Kjerringråd logo

Tett nese - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tett nese.

Silje skrev 2010-08-20:

Det funker med sterke halstabletter, også damp i ansiktet, legg et håndkle over hodet. I tillegg får du en rens av huden.

Tett Nese skrev 2010-08-22:

Jeg er ofte tett i bare et nesehull, og når jeg får gjennomgang i det nesehullet, blir jeg helt tett i det andre og osv. Har noen andre også dette problemet? Hva skal jeg gjøre? Sliter også med at halsen også tetter seg?

Nyse gjennom nesa skrev 2010-12-31:

Du kan nyse gjennom nesa. Om du ikke klarer å nyse på komando kan du holde papir klart til du må nyse. Da er det bare å nyse igjennom nesa. Ikke om du er kjempe tett da, for da kan du sprenge noe i hjernen, men funker godt for meg uansett.

Tett som fy i nesa skrev 2011-01-09:

Jeg har prøvd neseskyller i 2-3 dager nå og de første dagene gikk det bra men nå klarer ikke vannet og komme igjenom. Jeg synes mange av tipsene som er skrevet her veldig bra og skal prøve alle sammen. Lykke til til alle dere som har tett nese. Jeg føler med dere.

Albert skrev 2011-02-04:

Ha litt maltestrakt på fingeren,så dytter du den oppi nesa. Etter 2 - 3 dager er nesen heilt deilig å puste gjennom.

Tips skrev 2011-04-11:

Hvis du har tigerbalsam så smør det under nesen. Det har en stram men god lukt. Det funker. Lukten åpner alt. Det funker også og smøre på vonde ledd. Jeg hadde kjempevont i hånd leddet og det hjalp.

Siri skrev 2011-08-30:

Jeg lurer på om det går å ta vann i nesa og det kommer ut på det andre. Jeg har sett andre gjøre det, men anbefaler dere at jeg skal prøve det? Må man holde pusten eller noe sånt? Jeg trenger noen gode råd, jeg ovelever snart ikke.

Silje skrev 2012-02-02:

For meg funker det helt fint å sitte med tannkrem oppå, ved siden av og under nesa. Det er sterkt og svir, men skal si det løser opp i nesa.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter tett nese

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere