Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter > vorter

Vorter - kjerringråd

Vorter kureres med følgende råd. Kjøp Molkosan på helsekosten. Dynk en bomullsdott i og legg på vorta. Deretter legger man på bandasje eller plaster for å holde det hele på plass. Dette gjentas hver kveld før man legger seg. Etter en uke skal vorta være borte. Innsenderen sier at det er prøvd selv med suksess.

Vorter er små utvekster på hender eller føtter. De forekommer også andre steder på kroppen. Vorter er vanlige og kommer på grunn av en virusinfeksjon. De forsvinner ofte av seg selv etter noen måneder men av og til kan det være greit å ta dem bort ved hjelp av kjerringråd.

Vorter

anonym skrev 2007-05-06:

Hei, kan vorten gå vekk ved å ta på superlim?

Anonym skrev 2007-05-13:

Hei, jeg har vorter på det ene låret å litt lenger opp, jeg har prøvd noe som jeg fikk av doktoren, men det går ikke vekk.. kva skal eg gjøre? Håper på svar snart

Vortesvin skrev 2007-10-31:

Hjelp! Jeg har fått ei vorte i ansiktet. Plutselig kom den bare på venstre side av nesebeinet. Vet ikke hva jeg skal tørre å gjøre. Har prøvd verucid en stund uten resultat. Tørr ikke å skjære iden i frykt for flere. Uææ...

Anonym skrev 2008-01-23:

Har prøvd verucid selv og er ikke fornøyd, vortene kommer bare tilbake. Skjære i den bør du heller ikke gjøre nei, har hørt at blod fra vorter bare gir deg enda flere. Tror du burde ta en tur til legen, vet om noen som skjærte den vekk der og det ble visst nesten ikke arr en gang. Legen kan også fryse den vekk, noe jeg ikke anbefaler, siden den blir veldig stor og fylt av væske. Men hvis den kom veldig raskt kan det hende den går vekk ganske fort også, uten at du behøver å gjøre noe med den.

Lorelei skrev 2008-03-30:

Det hørest ut som om det kommer til å svi. Min er VELDIG stor og jeg har klort på den. Jeg vet ikke helt om den er en vorte en gang. Men hva ellers? Er det vondt å fryse dem vekk? Det er pinlig å vise den til andre.

Vorte skrev 2008-05-14:

Det bildet er veldig lik min tå. Bare at den største vorta hadde en slaks svart dings i mitten. Jeg prøvde å dra den ut en gang, men da beynte jeg å blø, men den vorta ble borte ikke lenge etter. Hva var den svarte tingen fornoe? Var det rota til vorta eller noe sånnt?

Lory skrev 2008-11-30:

Molkosan er et altmuligmiddel man får kjøpt på helsekost. Den er veldig allsidig og hjelper mot blant annet: Magesmerter, gnagsår, sure oppstøt og mye annet. Har prøvd den på gnagsår, og jeg kan love dere at den svir ikke i det hele tatt (ikke på meg ihvertfall). Lykke til.

HJELP skrev 2008-12-06:

Jeg har prøvd masse midler men det går ikke bort har mange nå og vil ikke ha flere. Jeg biter dem men da blør jeg ofte. Men jeg mister litt død hud da.

Hjelp skrev 2009-02-07:

Jeg har snart 80 vorter. Jeg trenger hjelp.

Åse skrev 2009-02-19:

Jeg har vorter/blemmelignende vorter langt inne på tungen. Noen ideer hva dette er?

Hjelp skrev 2009-04-18:

Jeg har snart 90 vorter. Jeg trenger også hjelp.

Jente 22 år skrev 2009-06-06:

Hei, jeg har hatt to vorter på hendene i nøyaktig to år. Har bl.a- prøvd ulike midler fra apotek og andre kjerringråd uten hell. For ca 4 uker siden begynte jeg regelmessig å file vortene mine med neglfil (unngå at vortene begynner å blø) og dekke de med blank negllakk. Nå er vortene mine nesten helt borte. Anbefaler dere å prøve dette. Spennende å se om det hjelper for andre eller om det bare er en tilfeldighet at det hjalp meg.

Kremtekremt skrev 2009-09-12:

Blodet fra vorter smitter ikke, bare prøv å skjære i den, for jeg har en vorte på fingeren min som jeg skar i en gang så det rant blod nedover hele fingeren og det er bare den ene vorten der. Hvis du vil prøve noe istede for å kjøre kan du prøve å kutte den ned og prøve å dra ut den klumpen nedi, kan gjøre noe vondt men da kan du få fjernet din vorte. Dette med å dra den klumpen inni ut har jeg ikke prøvd for min vesle vorte er ganske liten. Til deg som har i ansiktet bør du kansje heller kjøre vortemiddel eller noe.

KremteKremt igjen skrev 2009-09-12:

Min vorte på fingeren begynte med noe som så ut som e føflekk som stakk litt opp så jeg rev den av flere ganger ved uhell, jeg trodde bare det var et sår men ble usikker når det ikke forsvant.

Fotterapeut skrev 2009-10-18:

Det finnes et apparat som hudleger og noen fotterapeuter bruker mot vorter. Vorten svis med dette instrumentet. Vi kaller det å zappe. Da starter kroppen prosessen med å kvitte seg med vorte viruset.

Margrethe skrev 2010-02-01:

Bare bruk en vanlig blank teip om nettene. Jeg lover det hjelper enormt. Har selv hatt 30 vorter på bare ene hånden min og jeg ble kvitt det med å teipe vortene mine hver natt i litt over en uke. Det gjør at vortene blir vasslige og forsvinner helt av seg selv. Du kjenner ingenting og du får ikke arr eller noen ting. Jeg har prøvd mange legemidler men det har ikke funket. Jeg fikk beskjed om å skjære av meg vorten hos doktoren, men min mor sa at hun hadde lest i et ukeblad om at de hadde brukt teip på vortene og det hjalp, så hurra for teipen.

Erik skrev 2010-03-05:

Et det mulig? I dag skinna jeg meg helt. Når jeg ser i bakhodet mitt så er den en middelsstor vorte der. Jeg vet ikke hvordan jeg kan få fjerna den. Jeg pirker på den hele tiden. Tror jeg burde skjære den, men er redd for at jeg får flere av dem.

Turboen skrev 2010-03-10:

Er igang med fjerning av fotvorter. Jeg har hatt siden barneskolen og er 22 nå. Det begynnte med en som vi prøvde å smøre noe på da vi trodde dette var fotsopp, men uten hell. Så gikk årene og det har i senere tid begynt å komme flertall av dem. Det er nå oppe i 35-50 over hele tåballen og ene siden på ene tåen osv. Så gikk jeg til en hudspesialist hvor jeg ble satt igang med frysing av dem. Snakker da flytende nitrogen på ca minus 200. I mitt tilfelle var det mye på en gang, så det ble en del verk ut dagen. Men dette skal være eneste som egentlig funker for denne type vorte, brutalt men ofte det som må til på slikt svineri.

Vortebliborte skrev 2010-04-06:

Savner bestemora mi som sa noen rare ord og gned inn vorta med fleskesvor, den forsvant. Hva gjør jeg nå da hun er død? Er på den tredje flaska svinedyr frysegass, og lite har skjedd. Kombikur med Verucid ser ikke ut til å gjøre susen heller. Den frekke vorta nekter å flytte seg fra fingeren. Får finne en løvetann i morgen og se hva som skjer.

Nokis skrev 2010-04-26:

Hvordan får jeg de vekk? Jeg har prøvd vorte middel, men ingenting funker.

Anonym skrev 2010-10-03:

Jeg har prøvd mange ting, men ingenting funker. Jeg er lei av dette og har lyst til å bli kvitt dem. Jeg var hos legen og han skrapte vekk den ene vorta mi, men den grodde ut igjen fort og nå er den minst dobbel så stor. Jeg har også prøvd frysing av vorter men da ble den også større. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com