Kjerringråd logo

Forkjølelse - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om forkjølelse.

Aishi skrev 2009-09-17:

Solhatt forbedrer imunforsvaret.

Urtefrik skrev 2009-11-10:

Det er mange gode urteteer som er til stor hjelp ved forkjølelse. Noen er hylleblomst, kamille-blomst, karve, lindeblomst, merian, nype uten frø, peppermynte, persille, salvie og timian. Legg et lokk eller et fat over koppen og la den stå å trekke i cirka 2-3 minutter. Slikk av lokket/fatet (mye av urtene fordamper, det er nødvendig å få med seg alt). Håper dette hjelper.

Katrine skrev 2010-01-04:

Jeg er forkjølet og har vondt i halsen. Jeg har prøvd to typer halspastiller, men de funker ikke i det hele tatt. Har prøvd det i to dager nå. Hvorfor funker det ikke? Jeg har prøvd:repsils honning, og Dent hals-lakris.

Jørgen skrev 2010-01-28:

Katrine: Prøv kamferdrops, det enkle er ofte det beste. Jeg fant en pose Brynild Gul Kamfer i hjemmet, og føler den fungerer utrolig bra mot sår hals.

Kjerringa skrev 2010-02-06:

Prøvde en gang varm melk med honning og to fedd hakket hvitløk. Hadde feber, tett og rennende nese og vondt i hodet og kropp. Det drepte alle bakterier og jeg kom meg på telttur dagen etter. Smaker utrolig vondt, men det gjør susen.

Martin skrev 2010-02-27:

Det begynte med lett hoste, og ble etter hvert litt slapp. Så begynte en ekstrem hoste. Jeg fikk sove rundt 3-4 timer hver natt (Oftest nær morngenen). Så kom en kraftig feber, dyna ble som en våt svamp, men jeg hadde tilfeller med ekstreme frysninger. Jeg drømmer om alt forferdelig også. Men nå hoster jeg 2-3 ganger hvert 5 minutt og når jeg hoster får jeg en ubeskrivelig smerte i brystområdet, noen som kan hjelpe meg?

Emme skrev 2010-08-08:

For vond hals, spis aloe vera, sånn plante. Ta et sånt blad, selv om det ikke smaker så godt, hjelper det utrolig mye.

Kristine skrev 2010-09-29:

Jeg har et veldig godt immunforsvar, men likevel sitter jeg hjemme nå. Jeg har hodepine ,hører nesten ikke meg selv snakke, ryggsmerter og klarer ikke gå mye pg.a smerter i hodet.

Hva kan jeg gjøre? Jeg vil bli kvitt det raskt og fort. Er det noe jeg kan spise eller drikke?

Jeg er jo bare tretten år, men har problemer med dette.

Moii skrev 2010-11-24:

Dette var veldig effektivt. Jeg følte meg bedre nesten med en gang. Det anbefales veldig fra min side.

Bianka skrev 2011-01-27:

Når jeg blir forkjølet starter kroppen på en måte sin egen renseprosess som går ut på at jeg blir tørst og drikker veldig mye, slik at væsken i kroppen min erstattes med nytt hele tiden. Dette pleier å hjelpe meg litt. Men nå har jeg nylig kommet gjennom hoste og sår hals-fasen og gått inn i nese-fasen som jeg kaller den. Nesa både renner og blir tett, har ikke sovet ordentlig på natta i flere dager. Har noen noen tips mot det som ikke er nesespray?

Julie skrev 2011-03-02:

Jeg blir så tørr i munnen om natta når er er forkjølet. Det er akkurat som om spyttproduksjonen går ned eller noe. Og leppene sprekker opp. Hjelper lite med leppepomade og å drikke vann. Våkner hele tida av at jeg er tørr. Noe man kan gjøre for å unngå dette?

Elena skrev 2011-05-26:

Det kommer an på hvordan syk du, f.eks har du vondt pga mandler bør du spise is, for å lindre hevelser. Men har du ikke mandler men er forskjøla, og har vondt hals (hvor det er vondt og svelge blant annet) anbefaler jeg STERKT og lage en suppe. Det jeg gjør, er at jeg heller i 2 teskje med malt ingefær, 2 spise skje sitron, ta i kylling, altså kylling strimler for å få smak, og hell oppi grønnsaker som f.eks paprika eller gulerøtter. Det hjelper aboslutt. Du blir jo ikke frisk etter 5 minutter. Men du vil merke det bra! gjennom dagen kan du prøve å spise halstabletter. Jeg anbefaler Rå melk eller repsils, den blå, mot nese og hals. Få i deg c-vitaminer og honning også. Håper dette hjalp, god bedring til alle dere syke der ute.

Charlotte skrev 2011-09-19:

Jeg passer ikke på det jeg spiser, i det hele tatt. Jeg liker ikke noe som kalles grønnsaker, men har ganske bra imunforsvar.

p skrev 2011-10-11:

Jeg er førkjøla tredje gangen på en måned? Jeg trener mye og spiser sundt. Hva feiler?

Thea skrev 2011-11-05:

Hvis noen har tett eller rennende nese så prøv Japansk Peppermynte olje. Bare sniff det fra flaska. Det funker mye bedre enn nesespray og man blir ikke avhengig av det som man kan bli med nesespray over lang tid.

Meg skrev 2011-11-06:

Jeg er kjempeforkjøla. Dette tar alltid inn på nesa, hals og hode. I går fikk jeg ikke sove pga. nesa. Jeg ville bare synke.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter forkjølelse

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere