Fotvorter - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om fotvorter.

Pysa skrev 26. oktober:

Da jeg var barn hadde jeg en del problemer med fotvorter og nå har jeg fått en ny. Det har begynt å gjøre så vondt når jeg går på foten min og jeg er rett og slett for pysete til å fryse den. Da jeg var mindre prøvde jeg en salve, operasjon hos lege (han skar den vekk og sydde), brenne (funket ikke noe av de overnevnte) og til slutt frysing. Den siste gjorde vondt, vondt, vondt. Hadde en på albuen som gikk bort av seg selv, men den fikk være i fred. Skal prøve bananskall i natt og noen netter fremover og se hvordan det funker på meg. Høres artig ut på en måte. Ønsk meg lykke til.

Tips skrev 20. oktober:

Bananskall er utrolig effektivt. Virket på min sønn på 6 år og på meg (hadde en stor og dyp under foten i 4 år!). Skjær en bit bananskall og tape innsiden av skallet på vorten (og ta en sokk over). Sov med den om natten. Bruk den til vorten er borte (kan ta et par uker. ta evt en pause og start igjen). Lykke til!

Vorta skrev 15. oktober:

Jeg så forandring etter bare en natt og en tid etterpå så var den borte. (Jeg glemte rett og slett å gjøre det flere netter)

: ) skrev 14. oktober:

Det med bananskallet.. Skal det være på en natt eller to netter?

Lisa skrev 13. oktober:

Dette var jammen en litt morsom side, og nyttig hvis det hjelper på plagene til mine familiemedlemmer. Avant Garden skal også vi prøve, og kommer med svar om det funka! Er det noen som vet om bananskall/avant garden kan brukes mot vorter på hender? Takk for svar her.

Vorta skrev 13. oktober:

Til lisa: Jeg tror det er innsiden av bananskallet som skal være mot vortene, tror det skal være med på å kvele dem.

Lisa skrev 12. oktober:

Når det gjelder bananskall på vorta, skal det være med ytterste siden eller innsiden som blir mot vorta? Håper på svar her.

Linda skrev 25. september:

Nå har jeg kjøpt Avant Garden (hadde kun 1boks igjen;). Så vi får se da, om jeg blir kvitt fotvortene iløpet av noen dager.

Linda skrev 24. september:

Skal prøve Avant Garden jeg oxo:D

Haha skrev 16. september:

Jeg satt i badekaret her en kveld, åsså pirket jeg bare litt forsiktig på fotvorta (den hadde mjuknet av vannet), åsså datt den plutselig bare av!

Frustrert skrev 30. juli:

Jeg har hatt mine i mange år nå, og det blir stadig noen flere. Jeg skal prøve avant garden. Jeg syns hele problemet er pinelig og sjennerende. Skal prøve den kuren med 12 tabletter en kveld og 8 tabletter neste morgen, de bare må bort..

Olav skrev 13. juni:

Jeg har hatt fotvorter i kanskje 20 år, behandlet dem med allt fra frysebehandling hos fotpleier, Verucid (fra apoteket), Lapis, salt, bananskall, vorteplaster, tetreolje, eteriske oljer, til og med hunden fikk etter anbefaling slikke på dem daglig. Ingenting hjalp langvarig. I et fortvilet forsøk spurte jeg en homøopat, og nå etter noen ukers behandling er de borte. Helt uten smerte og ikke så dyrt heller. Prøv, lykke til.

Victoria skrev 12. juni:

Jeg har lenge slitt med flere fotvorter under føttene. Dette har gjort både vondt og vært flaut. Nå gir jeg opp snart, men har hørt at eterisk sitronolje skal fungere, så jeg lever i håpet. Jeg kommer til å skrive her igjen hvis jeg har vært heldig. Så kan flere bli kvitt fotvortene sine.

Maria skrev 01. mai:

Som barn hadde jeg store problemer med fotvorter. Prøvde Remasan i en måned og ble kvitt alle vortene.

Vorta skrev 25. mars:

Har hatt en stor fotvorte i 17 år som jeg har prøvd å å bli kvitt ved hjelp av hudlege og det som finnes på apoteket uten effekt. Leste om et kjerringråd som innebar å ta havsalt på et vanntett plaster som er helt tett (4 tapesider) og dekke til vorten med det. Det skulle sitte på i 3 døgn. Det kunne ta noen uker før den var helt borte. Etter 5 uker er nå vorta mi borte og det helt smertefritt. Anbefales.

Line skrev 10. februar:

Jeg hatt en fotvorte i snart 10 år. Har prøvd med Verucid i mange år og frysing hos hudlege og hjemme. Jeg har prøvd med vorteplaster og laserbehandling. Ingenting hjelper. Nå skal jeg prøve med eplecidereddik under plaster om natten, noe som hjalp ei venninne å fjerne hennes raskt men smertefullt. Jeg er desperat og må teste alt.

Morten skrev 03. januar:

Har en gutt på snart 2 år, med vorteliknende utvekster på den ene foten, det ser ut som vorter, noen er små og hvite, kun en som har blitt stor. hva skal gjøres?

Jeppe JN skrev 03. januar:

Prøve med tomat. Skjær av en liten bit og pensl på vortene. Gjenta gjerne daglig eller når du husker. Mine/våre forsvant etter noen uker, smertefritt og greit.

Anonym skrev 15. desember:

Jeg hadde en gang 5-6 fotvorter, jeg. Jeg fikk det bort med å bruke Verucid hver dag. Jeg trodde først det var træler men rundt etter 2 måneder skjønte vi at det var fotvorter.

Juni 1996 skrev 06. desember:

Jeg har også god erfaring med bananskall.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...