jeg fikk ikke tak i Tea Tree Olje - helsekosten sa at de ikke hadde lov til å selge det lengre. Så det har jeg ikke forsøkt.

Jeg bestemmte meg for å bare dekke over moluskene for at datteren min ikke skulle klø å smitte seg selv hele tiden. Jeg tok på vanlig medisintape (vet ikke om det er riktige navnet men) på alle moluskene og lot den sitte på i noen dager. Moluskene var der fortsatt da vi tok de av, men de tørket liksom bort etterpå og smittet ikke (akkurat som om det ikke smittet lengre).

Dette var for et halvt år siden og hun har ikke hatt noen siden. Det enkle er av og til det beste tenkte jeg da.

Hei skrev:

Har også hatt litt molusker. Skal prøve tipsa her og håper det funker.

Håvard skrev:

Min datter på 6 har hatt noen få molusker som har klødd. Vi dro til legen og han frøs dem slik at de forsvant noen dager etter. Litt vondt, men nokså greit.

Irene skrev:

Mollusker kommer av en betennelse i kroppen(virus) pga dårlig ernering, så hva med ett mer erneringsmessig og riktig sammensatt kost i stedet for alt dette dere smører på? Dette må behandles innenifra og smør på kløedempende salve i stedet. De som har hatt mollusker i min familie, har vært ensformige og vanskelige med henhold til å spise alt som blir servert. Og en lege som fortalte at dette er blitt vanlig i vår tid pga at barn spiser bare det de vil, fordi de får det de vil. Det skader ikke å prøve, og camomille-te er også fint å drikke i noen uker da den har positiv virkning på betennelsesformer i kroppen. Kan også trekke litt camomillete, fukt en klut og stryk over de rammede områder.

Meg skrev:

Jeg hadde vannkopper i sommer, og nå er det jo vinter. Jeg har noen arr fra dem i annsiktet. Det ligner på store O-er, og er som en grop. Hva kan jeg gjøre for og bli kvitt disse? Jeg bruker og smøre på brulidine hver dag.

Bella skrev:

Jeg har brukt saltvann på øynene, da min minste sønn har molusker der. Det ser ut til at de tørker inn av saltvannet.

Jytte skrev:

Min søsters barn hadde mange store molusker på lårene og de gikk vekk med tetreolje. De fikk vite av legen de ville gå vekk, men hvor kjekt er det for barna med de?

Maya skrev:

Jeg hadde molusker under haka for halvannet år siden og var ofte hos legen. Til slutt fikk jeg et spesielt bedøvelsesplaster til å ha på på natta. Om morgenen skrapte bare legen det vekk. Det var ikke vondt. Jeg anbefaler å gå til legen.

Inga skrev:

Molusker er smittsomme, så vær forsiktig når du stikker hull på dem og tar ut innholdet.

Nordaførr skrev:

Vår gutt på 2 1/2 år har flere hundre mollusker på hele kroppen. Etter tips fra lege bruker vi hydrogenperoksid 3% som vi smører på morgen og kveld pluss masse fuktighetskrem. Viruset fortsetter å spre seg. De sier at det skal gå bort etter 2-3 år. Og obs: det kan ha sammenheng med at ungen hadde atopisk eksem som baby. Jeg er fortvila, for det blir jo arr når det går hull på dem etterhvert. Vi prøver å klemme, men det er ikke populært.

Rune skrev:

Har prøvd fortynnet tetreolje, men det fungerer ihvertfall ikke her. Ingen synlig effekt og har fått flere molusker nå i det siste. Hvor får man kjøpt sitronolje?

AT skrev:

Dette rådet fikk jeg fra min søster som er aromaterapeut. Det er noe som heter sitronolje fra Julia Lawless. Hell en mengde olje på et lite fat og smør på moluskene 1 ganger pr dag. Det kan være lurt og ha på oljen før barnet legger seg, det lukter litt sterkt.

Det er viktig å ikke ta rett fra flasken pga smitte. Jeg har alltid brukt sitronolje på mine barns molusker og de har forsvunnet etter ca 7 dager med bruk av sitronolje. Flasken koster ca 70 kroner. Det er verdt å prøve.

Hei skrev:

Godt tips: Stikke hull på moluskene, og ha på hydrogenperoksid (fås kjøpt på apotek). Det fungerer kjempebra.

Anne D skrev:

Har en datter på 11 mnd som har hatt mollusker siden hun var 7 mnd. Tror vi har holdt det i sjakk så langt. Hun har maks 20 om gangen. Det er viktig å klemme ut det hvite inni og plastre så de ikke sprekker og smitter andre partier. Har du ikke tid til å klemme de så ta i hvertfall på et plaster. Hun fikk molusker når de første tennene kom. Da var gjerne imunforsvaret lavt. Av og til ser jeg at det blusser opp og ser ut som det kommer mange nye små. Det virker som om det hjelper å klemme ut noen av de store modne molluskene. Dette er bare synsing ved erfaring. Jeg tenker nå jeg vil prøve noen av tipsene her.

Tee tre olje skrev:

Vær litt forsiktig. Denne er sterk og nå har sønnen min fått litt rød og sår hud. Men han har mistet noen molusker. Det virker som denne tørker de ut. Skal prøve asselli og jojobaolje.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...