Molusker - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om molusker.

L skrev:

Jenta mi på 5 år hadde mollusker over store deler av kroppen i flere måneder. Da jeg forsøkte å klemme ut en spredde den seg, slik at hun fikk mange i det området. Prøvde med å tynne ut tetre olje med druekjerne olje, 5 dråper på 10 ml druekjerne olje. Hadde det på med q-tips. Det hjalp, men var grisete, det kom lett på huden rundt også. Kjøpte så en tetre stick på Body shop, hadde på om kvelden, og nå er endelig alle vekk. Det er viktig å plastre over molluskene når det er like før de sprekker, for at de ikke skal spre seg.

B skrev:

Gutten min på 3 har hatt mollusker i 4 måneders tid nå. Har fått anbefalt zink-tabletter av fastlege. Dette har ikke funket for oss. Har nå søkt mye etter alternative bahandlinger på nettet, og funnet ut at endel har effekt av Medical-krem som man kjøper på helsekost. Jeg har brukt den i 2 dager nå, og allerede nå ser den ut til å tørke ut molluskene. Men hvis vi ikke blir kvitt dem nå, var det mange andre gode tips her.

Maya skrev:

Er en voksen kvinne som har hatt molusker på magen i flere år. Nå har jeg fått et tips om å bruke kremen Spenol. Det har hjulpet kjempebra og moluskene er så godt som borte nå. Billig og effektivt råd. Hadde ingen effekt av tetreolje.

Jente 28 skrev:

Takk for mange tips. Jeg har utrolig mange, over 100, mellom brystene. Gjør det veldig pinlig å gå med noen som helst slags utringning, og det er også mange på ryggen min. (Men dem ser jeg jo ikke så godt selv). Mange står skikkelig ut, og det klør. Hadde ingenting som barn. Var hos hudlege for 2 år siden og fikk klippa bort de som sto mest ut, men arrene har blitt hvite og stygge, og det er fortsatt mange igjen. Ingen kur, sa hudlegen. Nå skal jeg jommen shoppe ting.

Østfoldjente skrev:

Har ei datter på 3 år, som har fått mange molusker. Har hørt at man kan klemme de ut, men noen som vet om det blir arr?

Jente på 12 år skrev:

Heisann! Jeg hadde kjempe masse molusker på beina før. Men jeg drev og klemte på dem, det gjorde kjempe vondt. Men her er ett godt råd: Ikke klem på dem. Du får arr etterhvert, jeg har masse arr på beina mine. Jeg har noe på armene og i ansiktet mitt. Det er ikke molusker. Jeg og mamma dro til hudlege for å finne ut hva det var. Til og med han visste ikke hva det var. Det har spredd seg masse i ansiktet mitt. Det ligner kviser, men det er ikke kviser. Jeg har prøvd masse salver, kremer osv, men ingenting har hjulpet. Kan noen vær så snill og fortelle om dere har sett det før, eller hva som kan hjelpe for å få de vekk?

Maren skrev:

Jeg har vært plaget av molusker en god stund, så kontaktet jeg en lege og han sa at man kunne drikke camomille te (3 ganger om dagen i 3 uker). Jeg har prøvd det, og det funke helt suverent.

Jente 14 år skrev:

Jeg har mange molusker på lårene, men skal prøve tea tree olje. Håper det er like effektivt som dere andre sier, for det er litt flaut å sitte med dem på stranda.

Virus skrev:

Hei, Har fått anbefalt Hydrogenperoksid naf 3 % til å rense dette med (og stikke hull på de, med steril nål el.) Dette får man kjøpt reseptfritt på apoteket. Rens godt. Vaske hendene. Det er anbefalt av hudspesialist. Lykke til!

Sommer skrev:

Noen som vet om man kan få vaksine mot mollusker? Jeg hadde et par stykker på kroppen som jeg i uvisshet klødde på. Nå venter jeg på deres avkom. Spennende å se hvor de havner. Jeg er så lei av disse gledesdreperne. Jeg blir veldig lei meg, føler meg hjelpeløs og blir helt medtatt av dette. Det verste er å leve i uvissthet på hvor den neste vil dukke opp og redsel for arrene de vil etterlate.

JC skrev:

Min datter på 6 har det samme. Hun var hos sin far en dag, da hadde han iset ned en på ryggen på henne. (kjøpte visst sånn is-sett på apoteket) for vorter da, vel å merke. Nå ser det ikke ut. Det sprer seg og verker skikkelig. Jeg har bestilt legetime nå. Jeg hater at folk leker leger når de ikke har peiling.

Alexandra skrev:

Min minste hadde mollusker i vinter da hun var rett over året. Små kviser på brystkassen og inne på armene. Jeg klep de bare vekk etter hvert som de kom, men måtte ta skikkeli tak for å få ut alt. Lettest var det etter bad, de forsvant utpå vårparten.

3 barnsmor skrev:

Min datter på 7 år har hatt molusker i 6 mnd nå, de har ikke blitt borte av seg selv, nå klemmer vi de ut. Det gjør vondt, men håper det hjelper. Vi smører også med aloe vera gel. Mine to andre døttre har ikke blitt smittet.

Varighet.... skrev:

Ser flere som skriver at det varer fra 6 mnd til 1 år, jeg har da fått beskjed at man kan ha de så lenge som i 3år.

Trenger flere tips skrev:

Hei, min jente på snart 4 år har hatt molusker i 7 mnd nå, vi har prøvd jojobaolje, og aloe vera, og masse annet, ingenting ser ut til å ta knekken på de. Hun har mye vondt da de noen ganger faller av og de blør. Legen sa siden hun har atopisk eksem er hun kanskje mer mottakelig. Hun har sikkert 100-150 stk. på mage, armer, ben og rygg. Hun plages veldig, synes det hørtes ille å bruke embla og skjære av så mange? Hun får flere hele tiden, så jeg håper noen kan hjelpe meg.

Liv skrev:

Jeg har en datter på 11 som har hatt tre store molusker på ene leggen. Vi stakk hull, smurte og bandasjerte. De forsvant, men de etterlot seg tre store brune flekker rett under huden. Som svært store fregner. Kan disse fjernes?

Carmen skrev:

Hei folkens, for å bli kvitt de harde hudskorper som ble igjen etter at jeg fikk klemt ut væskene av mollusker, brukte jeg en blanding av jojobaolje (4ml) og tea tree olje (3 dråper). Jeg renset de harde hudskorper med denne blandingen med en q-tips og smurte deretter over med et tynt lag av salven, salisylsyre NAF med 2% vaselin (apotek). Tapet dem over for ikke å smitte andre kroppsdeler. Dette gjorde jeg hver dag i ca. 2 uker. nå er disse hersens harde hudskorper borte. Huden omkring dem var litt løst så jeg tok en tannpirke og pirket opp resten av mollusker. Det var en deilig følelse. En måned intens behandling med rensing og smøring har nå endelig gitt resultat. Nå renser jeg den nye huden med antibac og deretter denne jojobaoljen blandingen for å sikre at jeg får kvitt resten av viruset om de fortsatt er der. Ønsker alle et vellykket resultat og god bedring!

Hanna skrev:

Hei jeg hadde noen kviselignende, kuler på leggen som var vonde og vanskelige å klemme, og jeg gjetter at disse var molusker. Jeg hadde prøvd ulike salver (bl.a. Pyrisept og klorhexidyn?) men jeg prøvde en salve, Brulidine, som apotekaren anbefalte, og kvisene som hadde plaget meg i månedsvis forsvant på noen dager. Jeg anbefaler å prøve dette hvis man trenger råd.

Marianne skrev:

Fikk Thuja Occidentalis 10% salve fra vår homeopat. Smurte det på molluskene til min 3 år gamle gutt. Det stoppet umiddlebart spredningen, men fjernet dem ikke.

Renèe skrev:

Tetre olje er ikke bra og smøre ufortynnet på huden. Det skjer nok ikke noe, men det er ikke bra og kan skade over lengre tid eller for mye på huden på en gang. Du trenger ikke tape eller dekke over men smør hver dag etter oppskriften 5 dråper tetre i 10 ml.druekjerneolje.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Atopisk eksem

Etter mange år i villrede og fortvilelse av atopisk eksem, fant jg en god løsn...

Kløe

Det er ikke helt sant, jeg prøvde dette hjemme, men det ble ingen forandring....

Halsbrann

Lovehearts fungerer utmerket mot halsbrann....

Urinsyregikt

Fellesnevneren for mat man med urinsyregikt bør unngå er alt som inneholder pu...

Halsbrann

Etter å ha lest mange av kjerringrådene og i tillegg rådene til Dr. Fedon Lin...