Fotvorter - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om fotvorter.

Ekkle føtter skrev:

Det kan jo hende at det var en liktorn og ikke en vorte. Jeg har selv en liktorn i tillegg til fotvorter, og det detter biter av den med jevne mellomrom. Tusen takk for mange gode tips. Fotvortene mine sprer seg,så jeg skal prøve alt nå. Har prøvd salt og sitronolje til nå uten noe særlig resultat, bortsett fra at det gjør litt mindre vondt.

Tommelise skrev:

Jeg vet ikke hvor mange år jeg har hatt fotvorta mi (maaange). Behandlingen som ble prøvd på meg var å brenne vorta, vondt, dyrt og uten resultat. Jeg har vel lært meg å leve med den. Tror nok ikke at den forsvinner av seg selv (ser lommelgen sier så). Så denne siden synes jeg var flott. Skal prøve det enkleste først: bananskall. Har vel mine tvil, vorta mi er nemlig stor og er inni foten på en måte, ser det er en som skriver at den bare datt av, det kan ikke min gjøre for å si det slik.

Meg skrev:

Jeg har en skikkelig vond fotvorte under foten. Og denne har jeg hatt i mange år. Den er spesiellt vond etter trening og hindrer med i å gå skikkelig. Jeg vil ikke ta vonde behandlinger, men hvis noen har noe annet å anbefale så tar jeg imot alle råd.

Foresten, noe som gikk bra på en vorte på fingeren var at jeg tok en tynn gullrot-skive å la på vorten før jeg hadde på plaster og teipet noen runder med sportstape. Hadde dette på i 2-3 dager, og da var vorten tydelig redusert. Og noen dager etter var den helt borte. Anbefales på vorter på hånden. Ikke vondt eller noe, men en ganske sur lukt når du tar av plasteret. Men dette går bort.

Anonym skrev:

Jeg har hatt vorter i cirka 4år snart. Jeg har prøvd frysning og banaskal, men de går ikke vekk. Hva må jeg gjøre for å få de vekk?

Pernille skrev:

Verucid funker bra hvis den brukes rett og over lengre tid. Jeg brukte to måneder for å få bort min! Og det er smertefullt! Jeg prøvde alt mulig rart først, slik som frysegreier på apoteket, plaster osv. Men det var verucid som gjorde susen ;-)

Helle skrev:

Takk for gode råd. Min datter har problemet under træde puden, og det er ikke få heller, så nå prøver vi rett og slett bananskallet.

Terje skrev:

Jeg er plaget med to fotvorter og legen bruker å klippe de vekk en gang iblant. Jeg spurte han om det ikke kunne opereres bort, men han sa at det gjøres ikke i dag fordi det kan gjøre ondt værre. Stemmer dette eller?

Anonym skrev:

Ser at Lise lurte på om AVANT GARDEN kan brukes mot vorter på hendene også. Jeg hadde en vorte på fingeren i tillegg til fotvorter på begge hælene. Vorten på fingeren forsvant også.

Anonym skrev:

Har vært plaget med fotvorter i nærmere åtte år. Har prøvd alt som mulig kan prøves kan. I høst leste jeg om helsekostproduktet AVANT GARDEN og bestemte meg for å forsøke det. Med fantastiske resultat. Etter noen uker var alle vortene på begge beina borte vekk. Helt utrolig. Jeg tok 12 tabletter en kveld og fem tab morgen etter. Iløpet av et par uker gjentok jeg dette. Anbefaler AVANT GARDEN på det aller varmeste.

Anne Mette skrev:

Smør inn fotvortene/andre vorter med fleske svor. Må være saltet fleske svor og bruk innsiden av svoren. Det funker.

Pysa skrev:

Da jeg var barn hadde jeg en del problemer med fotvorter og nå har jeg fått en ny. Det har begynt å gjøre så vondt når jeg går på foten min og jeg er rett og slett for pysete til å fryse den. Da jeg var mindre prøvde jeg en salve, operasjon hos lege (han skar den vekk og sydde), brenne (funket ikke noe av de overnevnte) og til slutt frysing. Den siste gjorde vondt, vondt, vondt. Hadde en på albuen som gikk bort av seg selv, men den fikk være i fred. Skal prøve bananskall i natt og noen netter fremover og se hvordan det funker på meg. Høres artig ut på en måte. Ønsk meg lykke til.

Tips skrev:

Bananskall er utrolig effektivt. Virket på min sønn på 6 år og på meg (hadde en stor og dyp under foten i 4 år!). Skjær en bit bananskall og tape innsiden av skallet på vorten (og ta en sokk over). Sov med den om natten. Bruk den til vorten er borte (kan ta et par uker. ta evt en pause og start igjen). Lykke til!

Vorta skrev:

Jeg så forandring etter bare en natt og en tid etterpå så var den borte. (Jeg glemte rett og slett å gjøre det flere netter)

: ) skrev:

Det med bananskallet.. Skal det være på en natt eller to netter?

Lisa skrev:

Dette var jammen en litt morsom side, og nyttig hvis det hjelper på plagene til mine familiemedlemmer. Avant Garden skal også vi prøve, og kommer med svar om det funka! Er det noen som vet om bananskall/avant garden kan brukes mot vorter på hender? Takk for svar her.

Vorta skrev:

Til lisa: Jeg tror det er innsiden av bananskallet som skal være mot vortene, tror det skal være med på å kvele dem.

Lisa skrev:

Når det gjelder bananskall på vorta, skal det være med ytterste siden eller innsiden som blir mot vorta? Håper på svar her.

Linda skrev:

Nå har jeg kjøpt Avant Garden (hadde kun 1boks igjen;). Så vi får se da, om jeg blir kvitt fotvortene iløpet av noen dager.

Linda skrev:

Skal prøve Avant Garden jeg oxo:D

Haha skrev:

Jeg satt i badekaret her en kveld, åsså pirket jeg bare litt forsiktig på fotvorta (den hadde mjuknet av vannet), åsså datt den plutselig bare av!

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...