Molusker - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om molusker.

Tee tre olje skrev:

Vær litt forsiktig. Denne er sterk og nå har sønnen min fått litt rød og sår hud. Men han har mistet noen molusker. Det virker som denne tørker de ut. Skal prøve asselli og jojobaolje.

Mamma til 3 barn skrev:

Jenta mi på 8 år fikk disse vannvortene første gang våren for 1 år siden. Legen satte diagnose molusker. Fikk beskjed om at de går bort av seg selv, men det kunne gå en stund. Måtte prøve å ikke smitte seg selv. Virus. Disse ble riktignok borte i løpet av vinteren, men blusset for fullt opp igjen i løpet av skoledagen i går.

Stakkars, hun var desperat etter å dusje i tro om at hun kansje kunne vaske dette bort. Ca: 40 struttende molusker hadde poppet ut på armene, i nakken, ryggen og magen. Noen få på bena. Lillebror, storesøster og mamman fikk også en dose sist gang, men bare noen få. Det klør jo også i perioder. Ekkelt er det jo også.

Vi ser at flere har gode resultater med tetre olje, og har en bestemor som besitter det meste av slike alternativer. Vi smurte på en fortynnet blanding i går kveld, og allerede i dag ser det ut til å ha roet seg. Vi rapporterer hver dag framover nå, så følg gjerne med. Dette vil vi jammen ikke gå med i flere år. Takk for en super side, som hjelper oss til et bedre liv.

Mo9ca skrev:

Min sønn på 4 år har fått mange molusker, i armhulen, nedover magen, i lysken og nedover den ene foten. Var på apoteket og kjøpte teatree-olje og Jordnøtt-olje. Er det noen som vet blandingsmålene på dette?

Anette skrev:

Min datter hadde molusker i lang tid, de vesket og spredde seg mer og mer. Vi startet med ren flytende råmelk / colostrum, drakk 2 spiseskjeer hver dag. Etter 10 dager tørket de inn. Det viser seg at råmelk dreper mange virus, også barneviruset molusker. Moluskene har vi ikke sett mer til.

Merete skrev:

Gå til homopat. Der fikk jeg medisin som hjalp.

Sios skrev:

Kjenner en liten pike som har molusker i beskjeden grad i knehasen. Hun anbefales å fjerne dem kirurgisk pga at hun plages når hun sitter på stoler som gnager borti. f.eks. under måltid mm. Ellers har hun det bra med sine molusker.

Erika skrev:

Jeg følger opp spørsmålet til susanne. Smitter molusker lett til andre? Jeg har fått ny partner, og har selv noen små molusker ved underlivet. Ikke særlig morsomt å smitte en ny kjæreste med kjipe molusker. Skal forøvrig teste te tre-olje (tiltross for advarsler). Ringte akkurat nærmeste apotek og de selger noe som heter Milaluka, og da kan det jo ikke være ulovlig?

Elki skrev:

Til alle dere som vil prøve tetre olje. Ikke gjør det. Dette er nå forbudt og selge på apotek da nye undersøkelser viser at dette er kreftfremkallende. Var selv i gang med og prøve dette på min 7 år gammle datter men fikk beskjed da om at dette er kreft fremkallende.

Susanne skrev:

Kan man smitte molusker over på andre?

S skrev:

Jeg har hatt det før. Et annet tips jeg bruker er å smøre masse fuktighetskrem på det stedet. Etter 2 dager er de borte. Jeg har ikke den plagen mer.

3-barns mor skrev:

Fastlegen vår har anbefalt sinkpasta på mollusker. Noen som har erfaring med dette?

13 år skrev:

Jeg har molusker bak i ryggen og det er kjempe plagsomt. Jeg har veldig mange og prøver å skaffe tips. De eneste tipene her er som sagt tea tree olja og aloe vera. Men hvor får man skaffet seg den oljen nå? Hvordan bruker man aloe veraen? Er det samme hvilken aloe vera gele vi bruker? Skal den bare smøres på og tørkes? Håper på svar.

15 år skrev:

Jeg har mangen sånne, og skal prøve tetre olje, men er det noen andre ideer med og få de vekk?

Woa skrev:

Jeg hadde mollusker i sommeren 2007. Jeg var i Montenegro og der leide vi et hus av en gammel dame. Hun la merke til molluskene ved halsen min og sa at jeg burde prøve å fjerne de med melken fra fiken. Det var fra fikentreet, og når du dro dem, kom det hvit væske fra det. Det tok du på molluskene og det hjalp. Det svir og klør litt,da. Min søster hadde samme problem og ble kvitt en liten vorte.

Sara skrev:

Mor til 5 åring jente, jeg har brukt både Tea tree olje, Aloe Vera gele og det gikk veldig fint.

Stine skrev:

Har en datter på 5 og en sønn på 3 som har molusker. De går i barnehage hvor det er mange barn med molusker. Hvis det er veldig smittsomt vil det jo da aldri ta slutt. Når moluskene er hvite prøver jeg og klemme de, men det er en evig kamp i og med at det er så vondt for de. Når jeg har fått ut det hvite, så vet jeg at de blir borte på den plassen ivertfall.

Gutt skrev:

Jeg er 17 år og har mange molusker rundt og på kjønnsorganet. Har hatt de i over et år nå. Noen som har noen gode råd?

Stine skrev:

Har i dag ringt omtrent Norge rundt for å få tak i tetreolje. Det er etterhva jeg har fått beskjed om blitt ulovlig å selge i Norge. På helsekostbutikken sa de at det hadde blitt forbudt fordi det faktisk var noe som virker. Tetreolje får man i helsekostbutikker i Sverige så nå setter vi kursen mot Nordby kjøpesenter for nå har vi prøvd alt annet så dette er omtrent siste utvei.

Marit skrev:

Min sønn på 7 har hatt molusker i 2,5 år nå. Vil svært gjerne prøve råd med tetre-olje, men det er bare det at enkelte molusker sitter kinkig til: en i øyekroken og flere i rompeåpningen. Litt sårbare steder. Går det an å bruke tetreolje der?

Miriam skrev:

Min frøken på snart 5 år har hatt molusker i over 1 år. Det er mellom lårene, under knærne, under armene og ned til albuen. Har også kommet noen i rompeområdet. Siden det er så mange, får vi ikke skjært de bort eller satt på plaster. Hun har også en del eksem som klør på disse stedene, og da blir moluskene verre, betente og vanskelig.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...