Fotvorter - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om fotvorter.

Mor skrev:

Noen som vet om AvantGarden kan brukes av en 6-åring? Hun har en som ligger som en stor klump under foten. Det hjelper ikke med Verucid, for vi kommer ikke til med filen. Mesteparten av vorten sitter liksom inni foten, eller tåballen. Hun synes det er veldig vont å gå. På et par uker har den fått fire avleggere i nærheten.

Jente16 skrev:

Jeg hadde en vorte på en finger en gang. Pappa frøs den med utstyr fra apoteket, og etter to uker falt den av. Det var deilig det. Nå sliter jeg med en stor fotvorte under foten og en litt mindre en ved siden av. Jeg er virkelig helt fortvila. Så jeg har tenkt å prøve eterisk sitronolje, bananskall, avant-garden, tomat og alt jeg kan komme på. Takk for masse tips.

Elisabeth skrev:

Jeg har hatt fotvorte i 5 år snart. Det er så vondt og ubehagelig. Vil ikke at noen skal vite at jeg har dem. Jeg skal prøve det med bananskall, for jeg vil ha dem vekk før jeg skal til syden.

Timmi skrev:

Ta deg et bad og klipp vorten. Tenn en røyk, ferdig røyk er best, og ta røyken (gloen) helt inntil vorten. Til å begynne kjennes ingenting, men etter en stund kjennes stikkende smerte. Hold røyken inntil vorten helt til du ikke klarer mer. Gjenta gjerne behandlingen noen ganger i løpet av kvelden. Vorten forsvinner, men det gjør litt vondt. Lykke til.

Vortemamma skrev:

Mine barn på 4 og 6 år har hatt vonde og store fotvorter som jeg har behandlet med Verucid i noen uker. Det er bare litt igjen av den ene vorta. Jeg har fulgt bruksanvisningen nøye, tror det er viktig å bløte opp vorta (fotbad eller badekar) og så skrape av det øverste, døde hudlaget før en har på Verucid. Når huden er helt bløt, går det fint å pille bort det ytterste med en knappenål el. Da blir det også mindre vondt å tråkke ned foten.

N.N. skrev:

Jeg hadde flere gjenstridige fotvorter da jeg var mindre (i mange år), de klippet jeg ned når det begynte å gjøre vondt å gå på. Brukte en spiss og buet neglesaks og klippet først ned det harde rundt og til slutt klippet jeg bort midten (roten), da begynte det ofte å blø veldig, men etterpå gjorde det ikke så vondt lenger. Har hatt noen tilfeller senere også, en gang prøvde jeg Verucid og det funket ikke, men flere år senere prøvde jeg igjen og da ble den borte. Nå har jeg fått en igjen, så da tror jeg jeg prøver de enkleste kjerringrådene før jeg evt tyr til Verucid igjen.

Anonym skrev:

Jeg prøvde Avant Garden og er kjempe fornøyd. Ttok tabletter i en uke (4 til frokost, 5 til middag) og nå er de snart borte. Til og med en stor, som har blitt prøvd med både frysing og saltplaster på er nå vekk, men jeg har fortsatt en på fingeren som ikke forsvinner, men angrer ikke får å si det sånn. Anbefales!

Skrållan skrev:

Datteren min på 7 hadde en under foten som var vond. Fikk prøve den du får kjøpt på apoteket som fryser vorten. Gjorde det et par ganger, og den falt av. Nå har jeg problemet selv, men skal teste bananskall først. Håper det funker, for den er veldig vond å gå på.

Hilde skrev:

Har hørt at neglelakk fungerer også. Lå med det i natt. Forsøker igjen en natt til for å se om det blir noe bedring. Bananskall fungerte ikke på meg. Prøvde det bare i 3-4 dager altså.

Hatervorter skrev:

Jeg er hudpleier og har en del vorter under ene foten, så nå har jeg penslet dem med fruktsyre som vi bruker i salongen og det ser ut til å hjelpe, har penslet en gang i uken i 3 uker nå, med 20% glykolsyre. Håper de forsvinner helt, ihvertfall mindre vondt nå :)

Ekkle føtter skrev:

Det kan jo hende at det var en liktorn og ikke en vorte. Jeg har selv en liktorn i tillegg til fotvorter, og det detter biter av den med jevne mellomrom. Tusen takk for mange gode tips. Fotvortene mine sprer seg,så jeg skal prøve alt nå. Har prøvd salt og sitronolje til nå uten noe særlig resultat, bortsett fra at det gjør litt mindre vondt.

Tommelise skrev:

Jeg vet ikke hvor mange år jeg har hatt fotvorta mi (maaange). Behandlingen som ble prøvd på meg var å brenne vorta, vondt, dyrt og uten resultat. Jeg har vel lært meg å leve med den. Tror nok ikke at den forsvinner av seg selv (ser lommelgen sier så). Så denne siden synes jeg var flott. Skal prøve det enkleste først: bananskall. Har vel mine tvil, vorta mi er nemlig stor og er inni foten på en måte, ser det er en som skriver at den bare datt av, det kan ikke min gjøre for å si det slik.

Meg skrev:

Jeg har en skikkelig vond fotvorte under foten. Og denne har jeg hatt i mange år. Den er spesiellt vond etter trening og hindrer med i å gå skikkelig. Jeg vil ikke ta vonde behandlinger, men hvis noen har noe annet å anbefale så tar jeg imot alle råd.

Foresten, noe som gikk bra på en vorte på fingeren var at jeg tok en tynn gullrot-skive å la på vorten før jeg hadde på plaster og teipet noen runder med sportstape. Hadde dette på i 2-3 dager, og da var vorten tydelig redusert. Og noen dager etter var den helt borte. Anbefales på vorter på hånden. Ikke vondt eller noe, men en ganske sur lukt når du tar av plasteret. Men dette går bort.

Anonym skrev:

Jeg har hatt vorter i cirka 4år snart. Jeg har prøvd frysning og banaskal, men de går ikke vekk. Hva må jeg gjøre for å få de vekk?

Pernille skrev:

Verucid funker bra hvis den brukes rett og over lengre tid. Jeg brukte to måneder for å få bort min! Og det er smertefullt! Jeg prøvde alt mulig rart først, slik som frysegreier på apoteket, plaster osv. Men det var verucid som gjorde susen ;-)

Helle skrev:

Takk for gode råd. Min datter har problemet under træde puden, og det er ikke få heller, så nå prøver vi rett og slett bananskallet.

Terje skrev:

Jeg er plaget med to fotvorter og legen bruker å klippe de vekk en gang iblant. Jeg spurte han om det ikke kunne opereres bort, men han sa at det gjøres ikke i dag fordi det kan gjøre ondt værre. Stemmer dette eller?

Anonym skrev:

Ser at Lise lurte på om AVANT GARDEN kan brukes mot vorter på hendene også. Jeg hadde en vorte på fingeren i tillegg til fotvorter på begge hælene. Vorten på fingeren forsvant også.

Anonym skrev:

Har vært plaget med fotvorter i nærmere åtte år. Har prøvd alt som mulig kan prøves kan. I høst leste jeg om helsekostproduktet AVANT GARDEN og bestemte meg for å forsøke det. Med fantastiske resultat. Etter noen uker var alle vortene på begge beina borte vekk. Helt utrolig. Jeg tok 12 tabletter en kveld og fem tab morgen etter. Iløpet av et par uker gjentok jeg dette. Anbefaler AVANT GARDEN på det aller varmeste.

Anne Mette skrev:

Smør inn fotvortene/andre vorter med fleske svor. Må være saltet fleske svor og bruk innsiden av svoren. Det funker.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...