Molusker - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om molusker.

Far til liten gutt skrev 11. mars:

Hei, vår lille gutt på 3 år har hatt sånne bak ene kneet i snart ett å halvt år. Legen sier det går bort etter ei stund. (Hvor lang er ei stund?) Det er noen som har blitt borte men da har det imellomtider kommet to nye. Håper noen av disse rådene hjelper. Fint å ha ei sånn her side til hjelp når legene ikke ser ut til å bry seg om annet enn å ha flest mulig pasienter.

Karin skrev 07. mars:

Hei, Jr har plenty molusker, skal jammen prøve tea tree. Vår datter hadde skikkelige vonde fotvorter, prøvde både frysing og sånn vortemiddel. Utviklet seg bare videre. Så prøvde vi bananskall etter tips fra denne siden. Etter en liten uke og de var borte. Har også hørt at det ikke virker på alle, man må bare prøve seg frem.

Jeanette skrev 05. mars:

Vår 5 år gamle jente har nettopp blitt kvitt sine molusker etter 1,5 år. Uten behandling, men nå er vår gutt på 3 full av dem over hele seg. Sikkert 200 stykker, mest på overkroppen. Må finne noe som virker, stakkars liten.

Renèe skrev 26. februar:

Hei, teatree olje blandes med f.eks. druekjerneolje, og begge deler pleier jeg og kjøpe på Myrra, mye renere og bedre enn det du får på apoteket. SIKKERHET: Tea Tree Må ikke brukes ufortynnet på huden på barn eller på sensitiv hud.

Thea skrev 26. februar:

Hei, min datter på snart 4 år har vært plaget med molusker i snart ett år. Har forsøkt mye forskjellige kremer og salver, men det har bare spredd seg mer og mer. Leste om tea tree oil her, og har prøvd det med stort hell. Kjøpte det på nettet, og blandet ut ca 10-15 dråper i ca 20ml babyolje. Gned så på dette hver kveld, og etter i underkant av fire uker er nå alle borte. Hun var veldig plaget, hadde store klaser under den ene armen,som klødde veldig og var vonde for henne. Dette er helt smertefritt og ta på, lukter kun litt sterkt. Er absolutt verdt og anbefale.

Ivar skrev 24. februar:

Prøvde med kaviar, tro det eller ei. Og jeg har prøvd det som er, salver og hudleger. En natt smurte jeg kaviar utover moluskene, dagen etter var de fleste mindre betente. Og jeg fortsatte i et par uker, og idag har jeg ingen.

Karianne skrev 12. februar:

Tetreolje fungerer!! Vi er så glade for endelig å bli ferdige med dette svineriet. Bland det ut med matolje (15 dråper blandes med 30 ml matolje ca). Smør på hver kveld. Etter ei uke var alle nesten borte. Og gutten min hadde MANGE.

Bekymet mor skrev 08. januar:

Endelig har jeg fått bekreftet hva min datter på 3 år har. Bildet på denne siden er som å se baksiden av foten hennes. Hun har nå hatt det i ett år og den ene gangen jeg var hos legen var de nesten bleket bort. Like etter kom de sterkt tilbake og nå er de største røde og betennte og andre blør. Den største er lukket med en stor kul under huden og det gjør vondt når jeg trygger på den. Hun klør på dette i perioder og trur det er årsak til betennelse. Siden de er betennte skal jeg prøve med Aloe Vera gele 98% og tetre olje på de som er hele blærer. Takk for flott info :-)

Tilia skrev 30. desember:

Fortsatt ingen som veit om man må blande ut tetreolje med noe? Har prøvd den sticken de har på bodyshop, men det funker ikke. Kan jeg bruke ublanda tetreolje på toåringen?

Elli skrev 21. desember:

Min sønn hadde disse fra han var 3 år til han var 6 år. Alle sa at det ville forsvinne av seg selv, men han begynte å få kommentarer av klassekamerater på de, så jeg måtte gjøre noe. Han hadde på siden av høyre bryst og en på pungen. Jeg søkte meg frem på nettet at jeg kunne klemme de ut. Dette fungerte veldig bra. Jeg unnlot å ta den på pungen da dette er et veldig sansibelt område. Men en dag ble den betent og var utrolig vond. Så jeg fikk den ut etter å stikke hull på den. Jeg renset og alle moluskene er pr dags dato helt borte.

Julie har prøvd skrev 20. desember:

Ikke prøv bannanskall. Det virker ikke. Det er bare ubehagelig. Har prøvd det på vorter og molusker.

Hanne skrev 09. desember:

Jeg har ikke prøvd akkurat tetre olje, men andre oljer skal vel blandes ut med en bæresubstans som foreksempel en massasjeolje. Denne typen olje er ikke så sterk som tetreoljen. Muligens det går med matolje også, men jeg er sannelig ikke sikker, noen andre som vet?

Tilia skrev 08. desember:

Kjøpte tetreolje på Apotek 1 på Sandvika Storsenter i går, men fikk også beskjed om å blande den ut, uten at de kunne svare meg på hvordan. Hva skal jeg blande med og hvordan smøre det på? Dere som har fått det til, hva har dere gjort? Dattera mi er to og et halvt, vil nødig gjøre noe galt.

Gamla skrev 23. november:

Har hatt molusker før. Jeg har brukt tetre olie det hjelper.

Alfa skrev 03. november:

Takk for gode tips! Noen som har formening om hva som er den minst smertefulle metoden av frysing eller skraping/stikke hull på mollusker? Eventuelt andre metoder? Sønnen min fryste det bort, det gikk greit, men var ganske smertefullt. Nå har det kommet nye igjen. Jeg blir ganske forvirret fordi det virker som hudlegene har ulike metoder rundt omkring. Har ringt rundt til en haug forskjellige.

Cleopatra skrev 16. oktober:

Takk for tips. Dette skal prøves ut på min datter som er ganske så plaget.

Astrid skrev 11. oktober:

Hvordan blander jeg ut tetreoljen? Kan jo ikke smøre den rett på huden uten å blande med noe.

Marianne skrev 24. september:

Ingrid, nå 8, hadde molusker da hun var 6 - og allerede da hadde vi problemer med å få tak i tetre olje. Vi fikk anbefalt å bruke en blanding av mandelolje og kanukaolje. Begge kjøpte jeg på helsekosten. Tok bare et par dråper fra hver av dem og vasket lett over moluskene. De ble borte i løpet av 4-5 dager.

Mamma skrev 14. september:

Moluskene vil forsvinne av seg selv, så det beste er nok å ta tiden til hjelp.

Anonym skrev 12. september:

Leser at det er mange som er plaget med molusker. Først er moluskene hudfaget, siden får de en hvit topp som sprekker og molusken tømmer seg. Det er slik molusken smitter, derfor er det viktig å tørke bort denne hvite proppen når molusken er i ferd med å sprekke. Datteren min på 3 år hadde mange molusker på magen. Fikk høre av legen at det gikk over av seg selv, men det stemte IKKE. Men da vi tørket bort de som modnet ble det ikke flere - og til slutt var alle borte. Lykke til!

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...