Kjerringråd logo

kjerringråd > ringer under øynene > ringer under øynene

Ringer under øynene - kjerringråd

Mange tror at mørke ringer under øynene kommer av at man sover for lite eller får søvn til feil tid. Men en innsender sier at hun har funnet ut hva som skal til for å bli kvitt disse ringene. Drikk vann og mørke ringer under øya forsvinner, sier hun. Hvis du er plaget med mørke ringer under øynene, kan det skyldes mangel på væske i kroppen. Og da er det jo enkelt å få dem bort.

Ringer under øynene

g18 skrev 2008-05-02:

Drikker 6 liter væske om dagen, har det fortsatt. Men det som hjelper er god søvn, det får man ved hjelp av riktig pute.

Panda skrev 2008-06-21:

Hmm, spørs om det er kvalitet nok. Hvor lenge brukte du det før du så effekt på dine ringer? Jeg er skeptisk til alt etter utallige øyekremer som lover betraktelig mer enn de kan, concealere og vanndrikking fra morgen til kveld(har alltid flasken med meg!) Jeg vil så gjerne få de bleknet, er kjipt alltid se trøtt ut-selv med concealer.

Overlykkelig skrev 2008-07-31:

Jeg hadde veldig svarte ringer under øynene og de var store også, men da jeg begynte å drikke 8 glass vann (2 liter) om dagen så forsvant de svarte ringene etter en uke! Det hjelper å drikke vann.

Gjest skrev 2008-08-19:

Absulutt ikke, jeg drikker ca. 3 liter vann om dagen men ringene forsvinner ikke.

Blah skrev 2008-09-23:

Jeg drikker myyye vann jeg også, ringene er ikke blitt borte :(

Kallenavn skrev 2008-09-28:

Det kan skyldes andre ting også. Søk på nette og prøv flere ting, jeg fant min løsning til slutt.

Mørke ringer skrev 2008-11-02:

Hva var din løsning kallenavn?

HMM skrev 2008-11-27:

Ja, kallenavn, det lurer jeg også på. Jeg begynner å bli temmelig lei disse ringene.

Beathe skrev 2009-02-18:

Det fins mange tips, men det beste tipset, som hjalp meg etter tre dager, var å ha agurker på øynene en liten stund. Da får øynene fuktighet.

Elisabeth skrev 2009-03-25:

Det hjalp for meg å drikke vann også, men for de det ikke hjelper for, så er det kansje en annen grun til at du har ringer under øynene.

Teposer skrev 2009-07-08:

Har hørt at brukte, avkjølte teposer også kan hjelpe mot svarte ringer?

Oda skrev 2009-07-21:

Er soverommet ditt helt mørkt? Det kan hjelpe å bare bruke en sånn sovemaske. Jeg brukte det hver natt i to uker, ringene under øynene er borte, dessuten sover jeg bedre.

Marie skrev 2009-08-06:

Det er ikke stort du kan gjøre hvis det er genetiske ringer dere har. Da er det bare å bruke concealer. Gå til en sminkør eller noe og da hjelper hun deg å finne riktig farge og produkt. Fuktighet hjelper så concealeren legger seg finere. Fuktighet gjør øynene mindre trøtte. Smør øynene med alovera. Det er det beste middelet som gir huden fuktighet. Klapp huden inn rundt øynene morgen og kveld. Så hvis dere virkelig sliter er det jo en eneste mulighet som virker, plastisk kirurgi. Jeg har selv genetiske mørke ringer og vurderer dette.

Berta skrev 2009-10-10:

Jeg har hørt at du får mørkeringer under øynene hvis du spiser for mye salt. Mye salt er jo ikke bra for kroppen heller da. Så drikk mye vann og spis mindre salt, så tror jeg det kan hjelpe.

Agathe skrev 2009-10-22:

Massere litt rundt og under øynene en to til tre minutter før man legger seg og når man står opp. Dette setter i gang blodsirkulasjonen.

Anga skrev 2010-01-29:

Jeg har fått diagnose lavt stoffskifte, og de mørke ringene kom samtidig med at jeg i høst la merke tll at mine fingre og mitt ansikt var blit hovent pga sykdommen.

Stevens skrev 2010-02-18:

Haha, må si det er et meeget dårlig kjerringråd. Drikker mye vann hver eneste dag, men blir fortsatt plaget med det.

Mann53 skrev 2010-02-25:

Har snakket med ei venninne av meg og hun bruker Preperation H. Vet Ikke om du får kjøpt dette i Norge, men dette er en helt vanlig hemoride creme som hun smører på om morgen og kveld. Og det virker. Har sett henne før hun tok det i bruk.

Savannah skrev 2010-03-12:

Jeg har også hørt at hemoridekrem er svært effektivt mot svarte ringer under øynene, men at man kun skal bruke det av og til.

sassy skrev 2010-03-17:

Hemoridekrem er ikke så lurt å bruke da man i værste fall kan få grønn stær av det.

Alexsandra skrev 2010-05-05:

Jeg er 16 år og har mørke ringer under øynene. Jeg vil gjerne få de bort. Det er så mye finere om sommeren når jeg skal gå helt uten sminke.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter ringer under øynene

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere