Vond hals - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om vond hals.

Halvdau skrev:

Prøve varm melk med honning i, men jeg utstår ikke honning, og kasta opp. Slimet kom jo ut, men uff, så vondt det gjør i halsen.

Line skrev:

Spis is, masse is. Da dreper du bakteriene.All varm drikke formerer bakteriene og halsen blir verre.

Nissen skrev:

Apoteket har noe som heter Silomat hvor man kun tar ca 10-20 dråper om gangen. Det smaker drit, men bedøver halsen slik at kløen forsvinner og dermed raspes ikke halsen opp av hosting ol.

Vegard skrev:

Mye rare innlegg her. Kjerringråd er et råd som ikke nødvendigvis virker på alle. Varm melk med honning smører halsen og svelget enten dere vil eller ei. Om det ikke virker med en gang, så vær mer tålmodig. Kanskje du har en litt værre sår/betent hals og trenger mer tid på å lege den. Jeg personlig synes også ricola sukkerfri tabletter hjelper mest. Lettere å hive i seg det enn å drasse rundt med primus, melk, kjele og honning.

Frisk på under 50 lapp skrev:

Bruk listerin munnskyll. Gurgle den i 30 sek. 1 til 5 ganger om dagen. Det kommer ann på hvor vondt du har i halsen. Lykke til, det hjelper.

Mg skrev:

Hei Skapheksa. Jeg prøvde det du sa. Det gjør så sinnsykt vondt den der sitronen, hvordan kan det være bra for halsen? Skal se om det går i løpet av dagen. Takk for tipset, har faktisk prøvd alt, og gir snart opp.

Line skrev:

Jeg har skamvondt i halsen, klarer ikke og svelge. Hva skal jeg gjøre? Mormor sa også til meg, ta ull-skjerf rundt halsen. Det hjelper.

Emma, 14 skrev:

Hei! Jeg har testet både te og melk med honning, ingen av delene funker, men melk og honning smaker godt. Jeg nekter å ta vann med salt i for det smaker vondt. Jeg skal prøve med kalde ting.

Inge Fær skrev:

En stor kopp med ingefær i skiver, 1 ss honning, 2 doc'halslinser (lakris), kokende vann og en dæsj nykværnet pepper. Men viktigst av alt: troen på at det funker. Placebo er nåtidens aller beste medisin.

Hege skrev:

Noe mer som hjelper? Kan ikke noen si meg noe mer som kan hjelpe meg.

Monica skrev:

Jeg har så inni granskogen vondt i halsen. Har prøvd å sutte på en teskje med honning. Det lindrer litt. Jeg er faktisk så tett at jeg kjenner ikke honningsmaken en gang. Det anbefales. Jeg hoster litt så det er sikkert sterkt.

Ole skrev:

Har prøvd alle råd her og ingen har hjulpet. Men dette hjalp: Kjøp Hydrogenperoksid NAF 3%(Vannstoff) på apoteket og ha en teskje i et glass vann og gurgle om kvelden. Neste morgen er halsen bedre. Det fungerer for meg hver gang.

Kent skrev:

Iskrem og yougurt virker bra. Det bruker jeg.

Doni skrev:

Å spise sitron hjelper mot sår hals.

Gode tips skrev:

Du kan kjøpe noe som heter doc halslinser med lakrissmak. De fungerer bra på meg.

E.G skrev:

Jeg synes at varm sterk solbærtoddy med ingefær (krydder) lindrer på den såre halsen slik at det blir litt bedre en stund.

Vondt i halsen skrev:

Har sykt vondt i halsen, spesielt når jeg svelger. Prøvde ut dette med salt, og det funket ikke. Må nok til legen i morgen. Jeg har også sugd opp to brett med halslinser, men det hjelper svært lite.

Tonje skrev:

Hete/kulde sjokk for halsen funker ofte bra for meg iallefall. Feks. en kopp varm tomatsuppe e.l. først, deretter rett over på en is. Det skal vanligvis ta knekken på bakteriene du har i halsen. God bedring, sjuklinger.

Martine skrev:

Dette fungerer ikke. Jeg hadde kyssesyken en liten tid tilbake og trodde først det var en halsbetennelse. Så jeg satte i gang med å drikke varme drikker, noe som gjorde halsen dobbelt så ille. Dere må ikke en gang finne på å drikke melk, for da får dere mer og tykkere slim.

Lollipop og vann er det jeg anbefaler. Jeg lå en uke uten å kunne svelge mitt eget sikkel engang, og det er det eneste som hjelper. Kalde ting lindrer. Vond hals er utrolig frustrerende, men man må bare ta tiden til hjelp, sove masse, drikke vann, spise kaldt og slappe av.

Norway skrev:

Noen ganger er den beste medisinen mot sår hals: Nok søvn! Med nok søvn blir immunforsvaret sterkere og man både forebygger og blir fortere frisk.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...