Fotvorter - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om fotvorter.

Anne skrev:

Hva er det som er årsaken til at vi får fotvorter? Håper på svar.

Marthe skrev:

Jeg er 14 år, og jeg sliter med fortvorter. Har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg er kjempe flau over det. Jeg kan ikke gå i sandaler med venner uten å bli flau, så jeg bruker hele tiden ballerina sko. Når jeg soler meg med venner, bruker jeg sokker. Jeg er så flau. Har prøvd nå med frysemidler fra Apoteket og vært hos legen og brent dem ut der. Ingenting hjelper, så nå skal jeg satse på Sitron Eddik greier, noen som har erfaring med det?

Molly skrev:

Jeg vil bare si at jeg har prøvd mange midler mot fotvorter. Ingen har gått vekk. Nå gleder jeg meg til å få dem bort med bananskall. Håper det funker.

Chris skrev:

Denne Avant Garden er jo bare et kosttilskudd. Er dette riktig Avant Garden?

Tirill skrev:

Hvordan virker det med bananskall? Skal man bruke teip eller plaster?

Else skrev:

Vil bare bekrefte at bananskall på fotvortene virker. Det ser ikke sånn ut med det samme, men etter en stund er vortene borte. Vi har prøvd alt mulig i månedsvis, til og med fryst vortene hos lege, men uten resultat. Et par netter med bananskall gjorde susen. Det er egentlig helt utrolig.

Prøv dette skrev:

Jeg har slitt med fotvorter frem til i dag faktisk. Kjøpte dette frysegreiene som finnes på apotek, men det hadde 0 effekt. Har også prøvd med bananskall (ca 2 uker, og mest om natten), og det myknet opp, men fjernet ingenting. Etter det, valgte jeg bare å gå med gnagsårplaster (vannfast Nexcare), og nå (etter 2 måneder) er de helt borte. Vortene har jeg hatt i 10 år tror jeg, og har alltid vært harde og ikke plagsomme. Når jeg brukte bananskall ble de mer synlige, større og mykere. Tror det er en god ide å gjøre før du kveler dem med plaster.

Trine skrev:

For min del funket det å forandre kostholdet mitt og ta mye kosttilskudd. Jeg spiser mye epler og gulrøtter, og prøver å få i meg lite gjær, sukker og melk. Av kosstilskudd tar jeg omega 3, avant-garden (de begynte jeg ikke med før litt senere) og noen multivitaminer. Plutselig ble de 6 år gamle fotvortene mine sorte og falt av. Det var jo ikke i utgangspunktet målet mitt, det skulle være en diett for sommeren.

MM skrev:

Det med bananskallet: skal det strammes stramt med tau rundt foten?

Mette skrev:

Mitt barn fikk to fotvorter nå i vår. Leste kjerringråd om å legge bananskall med innsiden av skallet mot vorta. Vi surret en bit rundt, tapet fast og la på en sokk i tre netter på rad. Etter en uke var begge borte. Og det er både sant og helt utrolig.

Mor skrev:

Noen som vet om AvantGarden kan brukes av en 6-åring? Hun har en som ligger som en stor klump under foten. Det hjelper ikke med Verucid, for vi kommer ikke til med filen. Mesteparten av vorten sitter liksom inni foten, eller tåballen. Hun synes det er veldig vont å gå. På et par uker har den fått fire avleggere i nærheten.

Jente16 skrev:

Jeg hadde en vorte på en finger en gang. Pappa frøs den med utstyr fra apoteket, og etter to uker falt den av. Det var deilig det. Nå sliter jeg med en stor fotvorte under foten og en litt mindre en ved siden av. Jeg er virkelig helt fortvila. Så jeg har tenkt å prøve eterisk sitronolje, bananskall, avant-garden, tomat og alt jeg kan komme på. Takk for masse tips.

Elisabeth skrev:

Jeg har hatt fotvorte i 5 år snart. Det er så vondt og ubehagelig. Vil ikke at noen skal vite at jeg har dem. Jeg skal prøve det med bananskall, for jeg vil ha dem vekk før jeg skal til syden.

Timmi skrev:

Ta deg et bad og klipp vorten. Tenn en røyk, ferdig røyk er best, og ta røyken (gloen) helt inntil vorten. Til å begynne kjennes ingenting, men etter en stund kjennes stikkende smerte. Hold røyken inntil vorten helt til du ikke klarer mer. Gjenta gjerne behandlingen noen ganger i løpet av kvelden. Vorten forsvinner, men det gjør litt vondt. Lykke til.

Vortemamma skrev:

Mine barn på 4 og 6 år har hatt vonde og store fotvorter som jeg har behandlet med Verucid i noen uker. Det er bare litt igjen av den ene vorta. Jeg har fulgt bruksanvisningen nøye, tror det er viktig å bløte opp vorta (fotbad eller badekar) og så skrape av det øverste, døde hudlaget før en har på Verucid. Når huden er helt bløt, går det fint å pille bort det ytterste med en knappenål el. Da blir det også mindre vondt å tråkke ned foten.

N.N. skrev:

Jeg hadde flere gjenstridige fotvorter da jeg var mindre (i mange år), de klippet jeg ned når det begynte å gjøre vondt å gå på. Brukte en spiss og buet neglesaks og klippet først ned det harde rundt og til slutt klippet jeg bort midten (roten), da begynte det ofte å blø veldig, men etterpå gjorde det ikke så vondt lenger. Har hatt noen tilfeller senere også, en gang prøvde jeg Verucid og det funket ikke, men flere år senere prøvde jeg igjen og da ble den borte. Nå har jeg fått en igjen, så da tror jeg jeg prøver de enkleste kjerringrådene før jeg evt tyr til Verucid igjen.

Anonym skrev:

Jeg prøvde Avant Garden og er kjempe fornøyd. Ttok tabletter i en uke (4 til frokost, 5 til middag) og nå er de snart borte. Til og med en stor, som har blitt prøvd med både frysing og saltplaster på er nå vekk, men jeg har fortsatt en på fingeren som ikke forsvinner, men angrer ikke får å si det sånn. Anbefales!

Skrållan skrev:

Datteren min på 7 hadde en under foten som var vond. Fikk prøve den du får kjøpt på apoteket som fryser vorten. Gjorde det et par ganger, og den falt av. Nå har jeg problemet selv, men skal teste bananskall først. Håper det funker, for den er veldig vond å gå på.

Hilde skrev:

Har hørt at neglelakk fungerer også. Lå med det i natt. Forsøker igjen en natt til for å se om det blir noe bedring. Bananskall fungerte ikke på meg. Prøvde det bare i 3-4 dager altså.

Hatervorter skrev:

Jeg er hudpleier og har en del vorter under ene foten, så nå har jeg penslet dem med fruktsyre som vi bruker i salongen og det ser ut til å hjelpe, har penslet en gang i uken i 3 uker nå, med 20% glykolsyre. Håper de forsvinner helt, ihvertfall mindre vondt nå :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...