Kjerringråd logo

Hårtap - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hårtap.

Nigga skrev 2009-03-17:

Hei alle sammen, bruk egg i håret når dere dusjer så mister dere aldri håret. Altså før dere begynner å miste hår.

Anne skrev 2009-04-20:

Laila: hvor mye har håre ditt vokst på 3 måneder med bruk av ølgjæra?

lillenøste skrev 2009-07-04:

Det finnes ølgjær tabletter også.

sissel skrev 2009-07-29:

For kvinner er det spesiellt ille å miste håret. Stress eller hormoner er visst den vanligste årsaken til håravfall. Til menn som mister håret: Vi kvinner bryr oss lite om det, bare dere har vett til å ikke lage hentesveis.

Ove skrev 2009-08-06:

Unngå varmt vann i hodebunnen. Jeg har vasket håret uten såpe og med kaldt vann i over 10 år og opplever gjenvekst av håret som var på vikende front.

Marii skrev 2009-12-04:

Jeg bruker en hårkur kjøpt på frisør. Den hjelper ufattelig og håret mitt er blitt reparert veldig bra siden jeg bleika det. Spør frisøren om råd om hva som passer for ditt hår. B-vitaminer har gjort at håret mitt vokser fortere og virker sterkere. Hårkur gjør også at fargen blir jevnere fordelt når du farger det, og fargen setter seg bedre.

Christer skrev 2010-01-29:

Laserbehadling mot håravfall kan være en veldig god behandling dere bør prøve.

Siljeee skrev 2010-04-02:

Huff, det er så masse delte meninger om dette, hvordan skal man vite hva å tro på? Jeg har i allefall vaska håret mitt med øl den siste tiden, i tillegg til F.A.S.T shampoen + balsamen. Det vokser, men vet ikke hvor mye fortere. Setter desperat pris på tips.

Meg skrev 2010-04-13:

Jeg har et stort problem. Jeg har gått på ølgjær pluss b-vitaminer før, og jeg merka ikke at det gjorde noe for håret mitt. Jeg glattet håret nesten hver dag før, men har skjerpa meg på det skikkelig i en periode nå. Nå går jeg bare på b-vitamin, og jeg glatter håret bare i helgene, jeg går også på en frisørsalong-hårkur for slitt og tørt hår. Jeg masserer hodebunnen min hver gang jeg dusjer også, og avslutter hver hårvask med kaldt vann. Men uansett, så har jeg fått enda tynnere hår. Det vil si at jeg mister masse hår, og det er tynnere og mere slitt også. Jeg fårstår virkelig ikke hva jeg gjør galt og blir utrolig frustrert. Noen råd?

Lei hårtap skrev 2010-04-19:

Er det noen som faktisk har fått tilbake hår? Når man har mistet hår i vikene? Isåfall, hva har du gjort? Kunne trengt litt tips.

kim skrev 2010-04-20:

Propecia er nok det eneste midlet for hårtap, men det er ikke kommet til Norge ennå.

Per skrev 2010-06-13:

Det er kun. 2 produkter som er godkjent i USA for behandling av hårtap, finasterid (Propecia) og minoxidil (Rogaine, selges på norske apoteker under navnet Recrea Forte). Recrea Forte fås kjøpt reseptfritt, mens Propecia ikke er godkjent i Norge enda, men det er likevel mange leger/hudleger som skriver ut Propecia (eller den mye billigere varianten Proscar).

amina skrev 2010-09-05:

Jeg prøvde for 3 måneder siden og håret vokser mer og mer. Laget en masque med ølgjår og kokosmelk.

L skrev 2010-09-25:

Jeg begynte å msite hår for 3 år siden, og det faller fortsatt av den dag i dag. Jeg hadde enormt tykt hår, men nå er det utrolig tynt, og man kan se hodebunnen min igjennom. Kan ikke beskrive hvor vondt det gjør, og hvor mye det har ødelagt livet mitt. Jeg tør såvidt å gå ut. Jeg har nettopp kjøpt ølgjær, klarer såvidt å få det ned, men jeg må. Varmt vann får i gang blodsirkulasjonen, men jeg leste lengre oppe her at man ikke skal vaske hodebunnen i varmt vann? Jeg masserer i hvert fall så ofte jeg kan, og står noen ganger på hodet for å få blod til hodet. Jeg er mer enn desperat, og jeg har ingen selvtillit. I motsetning til før hårtap.

Nils skrev 2010-09-27:

Varmt vann stopper blodsirkulasjoen i hodebunnen, som kan fremkalle hårtapet. Bruk iskaldt vann når du går ut av dusjen.

Thea skrev 2010-11-19:

Jeg merker når jeg grer og føner håret at jeg mister jeg så sinnsykt mye hår. Jeg må rense børsten min flere ganger i uken. Det er dødstrist. Snart er jeg jo skallet. Da er løpet kjørt.

Linn skrev 2010-11-26:

Jeg sliter med tynt hår, men en dag kom jeg over noe som heter hårkontroll. Det er noen tabeletter de har på frisørsalonger. Du tar to om dagen og to om kvelden og skal hjelpe med bedre hår, og du får også bedre negler. I tabelettene er det vitaminer, mineraler, amonosyrer og sporstoffer som trengs når håret er tynt. Det funket på meg, så er verdt å prøve.

Jonas25 skrev 2011-02-02:

Jeg har faktisk gått til skrittet å ta laserbehandling. Hadde ikke trua, men må innrømme at det har hjulpet. Jeg har ikke fått mer, men litt tykkere hår. Men jeg har akkurat startet behandlingen da.

Desperat skrev 2011-03-11:

Kan noen hjelpe meg? Jeg er bekymra for hårtap. Hodebunne min syns. Hva kan jeg gjøre? Det er flaut å gå ut.

Cathrinemor skrev 2011-04-04:

Jeg sliter med at jeg mister masse hår hver dag og nå kan man se hodebunnen min godt gjennom håret. Noen steder er nesten hårløst. Går på recrea forte og en olje fra apoteket. Tar også sink og b-vitamin tabl. Men til deg desperat fikk jeg et godt tips som jeg prøver ut nå. Bland en del eggeplomme med en del olivenolje. Masser det inn i hele hodebunnen og la virke i så mange timer du orker. Husk bare å putt i sjampo før du tar i vann når du skal vaske det ut pga da går oljen lettere bort. Min venninne sverget til meg at hun kjente masse hårstubber over hele hode etter 4-6 uker. Repeter denne behandlingen 2ganger i uken i 6uker. Verdt et forsøk. Lykke til til deg og meg.

Ea skrev 2011-06-27:

Hva med International Hair Studio eller noe annet. Hvis sånne billige kost hadde vært noe så hadde vel ikke det funnets dyre behandlinger for hår?

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter hårtap

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere