Fotvorter - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om fotvorter.

Irritert skrev:

Jeg skrev her 16.07.10 og vil skrive igjen. Neglelakk fungerer faktisk. Jeg har begynt å ta på ca 3 lag hver dag/kveld. Tar bort neglelakken og noe av vorten faller med hver dag. Det ser ut til at jeg endelig vil bli kvitt problemet om jeg holder dette oppe helt til den er borte. Takker personen som skrev at det hjelper med neglelakk.

Ganske lei... skrev:

Hei på dere. Tenkte jeg ville komme med noen tips ang, mine erfaringer med de fordømte vortene. Har hatt en relativit stor en under hælen. Den har vel vært der i ca.3 år nå tenker jeg, har med varierende resultat prøvd de forsjellige rådene her inne.

Verusid- Virket i liten grad, kan nok tenkes at tålmodigheten og selvdisplin ikke strak til. Vorta ble ikke borte. Denne har jeg forsøkt inni mellom i hele perioden.

Bananskall-Med innsiden av en bananskall bit mot vorta, brukte en sokk for å holde den på plass, ble forandring på vorta, men den var like standhaftig.

Avant Garden: Jeg kjørte ca 6 om morgen og 10 om kvelden til det var tomt, ingen virking for min del, men jeg opplevede at huden generellt ble renere. Så den virket mot noe i hvertfall.

Wartner (hjemme frysing) - Har utført dette i to omganger med en til to måneder i mellom. Fikk inntrykk at det hadde en hvis effekt.

Antibac - Jeg kom til å lese bak på flaska her i sommer. Det fjerner 99% av bakterier og virus eller hva det nå sto. Så da måtte jeg jo prøve. Jeg bløtla beina godt i lunkavann, og filte så mye som mulig, før jeg smurte inn vorta med antibac. Dette gjorde jeg ganske regelmessig (2-3 ganger i uka i ca. 2uker) i en periode nå i sommer. Nå ser det ut til at vorta er på retur.

Får ikke vondt når jeg trykker mot der vorta var, fikk det før. Og det ser ut til at huden begynner å gro over der vorta var.

Må legge til at jeg har brukt fotbad i forbindelse med de fleste av metodene jeg har prøvd. Lykke til og god sommer.

Irritert skrev:

Jeg har vel strevet med fotvorter siden jeg gikk i 6. klasse. Nå er jeg 18 og føler jeg må få fjerne den siste. Jeg hadde en til på samme fot før, men den løsnet nesten av seg selv etter flere måneder da jeg hadde stoppet opp med vorteplaster. Men på den vorten som er igjen har ikke dette vært til hjelp, og nå ser jeg at den begynner å bli enda større og det kommer en liten en ca. 1 cm unna. Jeg har også prøvd hjemme frysing av vorter av 2 forskjellige merker med ingen resultat. Har hørt at vorter tørker ut om de får mye sol, og håper på å få solt den kraftig når jeg imorgen reiser til spania. Jeg satser på å prøve neglelakk tipset og tomat tipset når jeg kommer hjem. Det virker som om fotvorter reiser av sure midler siden noen sier eplecidereddik osv. kanskje sitron også hjelper om man tar fersk sitron på et plaster uten lufting?

Olly skrev:

Jeg er 15 år og her hatt forvorter kjempelenge, over flere år. Jeg fikk fryst dem ned hos fastlegen, men det funket kun på de små vortene. Nå har jeg kun to igjen, men de sitter veldig godt fast under hælen på hver fot. Akkuratt på samme stedet under hver sin fot. De gjør ikke vondt, det har de aldri gjort, men de er sjenerende. Nå skal jeg virkelig gå inn for å få dem bort. Takk for gode tips.

Gal skrev:

Jeg blir gal av mine tre fotvorter på venstre fot. Har prøvd å tegne rundt vortene med kulepenn. Det fungerer ikke. Jeg har prøvd bananskall, det fungerer ikke. Jeg har prøvd å fryse bort, det fungerer heller ikke. Den ene vorten har jeg hatt i 3 år snart. Skal den aldri forsvinne?

Når jeg har prøvd med bananskall, har jeg klippet av en bit, lagt den oppå vorten, og så teipet over. Er dette feil måte å gjøre det på?

Jente17 skrev:

Jeg har hatt en vorte på fingeren, og en under foten. Den under foten hadde jeg hatt i ca 3-4 år, og den på fingeren hadde jeg hatt i ca 1 år. Med wartner (produkt som fryser vorten) ble den på fingeren borte, men den på foten ble igjen. Den på fingeren kom tilbake, og jeg kjøpte kyro vortefjerner. Denne fungerte verken på fingeren eller foten (IKKE til å anbefale). Til slutt fikk jeg en anbefaling om ett produkt som heter vortemiddel NAF. Det er ett produkt de pleide å lage på apotekene før. Det fungerte. Det er ett produkt man pensler på vorten. Det er etsende, men er gjør ikke serlig vondt. Anbefales!

Tutta skrev:

Jeg prøvde flere forskjellige tips, bl.a salt og bananskall. Begge deler så ut til å ha virkning på huden, men vorta kom tilbake. Prøvde også hjemmefrysing, og det var helt virkningsløst. Det som til slutt tok knekken på vortene, var 3 ganger hos legen å få fryst dem ned (ca 2-3 mnd mellom). I mellomtiden filte jeg føttene godt, og brukte flytende vortemiddel fra apoteket (en dråpe hver kveld). Sterke saker.

Bananagirl skrev:

Har slitt med fotvorter i årevis. Har brukt alle slags legemidler mot det, men bananskall var løsningen. Det forsvant helt innen en måned for min del.

Frys skrev:

Hvor lenge gjør det vondt etter at han har fryst vorter hos legen? En stor utovervokst hos meg har blitt blå samme dag, er det vanlig?

Vortelei skrev:

Her var det mange fine tips som skal prøves. Avant Garden og bananskall er først på listen. Jeg har slitt med fortvortene mine i 4-5 år, en har vært der hele tiden, og en stor som ikke er under foten men på siden av tåen (noen andre som har hatt det?). Den har vært der et års tid. Jeg har prøvd alle midler fra apotek: frysing, verucid, og et spesialmiddel som lages på rikshospitalet, ingen ting hjelper. I dag har jeg vært hos hudlege og fryst de. Jeg er overrasket over hvor smertefullt dette er.

Papp skrev:

Takk for masse tips!

. skrev:

Tro det eller ei, brunkrem fungerer. Etter tips fra ei venninne smurte jeg inn fotvortene mine, og etter 2 uker var de borte.

Vorte-jenta skrev:

Jeg har hatt en klump med vorter under høyre fot i mang år nå. Jeg har prøvd alt fra verucid, aldara hvitløk osv. Ingenting har funket. Den er stor og vond. Jeg skal prøve det med bananskall nå. Jeg håper at det fungerer fordi jeg hater egentlig banan og det kommer til å stinke. Håper det virker.

J to da O skrev:

Åh, dette var en bra side. Jeg har hatt en svær en i to eller tre år. Det er ille føler jeg. Jeg har prøvd frysing, sittet og klippet i den, tatt kulepenn rundt, så håper noen av disse rådene funker. Jeg hater det, føler det er skikkelig flaut å gå barbeint. Så har jeg fått en til rett under stortåen, og nå. Da jeg nettopp dusjet ser det ut til at det kommer en til, men det er bare på venstre fot. Det er litt rart. Men jeg er absolutt glad for at det ikke kommer på begge.

Meg skrev:

Jeg har ca. 30 fotvorter men jeg får dem ikke bort. Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt dem?

Jente 13-14 år skrev:

Jeg hadde først en vorte under storetåa. Kan ikke huske vi brukte verucid. Jeg var kanskje 3-4 år eller noe, men jeg husker at hver kveld så pirket jeg av det døde laget oppå, og vorten var og ble borte. Senere fikk jeg en under hælen. Den forsvant med bare 1 lag med verucid. Så fikk jeg en under tåa igjen da. Den har bare spredd seg og spredd seg. Jeg prøvde først verucid. Hjalp ikke i det heletatt. Så kjøpte vi frysegreier fra apoteket. Det hjalp ikke. Så dro vi til legen for å fryse den, hjalp ikke det heller. Og i gårkveld og i natt lå jeg med bananskall, og jeg er veldig fornøyd. Jeg har lagt merke til at litt av kanten av vorten er det mulig å få tak i å rive av, men jeg skal ligge med det en natt til nå, så får jeg se. Håper at det virker. Skal jammen meg kverke den store vorta.

Helene med baby i magen skrev:

Ja, nå har jeg gått til innkjøp av Avant-Garden. Jeg leser på bruksansvisningen at man skal ta to-tre tabletter til frokost eller middag. Men jeg ser at folk her har tatt 12 en dag og 8 dagen etter? Er det ikke farlig? Jeg er jo gravid, men har lest at Avant-Garden er bare fint for gravide også. Men kanskje 12 + 8 blir litt mye? En liten overdose? Nå er jeg så lei de fotvortene altså.

Anne Lise skrev:

Kan barn også ta Avant Garden? Forstår at dette er tabeletter, og ikke noe man smører på vorta?

Flau skrev:

Jeg er en jente på 20 år som har hatt fotvorter siden jeg var 17. Med en gang jeg fikk de ,startet det som 2-3 stk på hver fot, og jeg kontaktet lege for frysing. Han sa han gjerne kunne gjøre det, men at det var smertefullt, relativt kostbart og ikke en 100% sikker løsning på å få vekk vortene.

Dette ønsket jeg ikke, og han sa det enkleste alternativet var å bare leve med de siden de ikke var vonde og de fleste vorter forsvinner av seg selv.

Idag, ca 3 år senere, har det bare blitt flere, og høyrefoten har vel ca 5 vorter, men venstre har sikkert 15. Dette er blitt smertefullt og i tillegg veldig sjenerende. Jeg har nå brukt Verucid i 2 ukers tid, og de svarte prikkene er borte på nesten alle. Jeg fjerner og filer med grov fil 2 ganger i uka. Men selv om de sorte prikkene er borte på de fleste, så er fortsatt vorteområdene helt hvite og endel av de også utstående fortsatt.

Hvordan kan jeg vite at en vorte er borte? Har merket at smerten er borte når jeg går på de nå, men jeg er virkelig usikker på hvordan jeg kan vite at vortene er blitt borte? Ettersom jeg filer ned områdene 2 ganger i uka, vil de aldri "falle av" slik jeg ser mange andre her nevner. Hadde satt stor pris på svar, ettersom Verucid-behandlingen er veldig tidkrevende og en langvarig fjerningsprosess. Jeg vil ikke avslutte det før de virkelig er 100% borte.

Knut skrev:

Jeg har hatt en fotvorte i 5-6 år, prøvd Verucid en god stund uten hell. Det har nå spredd seg til flere vorter og det er både ubehagelig og flaut. Skal til syden om 3 dager og gruer meg til å ligge på solseng og vifte med vorteføttene mine. Skal prøve meg på bananskallmetoden et par netter nå, håper at hvertfall et par av vortene blir borte til jeg reiser. Skal si fra hvordan det gikk.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...