Fotvorter - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om fotvorter.

Papp skrev:

Takk for masse tips!

. skrev:

Tro det eller ei, brunkrem fungerer. Etter tips fra ei venninne smurte jeg inn fotvortene mine, og etter 2 uker var de borte.

Vorte-jenta skrev:

Jeg har hatt en klump med vorter under høyre fot i mang år nå. Jeg har prøvd alt fra verucid, aldara hvitløk osv. Ingenting har funket. Den er stor og vond. Jeg skal prøve det med bananskall nå. Jeg håper at det fungerer fordi jeg hater egentlig banan og det kommer til å stinke. Håper det virker.

J to da O skrev:

Åh, dette var en bra side. Jeg har hatt en svær en i to eller tre år. Det er ille føler jeg. Jeg har prøvd frysing, sittet og klippet i den, tatt kulepenn rundt, så håper noen av disse rådene funker. Jeg hater det, føler det er skikkelig flaut å gå barbeint. Så har jeg fått en til rett under stortåen, og nå. Da jeg nettopp dusjet ser det ut til at det kommer en til, men det er bare på venstre fot. Det er litt rart. Men jeg er absolutt glad for at det ikke kommer på begge.

Meg skrev:

Jeg har ca. 30 fotvorter men jeg får dem ikke bort. Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt dem?

Jente 13-14 år skrev:

Jeg hadde først en vorte under storetåa. Kan ikke huske vi brukte verucid. Jeg var kanskje 3-4 år eller noe, men jeg husker at hver kveld så pirket jeg av det døde laget oppå, og vorten var og ble borte. Senere fikk jeg en under hælen. Den forsvant med bare 1 lag med verucid. Så fikk jeg en under tåa igjen da. Den har bare spredd seg og spredd seg. Jeg prøvde først verucid. Hjalp ikke i det heletatt. Så kjøpte vi frysegreier fra apoteket. Det hjalp ikke. Så dro vi til legen for å fryse den, hjalp ikke det heller. Og i gårkveld og i natt lå jeg med bananskall, og jeg er veldig fornøyd. Jeg har lagt merke til at litt av kanten av vorten er det mulig å få tak i å rive av, men jeg skal ligge med det en natt til nå, så får jeg se. Håper at det virker. Skal jammen meg kverke den store vorta.

Helene med baby i magen skrev:

Ja, nå har jeg gått til innkjøp av Avant-Garden. Jeg leser på bruksansvisningen at man skal ta to-tre tabletter til frokost eller middag. Men jeg ser at folk her har tatt 12 en dag og 8 dagen etter? Er det ikke farlig? Jeg er jo gravid, men har lest at Avant-Garden er bare fint for gravide også. Men kanskje 12 + 8 blir litt mye? En liten overdose? Nå er jeg så lei de fotvortene altså.

Anne Lise skrev:

Kan barn også ta Avant Garden? Forstår at dette er tabeletter, og ikke noe man smører på vorta?

Flau skrev:

Jeg er en jente på 20 år som har hatt fotvorter siden jeg var 17. Med en gang jeg fikk de ,startet det som 2-3 stk på hver fot, og jeg kontaktet lege for frysing. Han sa han gjerne kunne gjøre det, men at det var smertefullt, relativt kostbart og ikke en 100% sikker løsning på å få vekk vortene.

Dette ønsket jeg ikke, og han sa det enkleste alternativet var å bare leve med de siden de ikke var vonde og de fleste vorter forsvinner av seg selv.

Idag, ca 3 år senere, har det bare blitt flere, og høyrefoten har vel ca 5 vorter, men venstre har sikkert 15. Dette er blitt smertefullt og i tillegg veldig sjenerende. Jeg har nå brukt Verucid i 2 ukers tid, og de svarte prikkene er borte på nesten alle. Jeg fjerner og filer med grov fil 2 ganger i uka. Men selv om de sorte prikkene er borte på de fleste, så er fortsatt vorteområdene helt hvite og endel av de også utstående fortsatt.

Hvordan kan jeg vite at en vorte er borte? Har merket at smerten er borte når jeg går på de nå, men jeg er virkelig usikker på hvordan jeg kan vite at vortene er blitt borte? Ettersom jeg filer ned områdene 2 ganger i uka, vil de aldri "falle av" slik jeg ser mange andre her nevner. Hadde satt stor pris på svar, ettersom Verucid-behandlingen er veldig tidkrevende og en langvarig fjerningsprosess. Jeg vil ikke avslutte det før de virkelig er 100% borte.

Knut skrev:

Jeg har hatt en fotvorte i 5-6 år, prøvd Verucid en god stund uten hell. Det har nå spredd seg til flere vorter og det er både ubehagelig og flaut. Skal til syden om 3 dager og gruer meg til å ligge på solseng og vifte med vorteføttene mine. Skal prøve meg på bananskallmetoden et par netter nå, håper at hvertfall et par av vortene blir borte til jeg reiser. Skal si fra hvordan det gikk.

Celine skrev:

Jeg har hatt en fotvorte som gjorde ganske vondt. Jeg hadde den i over 2 år, og jeg greide nesten ikke å gå pga smerten. Jeg prøvde vorteplaster, frysing og sitronojle, men det virket ikke. Dessuten gjorde frysingen sinnsykt vondt. For ca en uke siden, prøvde jeg blank neglelakk, og det virket. Det kveler vorta, og til slutt faller den ut av foten. Anbelases sterkt! Billig, enkelt og smertefritt.

Nikkenora skrev:

Siden det er salisylsyre i apotek-midlene er det sikkert enzymer og fruktsyre i bananskallet som funker ved å bløtgjøre vevet rundt og det harde på vorten som nesten ser ut som hornhud eller arrvev eller no sånt/oppløse det litt. Sikkert derfor det funker på små vorter.

Lille My skrev:

Jeg har hatt fotvorter i hvertfall i 20 år, og de har spredd seg godt under beina. Disse er flate og ikke så veldig plagsomme, mer irritable. Legen sier at det er for mye til at man kan gjøre noe med det. Har nå bestemt meg at de skal bort en gang for alle og har sovet med hvitløksskiver tapet under føttene i to mnd. Kjennes ut som det skjer noe, men intet synlig resultat ennå. Her fant jeg noen nye tips som stinker mindre enn hvitløk, så nå skal jeg sannelig legge om taktikken og håpe at det gjør susen. Takk for masse gode råd.

Tove skrev:

Masse gode råd her, ja. Prøvd det meste men er ikke tålmodig. Har hatt vorta under storetåa i snart 4 år og nå er det kommet en til. Selskapsko osv, kan jeg bare glemme. Dersom jeg tar vorteplaster om natten verker det skikkelig. Er skikkelig lei av hele vorten(e)

Pernille skrev:

Jeg anbefaler bananskall. Jeg hadde på 1 dag og 2 dager etter var vorta borte. Det var mange penger spart enn å bruke masse penger på midler som ikke funker.

Vorte skrev:

Jeg har prøvd bananskall-metoden uten hell! Det virker som det ikke virker på store dype fotvorter. Jeg vurderer Avant Garden, men må innrømme at jeg har lite tro på det. Verucid og sitronsyre fungerer heller ikke på meg. Har smurt i perioder med det i ca. 3 år nå uten hell.

Waagen skrev:

For en genial forumside, masse gode tips. Tusen takk alle sammen, nå er det innkjøp av bananer i morgen og legge det på vorten til min 11 år gamle datter som har vært plaget med dette i 3-4 år.

Sunny skrev:

Etter å ha lest alle tipsene her skal jeg komme med et som ikke er blitt nevnt her. Jeg har hatt mange og store fotvorter som jeg har prøvd å drepe, men det virket ikke. Jeg ble tipset om å koke opp kjerringrokk-te ca 2dl, og sitte med benet i dette i ca 15 min. Fil og skrap vekk død hud, legg så te-gresset på vorta. Legg på litt plastfilm og så sportstape. Gjør dette annenhverdag i en periode på ca 14 dager. Vorta dør og faller av i biter. Fungerer også på vorter på hender hos barn. Det er smertefritt.

Torill skrev:

Takk nå skal jeg kjøpe både bananer og Avant Garden. Har prøvd å fryse den bort selv men det har ikke fungert, blitt bare verre. Lever i håpet nå jeg.

Vera skrev:

Har også hørt om noen som ble kvitt fotvortene sine ved å ta kritt på de.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...