Molusker - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om molusker.

Sommer skrev 17. juni:

Noen som vet om man kan få vaksine mot mollusker? Jeg hadde et par stykker på kroppen som jeg i uvisshet klødde på. Nå venter jeg på deres avkom. Spennende å se hvor de havner. Jeg er så lei av disse gledesdreperne. Jeg blir veldig lei meg, føler meg hjelpeløs og blir helt medtatt av dette. Det verste er å leve i uvissthet på hvor den neste vil dukke opp og redsel for arrene de vil etterlate.

JC skrev 16. juni:

Min datter på 6 har det samme. Hun var hos sin far en dag, da hadde han iset ned en på ryggen på henne. (kjøpte visst sånn is-sett på apoteket) for vorter da, vel å merke. Nå ser det ikke ut. Det sprer seg og verker skikkelig. Jeg har bestilt legetime nå. Jeg hater at folk leker leger når de ikke har peiling.

Alexandra skrev 11. juni:

Min minste hadde mollusker i vinter da hun var rett over året. Små kviser på brystkassen og inne på armene. Jeg klep de bare vekk etter hvert som de kom, men måtte ta skikkeli tak for å få ut alt. Lettest var det etter bad, de forsvant utpå vårparten.

3 barnsmor skrev 08. juni:

Min datter på 7 år har hatt molusker i 6 mnd nå, de har ikke blitt borte av seg selv, nå klemmer vi de ut. Det gjør vondt, men håper det hjelper. Vi smører også med aloe vera gel. Mine to andre døttre har ikke blitt smittet.

Varighet.... skrev 01. juni:

Ser flere som skriver at det varer fra 6 mnd til 1 år, jeg har da fått beskjed at man kan ha de så lenge som i 3år.

Trenger flere tips skrev 01. juni:

Hei, min jente på snart 4 år har hatt molusker i 7 mnd nå, vi har prøvd jojobaolje, og aloe vera, og masse annet, ingenting ser ut til å ta knekken på de. Hun har mye vondt da de noen ganger faller av og de blør. Legen sa siden hun har atopisk eksem er hun kanskje mer mottakelig. Hun har sikkert 100-150 stk. på mage, armer, ben og rygg. Hun plages veldig, synes det hørtes ille å bruke embla og skjære av så mange? Hun får flere hele tiden, så jeg håper noen kan hjelpe meg.

Liv skrev 12. mai:

Jeg har en datter på 11 som har hatt tre store molusker på ene leggen. Vi stakk hull, smurte og bandasjerte. De forsvant, men de etterlot seg tre store brune flekker rett under huden. Som svært store fregner. Kan disse fjernes?

Carmen skrev 02. mai:

Hei folkens, for å bli kvitt de harde hudskorper som ble igjen etter at jeg fikk klemt ut væskene av mollusker, brukte jeg en blanding av jojobaolje (4ml) og tea tree olje (3 dråper). Jeg renset de harde hudskorper med denne blandingen med en q-tips og smurte deretter over med et tynt lag av salven, salisylsyre NAF med 2% vaselin (apotek). Tapet dem over for ikke å smitte andre kroppsdeler. Dette gjorde jeg hver dag i ca. 2 uker. nå er disse hersens harde hudskorper borte. Huden omkring dem var litt løst så jeg tok en tannpirke og pirket opp resten av mollusker. Det var en deilig følelse. En måned intens behandling med rensing og smøring har nå endelig gitt resultat. Nå renser jeg den nye huden med antibac og deretter denne jojobaoljen blandingen for å sikre at jeg får kvitt resten av viruset om de fortsatt er der. Ønsker alle et vellykket resultat og god bedring!

Hanna skrev 01. mai:

Hei jeg hadde noen kviselignende, kuler på leggen som var vonde og vanskelige å klemme, og jeg gjetter at disse var molusker. Jeg hadde prøvd ulike salver (bl.a. Pyrisept og klorhexidyn?) men jeg prøvde en salve, Brulidine, som apotekaren anbefalte, og kvisene som hadde plaget meg i månedsvis forsvant på noen dager. Jeg anbefaler å prøve dette hvis man trenger råd.

Marianne skrev 28. april:

Fikk Thuja Occidentalis 10% salve fra vår homeopat. Smurte det på molluskene til min 3 år gamle gutt. Det stoppet umiddlebart spredningen, men fjernet dem ikke.

Renèe skrev 24. april:

Tetre olje er ikke bra og smøre ufortynnet på huden. Det skjer nok ikke noe, men det er ikke bra og kan skade over lengre tid eller for mye på huden på en gang. Du trenger ikke tape eller dekke over men smør hver dag etter oppskriften 5 dråper tetre i 10 ml.druekjerneolje.

Pappa skrev 24. april:

Hei M 2009-04-23. Var du hos en lege i Oslo? Evt hvilken lege? Datteren min er snart 5 år og har ca 40 molusker. Setter pris på å få navn på lege(kontor) i Oslo /Bærum som har erfaring med smertefri fjerning av molusker.

M skrev 23. april:

Null problem å fjerne de hos legen. Gjorde det med mine. Bare å ta på bedøvelseskrem og så kjenner du ingenting. Var en fort og effektiv behandling. Fikk heller ikke noen arr.

Nicholas skrev 22. april:

Ops, jeg smurte tetre olje på min sønn med q-tips uten å fortynne det. Vil det skje noe da? Molluskene er fortsatt ikke borte. Det skal blandes med olje eller bodykrem, men skal det tapes eller noe til å dekke over etter vi smører det på da? Vil gjerne har mer tips.

Luna skrev 16. april:

Hei! Ser at mange bruker forskjellige oljer mot dette her, men kanskje tran kan også hjelpe? Har i hvert fall lyst til å prøve den på min 2 årings jenta.

Carmen skrev 15. april:

Hei folkens, det er meg igjen. Lurer på når dere sier at mollusker blir borte, betyr det at til og med den harde hudskorpen forsvinner? Jeg har noen mollusker som jeg fikk klemt ut væsken og deretter bruker en blanding av tea tree olje og babyolje, men nå etter 2 uker er den harde hudskorpen fortsatt der. Hvordan kan jeg bli kvitt den? når den er fortsatt der betyr det at viruset er fremdeles der?

Charlotte skrev 12. april:

Min jente på snart 4 år er også plaget av molusker under armene. Prøvd tetresalve nå i et par dager og ser bedring. Men nå har det gått hull på mange, så da svir det veldig når jeg skal smøre henne. Idag måtte jeg vaske det av igjen pga. hun ble hysterisk. Hun er også litt rød irritert rundt området pluss at hun er irritert i humøret også, sint å sur å vrang. Det pleier hun ikke å være, utenom når det er tenner på gang og det er det ikke. Noen flere som har merket sinte barn i sammenheng med dette?

Renèe skrev 10. april:

Moluskene er veldig smittsomme, hvis du klemmer på molusken får du ut et lite hvitt korn, det er denne som smitter. Husk å vask hendene godt. De er smertefulle å klemme på, så det beste er å smøre med utblandet teatree olje hver dag til de er borte. Obs: Slutter du å smøre før alle er vekk, kommer de på nytt. Husk: 1/2 part med eteriske dråper (teetree)olje i forhold til baseoljen. Eks. 15 dråper teetree olje i 30 ml. druekjerneolje. Syns du dette er vanskelig, kan du ta kontakt med en aromaterapeut som kan lage blandingen ferdig til deg.

Carmen skrev 29. mars:

Har fått et par stykker på fingrene. Har vært veldig bekymret på hvordan det vil gå med meg, men jeg håper at tipsene vil virke. Takker for dem.

Maja skrev 25. mars:

Jeg har nok fått molusker på innsiden av lårene. Jeg er over 50 år, men det ser slik ut. Hva gjør jeg?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...