Kjerringråd logo

kjerringråd > slim i halsen > slim i halsen

Slim i halsen - kjerringråd

Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Plages du med mye sliming i halsen, kan det hjelpe å koke opp en spiseskje brunt sukker i en halv liter vann. Drikk sukkervannet lunkent eller varmt. Det hjelper godt mot sliming, spesielt på barn.

Slim i halsen

krepsen skrev 2007-06-15:

Stadig slim i halsen kan også bety at man ikke tåler hvete. Jeg var lenge plaget, men det ga seg da jeg kuttet ut hvete. Jeg fikk dette rådet av en som driver med alternativ medisin.

Anki skrev 2007-10-08:

Takk for tips:)

jenta skrev 2008-01-22:

Oi, men jeg har en god del slim i halsen og jeg er allergisk om hvete

sekretæren skrev 2008-03-26:

Jeg jobber sammen med en ønh-lege og han anbefaler å kutte melk og evt. melkeprodukter dersom man har problemer med sliming. Jeg har selv hatt en del problemer med sliming, og løsningen for meg ble å kutte ut melk til måltidene :)

Jeg skrev 2009-09-16:

Jeg drikker masse melk. Jegg har ofte slim i halsen. Må prøve sukkervann.

Tutta skrev 2010-03-21:

Krydderet fennikel har hjulpet meg mot slim i halsen. Jeg knuser i en morter og har jeg det på havregrøten til frokost. Jeg synes det er meget effektivt og smaker godt av anis (lakris) - hvis man liker det. Fint å ha i brød hvis man baker selv. Det hjelper også mot luft i magen. Fåes kjøpt i velassorterte dagligvareforretninger eller innvandrerbutikker.

meg skrev 2010-05-27:

Jeg har også mye slim i halsen, det bare plutselig kom for noen år siden og har ikke forsvunnet. Selv drikker jeg ikke melk for jeg hæler det rett og slett ikke. Har noen tegn på astma men vil liksom ikke dra til legen for jeg er redd for å finne ut at jeg faktisk har det. Jeg har også pollenallergi, kan det også ha noe med slimet?

Charlotteeee skrev 2010-06-22:

Jeg sliter med mye slim i halsen. Når jeg er ferdig å spise dannes det nytt slimlag. Og det gjør meg kvalm. Får håpe sukkervann hjelper. Takk for rådet.

Melk er godt skrev 2010-08-22:

Jeg sliter også med slim i halsen og i nesa. Er allergisk mot gress, og mindre allergisk mot burrot, bjørk og husstøv. Jeg skal støvsuge rommet mitt, så skal jeg prøve sukkervann. Hvis det ikke fungerer skal jeg drikke sitron. Og hvis det ikke fungerer skal jeg minske inntaket av melk og hvete. Håper jeg blir kvitt problemet. Tusen takk for alle tipsene.

Nora skrev 2010-09-30:

Noen som har prøvd sukkervann? Fungerte det?

Meg skrev 2011-02-23:

Ja, jeg har prøvd det 1000 ganger. Prøvde det mot hoste, ikke mot slim i halsen. Mot hoste hjalp det litt, men slim i halsen har jeg enda, og har hatt det i flere år nå. Og tror nok det er umulig å unngå melk. Mener melk i maten, det er melk i mange produkter, pluss middagen blir ofte forberedt med melkeprodukter. Hva gjør man da?

Drikker selv ikke melk, men har slim for det. Var hos legen, dem slet med å finne ut hva det var. Til slutt sa de at jeg har en slags astma bettennelse. Så, ja, har hatt det vel lenge og legen sa er ikke sikkert den går bort.

Ingrid skrev 2011-04-10:

Til meg: Det er ikke noe problem å kutte ut alt av melk. Man må bare lage maten fra bunn av selv og slutte å ty til posemat som allikevel inneholder et tonn med usunne estoffer og salt. Jeg lever på et kosthold helt uten gluten, melk og egg og det går så det suser.

Det har ikke hjulpet mot slimet for meg da. Slimer like mye nå som før, spesielt på kveldene og morgene. Ikke har jeg astma heller, det har jeg blitt undersøkt for. Allikevel slimer jeg så jeg ikke får puste og sitter og kremter og hoster som et uvær her i perioder.

Nathalie skrev 2011-07-02:

Jeg er en jente på 16 år, å plages volsomt med slim, dårlig ånde og hoste. hva skyldes dette av? Er det snusen?

Kristian skrev 2011-07-05:

Jeg sliter med slim og snørr i halsen når jeg trener og gjennom hele året. Noen tips/råd til hva som kan hjelpe?

Refluks skrev 2011-11-23:

Slim skyldes ofte refluks, altså syre fra magesekken som kommer opp pga. slapp lukkemuskel på toppen av magesekken. Søk på refluks på Internet, står mye om det. Har man astma eller en allergi så påvirker det også refluksen.


Diskuter slim i halsen

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere