Vond hals - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vond hals.

Wizard skrev:

Drikk kaldt vann med litt presset sitron og salt.

Mao skrev:

Mye fine tips her, når det kommer til hva som funker for DEG er en annen sak. For noen så funker faktisk melk og honning, men kanskje ikke for andre. Jeg selv holder meg unna melkeprundukter i perioden jeg er syk, mens min søster heller inn på de. Hvis du vil bli frisk så prøver du disse tipsene nedenfor:

Hvis du røyker, prøv og ikke røyk så mye.

Ida skrev:

Isbiter og kaldt vann er det som hjelper!

7.klassing skrev:

Jeg har fått melk med honning i, eller honningmelk siden jeg var liten. Jeg har alltid syntes det er kjempegodt. (noen ganger lager jeg det bare fordi det er godt). Om det hjelper eller ikke er jeg litt usikker på, men har alltid blitt fortalt at det virker og tror det bare hjelper på en hvis man tror det funker.

Tassen skrev:

Prøv å blande tannkrem med vann, rør det rundt i ett glass for så å gurgle det. Dette hjalp for meg.

Anniiii skrev:

Pappa sier det ikke virker og jeg klarer ikke snakke engang, men en teskje honning og varm bær eller urtete virker. Drikk 4 kopper pr dag. Jeg har så vondt at jeg snart begynner å gråte og jeg klarer ikke å svelge spyttet mitt engang, hjelp meg.

Uff skrev:

Ikke drikk varm melk med honning om du har vondt i halsen pga slim. Melk stimulerer slimdannelsen. Drikk heller te med honning. Melken funker bra om du har tørrhoste da.

Justin skrev:

Det fungerer på den måten at det smører halsen. Annet godt alternativ er fløteis. Dersom man hoster mye så vil du merke at begge disse tingene hjelper. Du må ikke tro at det er noe som vil gjøre deg frisk, men det vil lindre smerten neste gang du hoster.

Noen skrev:

Jeg tviler nå litt på teorien om at dette hjelper. Eneste som kan hjelpe med det er varmen som lindrer den såre halsen. Jeg tror det fungerer bedre med vann og honning pluss litt sitronsyre som mange andre har skrevet.

Bieber skrev:

Skal man drikke grønn te?

Janne skrev:

Har dere noen tipps til den 11 årlige datteren min? Hun har veldig vont i halsen.

Lise skrev:

Jeg har sykt vont i halsen men ingenting av dette dere sier fungerer.

Smula skrev:

Jeg har en stesønn som har mye vondt i halsen. Han er 17 år. Jeg trodde at når man har hovne mandler så er det vansklig å spise, men han spiser hele tiden og klager ikke over at det gjør vondt

LK skrev:

Jeg har veldig vondt i halsen. Klarer ikke å svelge helt og kan nesten ikke snakke. Jeg vil gjerne ha noen forslag hva jeg kan gjøre. Har så utrolig vondt. Jeg vil ikke være sånn når jeg skal på skolen.

Anisha skrev:

Skal prøve nå, jeg har så vondt.

Kjerring skrev:

Ingenting hjelper. Jeg har veldig vondt i halsen nå og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Dommeren skrev:

Så bra at alle er enige. Gjør det mye lettere for meg å vite hva jeg skal gjøre.

Linn skrev:

Melk gjør vondt verre når du er syk, at det hjelper er bare tull. Det som skjer er at slimet blir seigere og varmen gjør at bakteriene stortrives. Det som virker er å koke opp noen liter vann med frisk ingefær (jo mer, jo bedre). La dette avkjøle seg og sett i kjørleskap, drikk dette utover dagen, gjerne med isbiter i. Kald drikke dreper det gode miljøet bakteriene har i halsen.

Fjell skrev:

Gurgle saltvann, bland det sånn passe salt.

Sara skrev:

Jeg har veldig vondt i halsen. Det føles som om mandlene eller noe slikt har hovnet. Det er sikkert en halsbetennelse. Men jeg trenger hjelp nå. Jeg skal synge en sang som er veldig lys(tonen) om 3 timer og er håpløs. Kan noen vær så snill og hjelpe meg? Jeg trenger svar nå. Råd eller sangøvelser som hjelper.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...