Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter > vorter

Vorter - kjerringråd

Effektiv vortemedisin får du ved å pensle på råttent erte- vann. Legg erter i bløt i lunkent vann til vannet råtner. Denne illeluktende væsken skal smøres på vortene flere ganger daglig (bruk en Q- tip). Det råtne erte- vannet bør oppbevares på flaske med skrukork. Da unngår du at den dårlige lukten sprer seg til rommet.

Vorter

Anonym skrev 2008-01-22:

Det virket, Jeg hadde mange vorter. Men de er borte nå, takket være kjerringrådet, Takk! ;)

Per Kåre Dasslokk skrev 2008-02-29:

Det funket fantastisk bra ;-) Jeg spøy i flere dager!

Natalie skrev 2008-03-29:

Hehe, jeg prøvde å ta eddik på et plaster og sove med det på vorta mi i ei natt. Det funket etter 2 uker. Da var vorta mi borte.

Anonym skrev 2008-04-07:

Tar det lang tid før vannet blir råttent?

Anonym skrev 2008-04-24:

Det er ikke sikkert at det er det tipset som gjorde at de ble borte for de forsvinner av deg selv etter hvert.

Anomym skrev 2008-07-30:

Det at alle vorter går bort av seg selv etterhvert, er jeg faktisk ikke helt sikker på. Det sies at når det kommer sorte prikker opp fra den, skal den gå bort etter kort tid, og at de ikke skal ha en levetid på mer enn 2 år. Ingen av dem stemmer ved meg. Så vet ikke helt hva jeg skal tro.

anonym skrev 2008-10-15:

Jeg har hatt ei vorte under høyre arm, har hatt den i mange år. Den er litt svart,men ser ikke ut til å gå bort av selg selv, så jeg skal forsøke med dette tipset ;)

Anonym skrev 2009-01-29:

Dette funket ikke i det hele tatt :(

frustrert forbruker skrev 2009-03-18:

Har noen under foten og en på den ene fingen, det er veldig plagsomt og jeg har ikke fått dem bort. Har prøvd med et middel som man kjøper på apoteket som fryser vorten og så forsvinner, men det er nok bare en myte at den virker, for jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg har prøvd uten noen effekt.

Vortemann med probemer skrev 2009-04-15:

Jeg har et problem, jeg har veldig mange vorter på hendene. Jeg har prøvd alle kjerringrådene her på kjerrinrad.com, men ingen har virket. Men mine problmer ble løst da jeg leste på mett sted at man skal ha mascara på vortene så forsvinner de. Så jeg gikk til H&M å kjøpte mascara til 700 KR. Og dette funket. Jeg vi annbefale dette på det sterkeste til alle ande som har dette problemet. Mascara er løsningen. Hilsen Nils 15.

Anonym skrev 2009-05-05:

Får man mascara til 700 kr på H&M? hmm...

Hanney0 skrev 2009-06-28:

Ta heller å stramme en tråd hardt rundt vorta :) og la den være på i noen dager, så får ikke vorta næring og vil til slutt råtne.

Fortvilt jente skrev 2009-06-30:

Hei, jeg har i mange år nå hatt en vorte under benet. Plasseringen er rett under tåa ved siden av stortåa. Det siste året har den blitt stor og det har vokst flere små rundt den og oppover tåa. Jeg har i mange år prøvd forskjellige behandlinger som frysing, noe som ikke virker i det hele tatt, og jeg har vært hos legen som skjærte i den og fjerna en liten bit, men den er like stor som den var før. Jeg har også prøvd bananskall og salt og neglelakk osv. De små vortene plager meg ikke særlig, men den store har begynt å bli vond, og jeg er flau over føttene mine. Det siste halvåret har jeg brukt Verucid. Jeg har fått fjernet store deler av vorta, men det virker ikke som om den forsvinner eller blir mindre. Nå har den delt seg. Den er splittet langt ned og jeg kan se inn i hullet i foten min. Den består nå av rundt tre deler: en i midten og to nærmere kanten av hullet.

Dette har skjedd som resultat av at jeg har pirket mye under behandling med Verudic for å fjerne døde deler. Men det virker alltid som om den aldri vil forsvinne.

Nå er den vond hele tiden og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fjerne den. Jeg har hørt om middelet Avant-Garden, Lapis og Eterisk Sitronolje eller noe sånt. Hva skal jeg gjøre med vorta mi? Fungerer de tre middelene jeg nevnte, eller er det bortkastede penger? Kan legen gjøre noe annet enn frysing og skjæring? Hva ville du gjort? Hadde blitt veldig glad for svar, takk :)

Marita skrev 2009-07-25:

Fortvilt jente: Jeg har også vorter på foten min, og har prøvde frysing og skjæring ut hos legen. Forrige uke prøvde jeg et kjerringråd om å ta hvitløk på vorten og ta plaster over. Nå sover jeg med hvitløk og går med det på dagen innimellom, og noen av vortene er borte. Jeg hadde også en kjempestor, og den har bitt veldig liten. Jeg annbefaler å prøve.

Vorter skrev 2009-08-14:

Jeg har hatt en vorte i noen månder. Jeg hater det. Nå er jeg spent om dette virker.

Marly skrev 2009-09-25:

Smør inn vorter under bena med tannkrem, utvendige eller innvendige. Gjør det om kvelden, og så sov med sokker, neste dag vask bena å fil over vortene med fot fil, og så påfør tannkrem til kvelden igjen. Etter hvert som vortene forsvinnere, holder det med en slik behandling 1 - 2 ganger pr uke til de er borte.

Fotvorta skrev 2009-11-07:

For noen år siden hadde jeg fotvorte. Den var gul/grønn med små svarte prikker i midten. Den var midt på hælene, så jeg måtte gå på tå i flere måneder. Men så begynte jeg med fotbad hver kveld, og en gul og ekkel medisin jeg fikk av legen (Husker ikke hva den het). Hver gang jeg hadde hatt fotbad, pleide jeg å pirke forsiktig på fotvorta, og en dag var foten så bløt at jeg fikk pirket bort vorta.

Desperat jente skrev 2010-01-11:

Hei. Jeg har hatt en vorte i 4 år nå. Det var den det startet med. Etter det kom det bare flere og flere. Nå har jeg over 16 vorter og noen har jeg hatt i noen år allerede. Jeg har prøvd nesten alt og nå er jeg virkelig desperat. Hva skal jeg gjøre nå?

Halobablo skrev 2010-02-01:

Jeg har tatt på gjennomsiktig neglelak jevnlig i to uker

Helene skrev 2010-03-07:

Jeg prøvde med eddik i 3 uker, og etter det var de helt borte.

Frank skrev 2010-03-21:

Jeg har prøvd å slikke på vortene og det funka supert. Det anbefales!

Kommentarside: 1   2   


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere