Fotvorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fotvorter.

Hei skrev:

Kjære Jenny og alle de som har prøvd alt. Prøv Verucid med neglelakk og spray plaster utenpå. La det tørke og skrap det av annenhver dag. Ta helst en neglelakk som har en sterk farge, den har mer tetthet. Dette er er en smertefri behandling som faktisk fungerer. Lykke til Jenny og alle de andre som sliter med fotvorter. Spray plaster kjøpes på apoteket.

Jenny skrev:

Jeg har en fotvorte og jeg har prøvd veldig mye f.eks Verucid, Frysing, grønnsåpe og fot filing hver dag. Hva skal jeg gjøre?

Sol skrev:

Jeg har vært plaget med 3 fotvorter i mange år nå. Har hørt at vorter går bort av seg selv med tiden men det var langt ifra tilfelle her. Jeg tok saken i egne hender, har prøvd frysing x antall ganger, laserbehandlinger enda flere ganger, neglelakkmiddel fra apoteket og alle mulige kjærringråd, ingen ting har virket. Jeg leste litt om det her inne og så at Avant Garden hadde funket for en del og bestemte meg for å prøve det, dro ned til helsekosten for 3 dager siden og har spist pillene siden. Vortene mine er nå nesten ikke synlige lenger og det kun etter 3 dager. Jeg er utrolig positivt overrasket og pleier ikke å skrive innlegg på sider som dette, men om dere der ute har vorter dere har gitt opp å fjerne så prøv Avant Garden. Det er helt utrolig. Hilsen glad snart-vortefri jente :)

Tonje skrev:

Datteren vår på 5 har en dyp og stor og vond fotvorte under hælen. Har hatt den i ca et halvt år, og hun går på tærne for å avlaste, så nå har ryggen blitt et problem også. Har brukt hjem Egersund, Verucid og nå Scholl vorteplaster.

Vortelise skrev:

I morgen blir det banansplitt til dessert her i huset.

Mor skrev:

Jeg skal prøve en del av disse tipsene på sønnen min som er plaget med en del vorter under føttene de siste mnd. Han er 8. Hannes er blitt en del mørkere etter verucid behandling og ble usikker da det står at middelet ikke skal brukes på mørke vorter? Hvorfor det?

Hatervorter skrev:

Kjempebra med alle tipsene her. Jeg har lest og hørt mange råd i løpet av tiden jeg har hatt og har vorter, men dette med bananskall ser ut til å hjelpe for mange, så skal virkelig prøve det. Det er fint å se at det ikke bare er meg som har disse ekle greiene. Jeg har sånn ca. 35 stk. på høyrefoten, men ingen på den andre. Det er en veldig stor en under storetåa og flere spredt rundt. Jeg hater dem noe så sykt, og som mange beskriver her så er det veldig flaut. Håper bananskall funker for meg også.

Anonym skrev:

Dere burde ikke operere de bort hos legen. En i familien min gjorde det, og hun fikk bare et arr og den ble kjempe vond å gå på.

Kamilla skrev:

Jeg er plaget av 5 fotvorter jeg har hatt i 1 eller 2 år nå.Jeg har prøvd bananskall og verucid, men ingen resultater. Jeg hadde på bananskall i natt. Kan jeg prøve fuktig plaster med salt i natt, eller burde jeg fortsette med bananskall? Håper jeg får svar.

Hater skrev:

Jeg prøver gnagsår plaster og håper det virker. Jeg lar gnagsår plastret stå på så lenge som mulig.

Fornøyd skrev:

Etter å ha prøvd det meste, fikk jeg råd av en fotpleier om å bruke superlim på fotvorten til min datter. Var skeptisk til å bruke så sterkt preparat, men ettersom området er så lite tok jeg sjansen. Først bløtlegging så fotfil og til slutt superlim. Viktig at hele behandlingen gjentas når limet slites av slik at det ikke kommer luft til. Etter ca. 2 uker var vorten merkbart mindre og etter mye bading i saltvann i helgen, har hele vorten falt av.

Camilla skrev:

Jeg har hatt fotvorter i over fem år og har hørt av mamma at det virker med løvetannsyre. Og det gjorde det. Nå er jeg kvitt 2 av 5 vorter. Dette må smøres på hver dag.

B skrev:

Jeg har hatt fotvorter bare et par ganger, men jeg tar å bruker neglelakk på. Det høres kanskje rart ut men det funker. Det gjør at den ikke får puste og råttner da etterhvert. Ikke vet jeg hvor lang tid det tar men den går bort og jeg har altdri fått de tilbake på samme sted. Det er enkelt, billig og smertefritt. Bare husk å ta på så det ikke skaller av, og da kan du jo bruke blank neglelakk.

Denise skrev:

Jeg var plaget med fotvorter for noen år siden og har fått en igjen nå. Fryktelig vond å trå på. Så nå skal jeg prøve med bananskall. Men det som hjalp meg sist, var å tråkke på en sort skogsnegle. Den trekker seg sammen ved berøring og gir fra seg et slim, som øyeblikkelig stivner på fotvorten. Dette gjentok jeg hver morgen i tre dager (sneglen hadde fast plass ved springen på hytta og het Frank). Etter tre dager tok jeg fotbad, fjernet hinnen med geléen og vorta var borte. Men nå er det vinter og ingen Frank å se, derfor blir det banan i stedet.

Spørsmål skrev:

Hvor lenge skal man gå på Avant Garden tablettene?

Blemmer skrev:

Jeg er ei jente på 14 år, jeg har hatt fotvorter i nesten 1 år. Det er kjempe flaut. Jeg prøvde frysing. Det ble ingen resultater, bare kjempestore vannblemmer på ca 0,5cm tykk og det var kjempevondt. Jeg prøvde da et etsende vortemiddel fra Italia. Det var ikke vondt da doktoren tok det på, men ut over dagen føltes det ut som om jeg ble knivstukket under benet. Det var helt grusomt. Jeg tok da av plasteret og under der var det en vannblemme på 1,5 cm tykk. Jeg måtte da dra ned til doktoren min så han kunne stikke hull på den. Det gjore så utrolig vondt og jeg skrek så høyt at de på venteværelset hørte meg. Det er en så ubeskrivelig vond smerte, dere klarer ikke å forestille det en gang. Doktoren sa at nå hadde de antagelig ikke overlevd, men jeg vet ikke helt jeg. Doktorer sier jo så mye som ikke er sant. Hvis dette ikke fungerer skal jeg prøve bannanskall og Avant-Garden. Jeg anbefaler ikke det jeg har gått gjennom.

Gjest skrev:

Hvor lang tid tar det før vortene er borte hvis man tar bananskall på?

VorteVidar skrev:

Kjøp vorteplaster på apotek fra Scholl. Det fungerer kjempebra, vortene løsner etter bare noen dagers bruk. Mye enklere enn alt det andre som folk anbefaler her, som tar både 3 og 4 uker og mye stell.

Oppgitt skrev:

Siden det ser ut som om det er det å kvele vortene og samtidig løse opp huden og vortene deretter. Bestemte jeg meg for å prøve bananskall teipet fast med gaffateip, slik at det er helt lufttett. Nå sitter jeg her med foten teipet sammen og håper på det beste. Hvis dette virker vil år med frysing virke litt bortkastet.

Inger skrev:

Jeg har en gutt på 7 år som hadde en fotvorte som gikk innover, den var eldig vond. Jeg blandet eplecidereddik og litt honning, tok det på en flaske så jeg hadde det i flere dager. Jeg fuktet vorta med denne blandingen hver kveld i to uker. Etter jeg hadde fuktet den tok jeg å tettet til med plaster for å holde det tett. Han satt med foten i vann en kveld i uken og da slipte jeg fotvorta ned med fil. Etter 2 ukers behandling er fotvorta og plagene helt borte. Virkelig å anbefale.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...