Vond hals - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vond hals.

Noen skrev 13. mai:

Jeg tviler nå litt på teorien om at dette hjelper. Eneste som kan hjelpe med det er varmen som lindrer den såre halsen. Jeg tror det fungerer bedre med vann og honning pluss litt sitronsyre som mange andre har skrevet.

Bieber skrev 23. april:

Skal man drikke grønn te?

Janne skrev 23. april:

Har dere noen tipps til den 11 årlige datteren min? Hun har veldig vont i halsen.

Lise skrev 18. april:

Jeg har sykt vont i halsen men ingenting av dette dere sier fungerer.

Smula skrev 09. april:

Jeg har en stesønn som har mye vondt i halsen. Han er 17 år. Jeg trodde at når man har hovne mandler så er det vansklig å spise, men han spiser hele tiden og klager ikke over at det gjør vondt

LK skrev 04. april:

Jeg har veldig vondt i halsen. Klarer ikke å svelge helt og kan nesten ikke snakke. Jeg vil gjerne ha noen forslag hva jeg kan gjøre. Har så utrolig vondt. Jeg vil ikke være sånn når jeg skal på skolen.

Anisha skrev 03. april:

Skal prøve nå, jeg har så vondt.

Kjerring skrev 31. mars:

Ingenting hjelper. Jeg har veldig vondt i halsen nå og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Dommeren skrev 20. mars:

Så bra at alle er enige. Gjør det mye lettere for meg å vite hva jeg skal gjøre.

Linn skrev 04. mars:

Melk gjør vondt verre når du er syk, at det hjelper er bare tull. Det som skjer er at slimet blir seigere og varmen gjør at bakteriene stortrives. Det som virker er å koke opp noen liter vann med frisk ingefær (jo mer, jo bedre). La dette avkjøle seg og sett i kjørleskap, drikk dette utover dagen, gjerne med isbiter i. Kald drikke dreper det gode miljøet bakteriene har i halsen.

Fjell skrev 28. februar:

Gurgle saltvann, bland det sånn passe salt.

Sara skrev 27. februar:

Jeg har veldig vondt i halsen. Det føles som om mandlene eller noe slikt har hovnet. Det er sikkert en halsbetennelse. Men jeg trenger hjelp nå. Jeg skal synge en sang som er veldig lys(tonen) om 3 timer og er håpløs. Kan noen vær så snill og hjelpe meg? Jeg trenger svar nå. Råd eller sangøvelser som hjelper.

Halvdau skrev 15. februar:

Prøve varm melk med honning i, men jeg utstår ikke honning, og kasta opp. Slimet kom jo ut, men uff, så vondt det gjør i halsen.

Line skrev 24. januar:

Spis is, masse is. Da dreper du bakteriene.All varm drikke formerer bakteriene og halsen blir verre.

Nissen skrev 12. januar:

Apoteket har noe som heter Silomat hvor man kun tar ca 10-20 dråper om gangen. Det smaker drit, men bedøver halsen slik at kløen forsvinner og dermed raspes ikke halsen opp av hosting ol.

Vegard skrev 12. januar:

Mye rare innlegg her. Kjerringråd er et råd som ikke nødvendigvis virker på alle. Varm melk med honning smører halsen og svelget enten dere vil eller ei. Om det ikke virker med en gang, så vær mer tålmodig. Kanskje du har en litt værre sår/betent hals og trenger mer tid på å lege den. Jeg personlig synes også ricola sukkerfri tabletter hjelper mest. Lettere å hive i seg det enn å drasse rundt med primus, melk, kjele og honning.

Frisk på under 50 lapp skrev 27. desember:

Bruk listerin munnskyll. Gurgle den i 30 sek. 1 til 5 ganger om dagen. Det kommer ann på hvor vondt du har i halsen. Lykke til, det hjelper.

Mg skrev 19. desember:

Hei Skapheksa. Jeg prøvde det du sa. Det gjør så sinnsykt vondt den der sitronen, hvordan kan det være bra for halsen? Skal se om det går i løpet av dagen. Takk for tipset, har faktisk prøvd alt, og gir snart opp.

Line skrev 09. desember:

Jeg har skamvondt i halsen, klarer ikke og svelge. Hva skal jeg gjøre? Mormor sa også til meg, ta ull-skjerf rundt halsen. Det hjelper.

Emma, 14 skrev 08. desember:

Hei! Jeg har testet både te og melk med honning, ingen av delene funker, men melk og honning smaker godt. Jeg nekter å ta vann med salt i for det smaker vondt. Jeg skal prøve med kalde ting.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...