Vond hals - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om vond hals.

Lise skrev:

Jeg har sykt vont i halsen men ingenting av dette dere sier fungerer.

Smula skrev:

Jeg har en stesønn som har mye vondt i halsen. Han er 17 år. Jeg trodde at når man har hovne mandler så er det vansklig å spise, men han spiser hele tiden og klager ikke over at det gjør vondt

LK skrev:

Jeg har veldig vondt i halsen. Klarer ikke å svelge helt og kan nesten ikke snakke. Jeg vil gjerne ha noen forslag hva jeg kan gjøre. Har så utrolig vondt. Jeg vil ikke være sånn når jeg skal på skolen.

Anisha skrev:

Skal prøve nå, jeg har så vondt.

Kjerring skrev:

Ingenting hjelper. Jeg har veldig vondt i halsen nå og aner ikke hva jeg skal gjøre.

Dommeren skrev:

Så bra at alle er enige. Gjør det mye lettere for meg å vite hva jeg skal gjøre.

Linn skrev:

Melk gjør vondt verre når du er syk, at det hjelper er bare tull. Det som skjer er at slimet blir seigere og varmen gjør at bakteriene stortrives. Det som virker er å koke opp noen liter vann med frisk ingefær (jo mer, jo bedre). La dette avkjøle seg og sett i kjørleskap, drikk dette utover dagen, gjerne med isbiter i. Kald drikke dreper det gode miljøet bakteriene har i halsen.

Fjell skrev:

Gurgle saltvann, bland det sånn passe salt.

Sara skrev:

Jeg har veldig vondt i halsen. Det føles som om mandlene eller noe slikt har hovnet. Det er sikkert en halsbetennelse. Men jeg trenger hjelp nå. Jeg skal synge en sang som er veldig lys(tonen) om 3 timer og er håpløs. Kan noen vær så snill og hjelpe meg? Jeg trenger svar nå. Råd eller sangøvelser som hjelper.

Halvdau skrev:

Prøve varm melk med honning i, men jeg utstår ikke honning, og kasta opp. Slimet kom jo ut, men uff, så vondt det gjør i halsen.

Line skrev:

Spis is, masse is. Da dreper du bakteriene.All varm drikke formerer bakteriene og halsen blir verre.

Nissen skrev:

Apoteket har noe som heter Silomat hvor man kun tar ca 10-20 dråper om gangen. Det smaker drit, men bedøver halsen slik at kløen forsvinner og dermed raspes ikke halsen opp av hosting ol.

Vegard skrev:

Mye rare innlegg her. Kjerringråd er et råd som ikke nødvendigvis virker på alle. Varm melk med honning smører halsen og svelget enten dere vil eller ei. Om det ikke virker med en gang, så vær mer tålmodig. Kanskje du har en litt værre sår/betent hals og trenger mer tid på å lege den. Jeg personlig synes også ricola sukkerfri tabletter hjelper mest. Lettere å hive i seg det enn å drasse rundt med primus, melk, kjele og honning.

Frisk på under 50 lapp skrev:

Bruk listerin munnskyll. Gurgle den i 30 sek. 1 til 5 ganger om dagen. Det kommer ann på hvor vondt du har i halsen. Lykke til, det hjelper.

Mg skrev:

Hei Skapheksa. Jeg prøvde det du sa. Det gjør så sinnsykt vondt den der sitronen, hvordan kan det være bra for halsen? Skal se om det går i løpet av dagen. Takk for tipset, har faktisk prøvd alt, og gir snart opp.

Line skrev:

Jeg har skamvondt i halsen, klarer ikke og svelge. Hva skal jeg gjøre? Mormor sa også til meg, ta ull-skjerf rundt halsen. Det hjelper.

Emma, 14 skrev:

Hei! Jeg har testet både te og melk med honning, ingen av delene funker, men melk og honning smaker godt. Jeg nekter å ta vann med salt i for det smaker vondt. Jeg skal prøve med kalde ting.

Inge Fær skrev:

En stor kopp med ingefær i skiver, 1 ss honning, 2 doc'halslinser (lakris), kokende vann og en dæsj nykværnet pepper. Men viktigst av alt: troen på at det funker. Placebo er nåtidens aller beste medisin.

Hege skrev:

Noe mer som hjelper? Kan ikke noen si meg noe mer som kan hjelpe meg.

Monica skrev:

Jeg har så inni granskogen vondt i halsen. Har prøvd å sutte på en teskje med honning. Det lindrer litt. Jeg er faktisk så tett at jeg kjenner ikke honningsmaken en gang. Det anbefales. Jeg hoster litt så det er sikkert sterkt.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...