Molusker - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om molusker.

Meg skrev:

Jeg har nå kjøpt inn tetreolje, men vet ikke hvordan jeg skal bruke den. Skal den tynnes ut? for dette er ren tetreolje. Og isåfall hvilke forhold? og går det med vann fra kranen, eller burde jeg ha kokt vann?

Hmmm skrev:

Noen andre som har prøvd med peppermynteolje?

Malin skrev:

Prøv Elisabeth Arden 8 hour cream, fungerer veldig bra! Utrolig krem som er bra mot mye rart. :-)

:) skrev:

Bruk peppermynteolje fra helsekostforretning, fukt en q-tips med oljen og smør inn moluskene, dette demper kløen og fjerner moluskene. Oljen er helt ufarlig.

Lisbeth skrev:

Har fulgt rådene med tetreolje på min datters molusker og som hun har vært plaget med i mange år. DET HJELPER! Etter bare 2 netter har antall molusker blitt redusert fra 24 stk. til 9. Om kvelden har vi brukt tetreolje og om dagen bruker vi alovera. Vi har verken klemt eller skrapt på blemmene, noe som gjør veldig vondt.

Kiez skrev:

Hadde molusker når jeg var mindre, vi åpnet selve greia, og tok ut de hvite kornene på innsida. Smertefullt, men effektivt!

Jente 5 år skrev:

Har ei jente på 5 år som har massevis av mollusker, både på magen, bak på lårene og under armen. Det blir bare mer og mer,og de klør litt. Jeg skal prøve noen av tipsene her.

Dame skrev:

Lurer på om denne tetreoljen kan brukes på småe barn, har ei lita jente på 1 år som plages av molusker. Skulle gjærne vist hva som virket best av alle disse kjærringrådene!

Tor skrev:

Huff, molusker. Jeg er en gutt på 20 år som har masse av disse greiene og jeg blir ikke kvitt de. Mine befinner seg i nakken, langs hårfeste og litt oppover. Jeg har hatt de i minst 2 år og blir ganske oppgitt over å stadig lese at de forsvinner etter 6 mnd/1 år. Stemmer sikkert som regel, men ikke med meg. Har vært hos hudlege for å få de skrapet bort. Hennes reaksjon da jeg viste de fram var "Oi!" Hun hadde aldri sett så mange før. Snakk om å få en som er fortvila over situasjonen til å føle seg vel. De ble skrapet bort, noe av det mest smertefulle jeg har vært med på, og det blødde noe fryktelig. Faktisk så mye at det ble veldig ubehagelig, og jeg har ingen problemer med å se blod. De har nå kommet tilbake og jeg er lei av å våkne med blod på puta etter å ha klort de opp om natten. Prøver å la være å klø, men det er fryktelig vanskelig. Skal prøve noen av tipsene her så får vi se, har jo ikke noe å tape.

Oslo skrev:

Vår datter på 3 hadde masse under den ene armen og hele siden nedover. Smurte moluskene inn med alovera gel 98/99%. Moluskene forsvant.

Annie skrev:

Til Jente16: Jeg mener man kan få kjøpt det på apoteket.

Jente16år skrev:

Jeg har molusker på høyre arm. Det kommer bare flere og flere. Jeg har lyst til å prøve ut om tetre olje hjelper på meg. Er det noen som vet hvor man kan få tak i tetre olje?? Håper på svar :)

Moss skrev:

Hei, jeg tror nok at uansett hva du prøver så må det være i samråd med lege. I allefall i ditt tilfelle så ville jeg ikke ha prøvd noe uten at en lege har gitt sitt syn på saken. Husk at det som står her er stort sett skrevet av ufaglærte og ikke noen som har studert medisin.

FredrikstadGutt skrev:

Hei, Jeg er nyretransplantert og bruker mange medisiner i forbindelse med trasnsplantasjonen. Medisiner skal holde immunforsvaret mitt nede slik at kroppen ikke skal frastøte den nye nyren. Nå for ca. 1år siden fikk jeg molusker på kroppen. Det begynte med armen men nå har jeg det på hele kroppen, må være over 200 av dem! Nyre legene mine sier at de forsvinner med tid, jeg har også være hos en hudlege som sa det samme. Men nå har det gått et år og det har blitt bare verre. Tror dere at jeg kan bruke noe av det som er nevnt over for moluskene? Eller er det noe annet siden jeg er nyrepasient? Alle tips blir satt hjertelig pris på!

Mn skrev:

Min sønn på 10 hadde overkroppen full og litt på bena. Prøvde å klemme dem ut men det var smertefullt. Så fikk jeg tips om en salve som heter ASSELLI. Den kjøpes på apoteket og er en sårsalve. Brukte den i ca 1-uke og alle var vekke. Men det er lurt å få dem til å blø for da oppdager kroppen viruset og begynner å lege ..

BR skrev:

Vi gikk til legen med datteren vår - fikk beskjed om å smøre på en salve som heter Brulidine. Den hjelpte ikke. Så etter noen uker kom jeg over en et tips om å bruke kosttilskuddet Remasan. Vår datter er 3,5 år, hun fikk en kapsel morgen og kveld rørt ut i appelsin juice. Etter 14 dager var moluskene borte.

P. skrev:

Hei, jeg har ikke plaster på og det går bra, de er snart borte. Jeg tror vi har brukt det i 4 dager nå, må kanskje ha det på en eller to dager til.

P. skrev:

Hei, må man ha plaster eller noe sånt for å holde tetre oljen på molluskene på plass? Er det like effektivt hvis man ikke har noe plaster på molluskene bare tetre olje.

J.b. skrev:

Inni moluskene er det en liten hvit "kule", klem den ut nesten som en kvise,men ta tak litt dypere,- slik at du får tak "under" kula.. Slik gjør legen det, bare at de bruker en "dings" og trykker/gnir. På seg selv eller egne barn er det bare å klemme de ut med fingre/negler.-dette er mye mer effektivt enn legens måte Det kan blø litt når du har fått den ut, tørk vekk med papir el.l., det kan kankje smitte... Husk å være forsiktig, moluskene sitter helst på veldig ømfindtlige steder..

Tonje skrev:

Jeg har fått tips om at innsiden av bananskall skal være veldig effektivt. Legg det på moluskene, tape det fast eller lignende, og ha det natten over, hver natt til de er borte. Det går visst fort...

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...